Leikkivälineet ja piharakenteet

Erilaiset aidat ja piharakenteet rajaavat pihaa, tuovat yksityisyyttä ja tekevät pihasta toiminnallisemman. Pensas- ja lauta-aitojen ohella erilaiset terassit, pihakeinut, pergolat ja pihavajat luovat piha-alueille eloa, ja niiden avulla voidaan huomioida piha-alueen erilaiset käyttäjät.

Meiltä saat tilattua kiinteistösi pihaan muun muassa tarkoituksenmukaiset aidat, hiekkalaatikot, jätekatokset, pihavajat, terassit, pergolat ja paviljongit. Toteutamme erilaiset piharakenteet luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Käytämme laadukkaita ja turvallisia materiaaleja alan laatukriteerejä noudattaen.

Lähetä suoraan tarjouspyyntösi tai ota yhteyttä ja kysy lisää: myynti@viherviisikko.fi

Leikkivälineet

Hyvin tehty, kestävä ja turvallinen leikkialue innostaa leikkimään ja piristää pihapiiriä. Laadukkaat leikkikalusteet kuten hiekkalaatikot, liukumäet ja pihakeinut takaavat sen, että pihastasi riittää iloa myös pienimmille käyttäjille. Meiltä saat leikkivälineille myös ammattitaitoisen asennuspalvelun.

Kaikki leikkikalusteet on valmistettu viimeisimpien EN 1176 -leikkivälinestandardien mukaisesti. Välineitä ja kalusteita on mahdollista saada myös räätälöityinä. Tuotteilla on viiden vuoden laatutakuu edellyttäen, että ne on asennettu virallisen asennuspalvelun kautta.

Kauttamme saat myös erilaiset liikunta- ja hyötyvälineet kaikenlaisille piha-alueille, kuten esimerkiksi sormitikapuut ja polkulaitteet. Hoidamme myös hyöty-, leikki- ja liikuntavälineiden huollot ja tarkastukset, jotka on tehtävä säännöllisin väliajoin. Huoltotoimenpiteet pidentävät tuotteiden käyttöikää ja parantavat kalusteiden turvallisuutta.

Lähetä suoraan tarjouspyyntö, tai ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää: myynti@viherviisikko.fi

MOBILANE viherkasvitaulut

LivePicture GO

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 52 x 52 x 11cm, 4–6 kasville
Värinä vain valkoinen.

LivePicture GO Bamboo

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 52 x 52 x 11cm, 4–6 kasville

Värit: luonnonvalkoinen ja musta. Live Picture Go Bamboon kehykset on valmistettu kestävistä bambukuiduista.

LivePicture 1

Viherkasvitaulu
Koko: 72 x 72 x 7 cm, 6-9 kasville
Värit: valkoinen tai musta.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Viherrakentamisen työnäytteitä

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.