ViherTapsa suosittelee

Vihersisustus on ollut intohimomme jo yli 25 vuoden ajan! Verkkokaupastamme löydät laadukkaat silkkikasvit, ruukut ja tarvikkeet kotisi tai toimistosi piristämiseksi. Valmiiksi istutetuilla kasvipaketeilla teet niin olohuoneesta kuin terassistakin viihtyisän keitaan helposti ja nopeasti.

Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla. Jo vuodesta 1996 olemme palvelleet asiakkaitamme toimittamalla laadukkaita käsin valikoituja kasveja kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Luonnollista energiaa

Onneksi vihreästä energiasta saa nauttia nyt läpi vuoden! Sisustamalla kotisi tai toimistosi viherkasveilla, ei pimeä kausikaan tunnu niin pimeältä. Näyttävät silkkikasvimme sopivat kaikkiin kodin tiloihin aina ikkunattomista kylpyhuoneista kodin aurinkoisille paraatipaikoille.

Suosituimmat tuotteet

Toimitus

Toimitamme silkkikasvit 1-2 viikon sisällä. Tilauksesi voit myös noutaa varastoltamme Lauttasaaresta sopimuksen mukaan. Lisätietoja toimituksesta löydät toimitusehdoista. Mikäli sinulla on kysyttävää toimituksesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi.

Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi kerralla tai kätevästi sinulle sopivissa edullisissa erissä. Maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot