Mobilane vihertaulut ja -seinät

MOBILANE viherkasvitaulut 

Mobilane-viherkasvitauluilla luot viihtyisän ja tyylikkään ympäristön työpaikallesi. Kasvien ei tarvitse enää olla tavanomaisesti ruukuissa ja tasoilla, vaan Mobilane-viherseinätuotteilla tuot vihersisustamiseen uuden ulottuvuuden.

Mobilane-viherkasvitaulut ovat moderni ja terveysvaikutteinen sisustuselementti, jonka ylläpito on helppoa. Viherkasvitaulun kapillaarikastelujärjestelmä varmistaa automaattisesti sen, että kasvit saavat vettä tarvitsemansa määrän. Ja kasvien vaihtaminen ja uusiminen viherkasvitauluun on vaivatonta. Mobilane-viherkasvitauluja on saatavilla viitenä eri kokoisena valmismallina ja useana eri värivaihtoehtona.

LivePicture GO Bamboo -taulun kehykset ovat valmistettu kestävistä bambukuiduista. Bambu on biohajoava ja 100% kierrätettävä, jolloin silla on matala ympäristövaikutus.  Luonnollisen ja kierrätettävän materiaalin ansiosta, jokainen LivePicture GO Bamboo -taulu on uniikki taideteos. Bamboo -taulu on siis vihreä sekä kasvien että kehysten osalta. LivePicture GO Bamboo -taulu soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Viherkasvitaulun kehykset ovat UV-suojattuja.

MOBILANE viherkasviseinät 

Tarjoamme mittatilauksena tehtyjä Mobilane-viherkasviseiniä toimistoihin ja julkitiloihin. Viherkasviseinä voi olla vain muutaman neliön kokoinen tai jopa useita kymmeniä neliöitä. 

Mobilane-viherkasviseinä on kehyksetön LivePanel-moduuli, jolla onnistuvat kustomoidut ratkaisut kaiken kokoisiin tiloihin. Saisiko teidän toimistoonne olla hieno, inspiroiva ja kustannustehokas LivePanel-viherseinä?

Kysy lisää Mobilane viherseinätuotteista ammattitaitoiselta myyntitiimiltämme tarjouspyynnöllä tai ota yhteyttä myynti@viherviisikko.fi

LivePicturen viherkasvitauluja pääset myös tilaamaan suoraan verkkokaupastamme, viherviisikkokauppa.fi.

MOBILANE viherkasvitaulut

LivePicture GO

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 52 x 52 x 11cm, 4–6 kasville
Värinä vain valkoinen.

LivePicture GO Bamboo

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 52 x 52 x 11cm, 4–6 kasville

Värit: luonnonvalkoinen ja musta. Live Picture Go Bamboon kehykset on valmistettu kestävistä bambukuiduista.

LivePicture 1

Viherkasvitaulu
Koko: 72 x 72 x 7 cm, 6-9 kasville
Värit: valkoinen, hopea, harmaa tai musta.

LivePicture 2

Viherkasvitaulu
Koko: 112 x 72 x 7cm, 12-18 kasville
Värit: Valkoinen, hopea, harmaa tai musta.

LivePicture 3

Viherkasvitaulu
Koko: 152 x 72 x 7cm, 18-24 kasville
Värit: Valkoinen, hopea, harmaa tai musta.

LivePicture 4

Viherkasvitaulu
Koko: 192 x 72 x 7cm, 24-30 kasville
Värit: Valkoinen, hopea, harmaa tai musta.

MOBILANE viherkasviseinät

LiveDivider Plus 1

Viherkasviseinäke jalustalla, 2-puolinen
Koko: 112 x 81 x 19 cm, 24-30:lle kasville
Värit: Valkoinen tai musta.

LiveDivider Plus 2

Viherkasviseinäke jalustalla, 2-puolinen
Koko: 112 x 131 x 19 cm, 48-60:lle kasville
Värit: Valkoinen tai musta.

LiveDivider Plus 3

Viherkasviseinäke jalustalla, 2-puolinen
Koko: 112 x 180,5 x 19 cm, 72-90:lle kasville
Värit: Valkoinen tai musta.

LivePanel

Viherkasviseinä
Modulaarinen ratkaisu uniikkeihin ja näyttäviin vihersisustustuksiin.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vihersisustamisen työnäytteitä

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.