ViherTapsa suosittelee

Vihersisustus on ollut intohimomme jo yli 25 vuoden ajan! Uudistuneesta verkkokaupastamme löydät laadukkaat kasvit kaikenkokoisille viherpeukaloille. Tutustu esimerkiksi sisäilmaa parantaviin viherkasveihin tai helppohoitoisiin silkkikasveihin. Ulkokasvi– ja silkkikasvipaketeilla teet niin olohuoneesta kuin terassistakin viihtyisän keitaan.

Kasvien kauneudesta pääset nauttimaan pitkään, kun varmistat kotisi kasvien ja puutarhan hyvinvoinnin oikeilla tarvikkeilla.

Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla. Jo vuodesta 1996 olemme palvelleet asiakkaitamme toimittamalla laadukkaita, käsin valikoituja kasveja kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Vihreä kesä jatkuu sisällä

Syksy tekee tuloaan ja pian vihreys saa väistyä ruskan sävyjen tieltä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että luonnon vihreästä energiasta nauttimisen pitäisi loppua. Sisustamalla kotisi tai toimistosi sisätilat viherkasveilla, kesän vihreä kausi saa jatkoa kuin huomaamatta. Näyttävillä silkki- ja viherkasveilla sisustetuissa tiloissa tulevan marraskuun harmaus unohtuu hetkessä!

Kasvihankintojen ohella muistathan tutustua myös päivitettyyn ruukkuvalikoimaamme. Ecopotsin tyylikkäät ekologiset ruukut sopivat monenlaisiin tiloihin ja tyyleihin.

Suosituimmat tuotteet

Toimitus

Toimitamme silkkikasvit 1-2 viikon sisällä. Elävät viherkasvit verkkokaupasta toimitamme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulle. Tilauksesi voit myös noutaa varastoltamme Lauttasaaresta sopimuksen mukaan. Lisätietoja toimituksesta löydät toimitusehdoista. Mikäli sinulla on kysyttävää toimituksesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi.

Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi kerralla tai kätevästi sinulle sopivissa edullisissa erissä. Maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot