Viherrakentaminen

Hyvin tehty viherrakentaminen nostaa kiinteistösi arvoa ja lisää piha-alueen viihtyisyyttä. Huolellisesti ja oikeaoppisesti tehty piha-alueen suunnittelu sekä pohjatyö viheralueille, helpottaa jatkossa ulkoalueiden hoitoa ja pienentää huoltokustannuksia.

Suomen vaativa ilmasto luo myös haasteita viherrakentamiselle näillä leveyksillä. Laadukkailla materiaaleilla ja oikeilla työtavoilla lopputuloksena on turvallinen, siisti ja helppohoitoinen piha.

Pihakiveysten, istutustöiden, siirtonurmikoiden ynnä muiden näkyvien töiden lisäksi saat meiltä kaikki palvelut aina konsultoinnista ja suunnittelusta lähtien. Alalle koulutetuilla tekijöillämme on viherrakentamiseen vaadittavaa erityisosaamista – ja teemme työt aina kunnianhimoisesti ja luotettavasti.

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu ulkoalue on toimiva, helppohoitoinen ja viihtyisä. Ei ole niin pientä tai suurta pihaa, etteikö sen suunnitteluun kannattaisi panostaa.

Tarjoamme pihasuunnitelmia kaikenlaisille pihoille. Teemme yksilöllisen pihasuunnitelman toiveidenne mukaan – olipa kyseessä sitten upouusi ja rakentamaton, hiukan uudistettava tai täysin remontoitava piha.

Anna osaavien tekijöidemme tulla käymään ja luomaan kanssanne suunnitelman, jonka pohjalta laskemme kustannusarvion ja teemme tarjouksen.

Pihasuunnitelmaan kuuluvat mittasuhteiden mukaan piirretty luonnos sekä kasvi- ja tarvikelistaukset. Suunnitelman hinta riippuu pihan koosta ja asiakkaan toiveista riippuen (minimihinta on 1100 €, sis. alv 24%). Pyydä samalla tarjous suunnitelman mukaan tehtävistä pihanrakennustöistä.

Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää: myynti@viherviisikko.fi

Palvelut

Olipa kyseessä sitten betonilaattojen asennus tai koko pihan viherrakentaminen, voit aina luottaa ammattitaitoomme.

Meidän kanssamme asioidessasi saat sujuvasti kaikki viherrakentamiseen liittyvät hommat hoidettua. Tarjoamme muun muassa seuraavia palveluita:

  • Konsultointi (neuvontapalvelut, suunnittelu)
  • Istutustyöt (puut, pensaat, perennat, kesäkukat)
  • Kivityöt (muurikiveykset, laatoitukset, noppakiveykset, graniittiasennukset)
  • Nurmialueiden rakentamiset ja kunnostustyöt (esim. siirtonurmikot)
  • Piharakenteet (suoja-aidat, leikkivälineet, hiekkalaatikot, ym.)

Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää: myynti@viherviisikko.fi

Viherrakennuspalvelumme