Erilaiset aidat ja piharakenteet rajaavat pihaa, tuovat yksityisyyttä ja tekevät pihasta toiminnallisemman. Pensas- ja lauta-aitojen ohella erilaiset terassit, pihakeinut, pergolat ja pihavajat luovat piha-alueille eloa, ja niiden avulla voidaan huomioida piha-alueen erilaiset käyttäjät.

Meiltä saat tilattua kiinteistösi pihaan muun muassa tarkoituksenmukaiset aidat, hiekkalaatikot, jätekatokset, pihavajat, terassit, pergolat ja paviljongit. Toteutamme erilaiset piharakenteet luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Käytämme laadukkaita ja turvallisia materiaaleja alan laatukriteerejä noudattaen.

Lähetä suoraan tarjouspyyntösi tai ota yhteyttä ja kysy lisää: myynti@viherviisikko.fi

Leikkivälineet

Hyvin tehty, kestävä ja turvallinen leikkialue innostaa leikkimään ja piristää pihapiiriä. Laadukkaat leikkikalusteet kuten hiekkalaatikot, liukumäet ja pihakeinut takaavat sen, että pihastasi riittää iloa myös pienimmille käyttäjille. Meiltä saat leikkivälineille myös ammattitaitoisen asennuspalvelun.

Kaikki leikkikalusteet on valmistettu viimeisimpien EN 1176 -leikkivälinestandardien mukaisesti. Välineitä ja kalusteita on mahdollista saada myös räätälöityinä. Tuotteilla on viiden vuoden laatutakuu edellyttäen, että ne on asennettu virallisen asennuspalvelun kautta.

Kauttamme saat myös erilaiset liikunta- ja hyötyvälineet kaikenlaisille piha-alueille, kuten esimerkiksi sormitikapuut ja polkulaitteet. Hoidamme myös hyöty-, leikki- ja liikuntavälineiden huollot ja tarkastukset, jotka on tehtävä säännöllisin väliajoin. Huoltotoimenpiteet pidentävät tuotteiden käyttöikää ja parantavat kalusteiden turvallisuutta.

Lähetä suoraan tarjouspyyntö, tai ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää: myynti@viherviisikko.fi