Leikkivälineet ja piharakenteet

Erilaiset aidat ja piharakenteet rajaavat pihaa, tuovat yksityisyyttä ja tekevät pihasta toiminnallisemman. Pensas- ja lauta-aitojen ohella erilaiset terassit, pihakeinut, pergolat ja pihavajat luovat piha-alueille eloa, ja niiden avulla voidaan huomioida piha-alueen erilaiset käyttäjät.

Meiltä saat tilattua kiinteistösi pihaan muun muassa tarkoituksenmukaiset aidat, hiekkalaatikot, jätekatokset, pihavajat, terassit, pergolat ja paviljongit. Toteutamme erilaiset piharakenteet luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Käytämme laadukkaita ja turvallisia materiaaleja alan laatukriteerejä noudattaen.

Lähetä suoraan tarjouspyyntösi tai ota yhteyttä ja kysy lisää: myynti@viherviisikko.fi

Leikkivälineet

Hyvin tehty, kestävä ja turvallinen leikkialue innostaa leikkimään ja piristää pihapiiriä. Laadukkaat leikkikalusteet kuten hiekkalaatikot, liukumäet ja pihakeinut takaavat sen, että pihastasi riittää iloa myös pienimmille käyttäjille. Meiltä saat leikkivälineille myös ammattitaitoisen asennuspalvelun.

Kaikki leikkikalusteet on valmistettu viimeisimpien EN 1176 -leikkivälinestandardien mukaisesti. Välineitä ja kalusteita on mahdollista saada myös räätälöityinä. Tuotteilla on viiden vuoden laatutakuu edellyttäen, että ne on asennettu virallisen asennuspalvelun kautta.

Kauttamme saat myös erilaiset liikunta- ja hyötyvälineet kaikenlaisille piha-alueille, kuten esimerkiksi sormitikapuut ja polkulaitteet. Hoidamme myös hyöty-, leikki- ja liikuntavälineiden huollot ja tarkastukset, jotka on tehtävä säännöllisin väliajoin. Huoltotoimenpiteet pidentävät tuotteiden käyttöikää ja parantavat kalusteiden turvallisuutta.

Lähetä suoraan tarjouspyyntö, tai ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää: myynti@viherviisikko.fi

MOBILANE viherkasvitaulut

LivePicture GO

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 51,6 x 51,6 x 11,2 cm, 4–6 kasville
Värit: valkoinen, punainen, tummanharmaa tai musta

LivePicture 1

Viherkasvitaulu
Koko: 72 x 72 x 7 cm, 9 kasville
Värit: valkoinen, hopea tai tummanharmaa

LivePicture 2

Viherkasvitaulu
Koko: 112 x 72 x 7cm, 18 kasville
Värit: Valkoinen, hopea tai tummanharmaa

Tarjouspyyntö

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Viherrakentamisen työnäytteitä

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet sekä vaihtolavat pihatalkoisii.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yrityksesi sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit sinulle räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!