Viherrakentaminen

Olemme toteuttaneet erilaisia projekteja kaikenkokoisten ja -ikäisten yritysten, taloyhtiöiden ja kiinteistöjen pihoihin. Viherrakentamisen ammattilaisina osaamme huomioida Suomen vaativan ilmaston, maaperän laadun, ilmansuunnat ja kasvualustojen syvyydet– kaikki pienimmätkin yksityiskohdat onnistuneen pihasuunnitelman takana. Luottamalla ammattilaiseen varmistatte, että yrityksenne, taloyhtiönne tai kiinteistönne piha tulee tehtyä kerralla oikein. Pihakiveysten, istutustöiden, siirtonurmikoiden ja muiden palveluiden lisäksi saatte meiltä kaiken tarvittavan palvelun aina konsultoinnista ja suunnittelusta lähtien. Osaavat työntekijämme ovat valmiita auttamaan juuri teidän yritystä tai kiinteistöänne – laadukkaasti ja luotettavasti.

Yhteistyössä Rambolin kanssa Viherviisikko on hoitanut Hekan erityisasuntojen pihoja.

Kasvit ja istutukset

Kasvit ja istutukset tuovat pihaan väriä ja eloa. Puut, pensaat, perennat ja kesäkukat lisäävät kiinteistösi viihtyisyyttä, ja samalla hyvin hoidetut istutukset antavat piha-alueestasi positiivisen ensivaikutelman.

Erilaiset istutukset ovat oiva tapa loihtia pihaan toivottua tunnelmaa. Pihakasveja valitessa tulee kuitenkin kiinnittää huomiota niiden vaatimiin olosuhteisiin ja hoidon tarpeeseen. Ennen istutuspuuhiin ryhtymistä kannattaa selvittää esimerkiksi ilmansuunnan, maaperän ja multasyvyyden vaikutus pihan kasvien menestymiseen.

Olemme istuttamisen ammattilaisia, ja osaamme huomioida kasvien menestymiseen vaikuttavat seikat puolestasi. Älä siis epäröi kutsua meitä apuun!

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisää: myynti@viherviisikko.fi

 

Kivityöt

Kauniisti toteutettu kiveys tuo pihaan ryhtiä, lisää pihan toiminnallisuutta ja nostaa samalla kiinteistön arvoa. Kiveyksillä ja laatoituksilla rakennetut kulkureitit ovat lisäksi helppohoitoisia, ja niiden avulla voidaan korostaa pihan parhaita puolia.

Teemme kaikenlaiset kivityöt ammattitaidolla. Osaavat työntekijämme asentavat kiveykset oikeaoppisesti ja kunnollisilla välineillä. Huolellisesti tehty pohjatyö takaa myös sen, että kiveykset pysyvät paikallaan.

Mobiroof-viherkatto

Yksinkertainen, kevyt ja helppo viherkattoratkaisu! Mobilane MobiRoof maksaruoho-kasetit pitkäaikaiselta eurooppalaiselta yhteistyökumppaniltamme.

  • Kasetti sisältää kaiken mitä tarvitset, paitsi katon vesieristystä.
  • Kasetin kasvualusta sitoo juuri oikean määrän vettä, mutta johtaa ylimääräisen kosteuden vesieristykselle.
  • MobiRoofin 6–8 maksaruoholajiketta ovat helppohoitoisia ja kestäviä.
  • Pölyttäjät kiittävät valintaasi!
  • MobiRoof -kasetti on kooltaan 54x54x9 cm, ja sen runko valmistetaan kierrätetyistä myrkyttömistä materiaaleista.

Kysy lisää ja pyydä tarjous kohteellesi myynti@viherviisikko.fi

Viherrakentamisen töitämme

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.