Ruukut

Kukkaruukku on ikivanha, mainio, keksintö, joka ei tule poistumaan muodista ikinä, onhan se viherkasvin koti. Se ei ole pelkkä säiliö kasville, vaan pikemminkin portti sen kasvun ja kukoistuksen maailmaan. Ruukun on oltava oikeankokoinen mittasuhteiltaan, jotta juurilla on mahdollisuus kasvaa voimakkaiksi ja terveiksi. Ruukku on kuitenkin enemmän kuin vain kasvin kasvupaikka; nykypäivän tilasuunnittelussa se saattaa kohota jopa vihersisustamisen keskiöön, se saattaa ylittää joskus jopa itse kasvin merkityksen.

Kukkaruukku voi toimia sisustuselementtinä monin tavoin: se voi olla koko tilan huomion keskipiste rohkean värinsä, vaikuttavan kokonsa tai erikoisen muotoilunsa ansiosta. Toisaalta se voi myös sulautua ympäristöönsä huomaamattomasti, soluttautuen osaksi tilan yleisilmettä.

Valikoimistamme löytyy laadukkaita ja monipuolisia ruukku vaihtoehtoja, olipa kyseessä sitten toimisto tai julkinen tila. Tarjoamme kaikenkokoisia ruukkuja, suurista pieniin. Suuret, halkaisijaltaan jopa 200 cm leveät ruukut tuovat vaikuttavuutta sisustukseen, kun taas pienet, halkaisijaltaan 10cm leveät ruukut tuovat hienovaraisuutta sisustukseen.

Materiaalivalikoimamme kattaa kaikki trendit metallista ja muovista aina betoniin ja puuhun asti. Tarjoamme sekä perinteisiä ruukkuja että amppeleita ja muita erikoisratkaisuja.

Käyttämiämme tuotemerkkejä ovat mm. LECHUZA, VONDOM, ECOPOTS, SERRALUNGA ja ELHO. Meiltä löytyy sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvat ruukut.

Jos olet epävarma siitä, mikä ruukku sopisi tilaasi parhaiten, älä epäröi kysyä neuvoa meiltä. Olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään täydellisen vaihtoehdon tarpeisiisi. Voit myös tutustua pieneen valikoimaamme ruukkujamme verkkokaupassamme, viherviisikkokauppa.fi.

MOBILANE viherkasvitaulut

LivePicture GO

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 52 x 52 x 11cm, 4–6 kasville
Värinä vain valkoinen.

LivePicture GO Bamboo

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 52 x 52 x 11cm, 4–6 kasville

Värit: luonnonvalkoinen ja musta. Live Picture Go Bamboon kehykset on valmistettu kestävistä bambukuiduista.

LivePicture 1

Viherkasvitaulu
Koko: 72 x 72 x 7 cm, 6-9 kasville
Värit: valkoinen tai musta.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vihersisustamisen työnäytteitä

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.