Ruukut

Kukkaruukku on vanha keksintö, mutta todella hieno tuote. Kasvin kannalta ruukun tulee olla kooltaan optimaalinen, jotta sen juuret voivat kehittyä riittävän vahvoiksi. Tilasuunnittelun kannalta ruukku on merkittävässä asemassa, ja nykyisin sen merkitys on entistä suurempi, joskus jopa suurempi kuin itse kasvin. Sisustuselementtinä ruukku voi joko erottua tilasta, vaikkapa räväkän värinsä tai mahtipontisen kokonsa puolesta, tai vaihtoehtoisesti sulautua tilan yleisilmeeseen huomaamattomasti.

Runsaasta ruukkuvalikoimastamme tarjoamme toimistoonne tai julkitilaan aina sopivan tyyliset ja kokonaisuuteen parhaiten toimivat ruukut. Valikoimastamme löytyy isoja ruukkuja halkaisijaltaan jopa 200cm ja korkeutta melkein saman verran, sekä vastaavasti pieniä ruukkuja alkaen 10cm:n halkaisijalla.

Ruukkujen materiaaleina on kaikki tämän päivän trendit; metalli, muovi, komposiitti/lasikuitu, savi, lasi, betoni sekä puu. Valikoimistamme löytyy niin ruukut, laatikot kuin amppelitkin. Jos et ole varma, millainen ruukku tilaasi sopii, niin me kerromme.

Käyttämiämme tuotemerkkejä ovat mm. LECHUZA, VONDOM, ECOPOTS, SERRALUNGA ja ELHO. Meiltä löytyy sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvat ruukut.

MOBILANE viherkasvitaulut

LivePicture GO

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 52 x 52 x 11cm, 4–6 kasville
Värinä vain valkoinen.

LivePicture GO Bamboo

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 52 x 52 x 11cm, 4–6 kasville

Värit: luonnonvalkoinen ja musta. Live Picture Go Bamboon kehykset on valmistettu kestävistä bambukuiduista.

LivePicture 1

Viherkasvitaulu
Koko: 72 x 72 x 7 cm, 6-9 kasville
Värit: valkoinen, hopea, harmaa tai musta.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vihersisustamisen työnäytteitä

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.