ViherTapsa suosittelee

Vihersisustus on ollut intohimomme jo yli 25 vuoden ajan! Uudistuneesta verkkokaupastamme löydät laadukkaat kasvit kaikenkokoisille viherpeukaloille. Tutustu esimerkiksi sisäilmaa parantaviin viherkasveihin tai helppohoitoisiin silkkikasveihin. Ulkokasvi– ja silkkikasvipaketeilla teet niin olohuoneesta kuin terassistakin viihtyisän keitaan.

Kasvien kauneudesta pääset nauttimaan pitkään, kun varmistat kotisi kasvien ja puutarhan hyvinvoinnin oikeilla tarvikkeilla.

Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla. Jo vuodesta 1996 olemme palvelleet asiakkaitamme toimittamalla laadukkaita, käsin valikoituja kasveja kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Kesä alkaa kasveista

Ota varaslähtö terassikauteen ja tutustu laajaan kasvivalikoimaamme! Kasvit ovat helppo ja nopea tapa lisätä erilaisten pihojen ja terassialueiden viihtyvyyttä. Jos terassikelit antavat vielä odottaa itseään, onnistuu vihreään tunnelmaan virittäytyminen sisätiloissakin näyttävien kasviemme avulla. Suurin osa viherkasveista viihtyy kesän myös ulkona, joten voit huoletta sisustaa terassisi trooppiseksi keitaaksi monenlaisilla viherkasveilla.

Suosituimmat tuotteet

Toimitus

Toimitamme silkkikasvit 1-2 viikon sisällä. Elävät viherkasvit verkkokaupasta toimitamme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulle. Tilauksesi voit myös noutaa varastoltamme Lauttasaaresta sopimuksen mukaan. Lisätietoja toimituksesta löydät toimitusehdoista. Mikäli sinulla on kysyttävää toimituksesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi.

Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi kerralla tai kätevästi sinulle sopivissa edullisissa erissä. Maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot