ViherTapsa suosittelee

Vihersisustus on ollut intohimomme jo yli 25 vuoden ajan! Uudistuneesta verkkokaupastamme löydät laadukkaat kasvit kaikenkokoisille viherpeukaloille. Tutustu esimerkiksi sisäilmaa parantaviin viherkasveihin tai helppohoitoisiin silkkikasveihin. Ulkokasvi– ja silkkikasvipaketeilla teet niin olohuoneesta kuin terassistakin viihtyisän keitaan.

Kasvien kauneudesta pääset nauttimaan pitkään, kun varmistat kotisi kasvien ja puutarhan hyvinvoinnin oikeilla tarvikkeilla.

Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla. Jo vuodesta 1996 olemme palvelleet asiakkaitamme toimittamalla laadukkaita, käsin valikoituja kasveja kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Luonnollista energiaa

Onneksi vihreästä energiasta saa nauttia nyt läpi vuoden! Sisustamalla kotisi tai toimistosi viherkasveilla, ei pimeä kausikaan tunnu niin pimeältä. Näyttävät silkkikasvimme sopivat kaikkiin, myös valottomiin, tiloihin. Aidoilla viherkasveilla parannat mielen lisäksi sisäilmaa.

Valikoimastamme löytyy nyt myös terassilämmittimet parvekkeelle ja patiolle. Lämmittimillä pidennät terassin tai pation käyttöaikaa, ja lasitetulla parvekkeella lämmitin auttaa nauttimaan parvekkeesta jopa koko talven!

Suosituimmat tuotteet

Toimitus

Toimitamme silkkikasvit 1-2 viikon sisällä. Elävät viherkasvit verkkokaupasta toimitamme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulle. Tilauksesi voit myös noutaa varastoltamme Lauttasaaresta sopimuksen mukaan. Lisätietoja toimituksesta löydät toimitusehdoista. Mikäli sinulla on kysyttävää toimituksesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi.

Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi kerralla tai kätevästi sinulle sopivissa edullisissa erissä. Maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@viherviisikko.fi.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot