Viherrakentaminen

Olipa pihasi pieni tai suuri, voidaan sen viihtyvyys maksimoida laadukkaalla viherrakentamisella. Viherrakentaminen parantaa asukkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä ja terveyttä, sekä nostaa kiinteistön arvoa. Turvallinen, siisti ja helppohoitoinen piha myös pienentää huoltokustannuksia.

Olemme toteuttaneet projekteja kaikenkokoisiin ja -ikäisiin pihoihin. Viherrakentamisen ammattilaisina osaamme huomioida muun muassa Suomen vaativan ilmaston, maaperän, ilmansuunnan ja multasyvyyden – kaikki pienimmätkin yksityiskohdat onnistuneen pihasuunnitelman takana. Luottamalla ammattilaiseen varmistat, että pihasi tulee tehtyä kerralla oikein.

Pihakiveysten, istutustöiden, siirtonurmikoiden ja muiden palveluiden lisäksi saat meiltä kaiken tarvittavan palvelun aina konsultoinnista ja suunnittelusta lähtien. Osaavat työntekijämme ovat valmiita auttamaan juuri sinua – laadukkaasti ja luotettavasti.

Suunnittelu

Tarjoamme vuosien ammattitaidolla kaiken, mitä tarvitset pihanrakennusprojektiisi aina konsultoinnista istutuksiin, kiveyksiin ja piharakenteisiin. Ota meihin yhteyttä tänään, niin kerromme mielellämme lisää viherrakentamisen palveluistamme.

Tarjoamme muun muassa seuraavia palveluita:

  • Konsultointi (neuvontapalvelut ja suunnittelu)
  • Istutustyöt (puut, pensaat, perennat ja kesäkukat)
  • Kivityöt (muurikiveykset, laatoitukset, noppakiveykset ja graniittiasennukset)
  • Nurmialueiden rakentamiset ja kunnostustyöt (esimerkiksi siirtonurmikot)
  • Piharakenteet (muun muassa pergolat, suoja-aidat, leikkivälineet ja hiekkalaatikot)

Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme mielellämme lisää: myynti@viherviisikko.fi

Viherrakennuspalvelumme