Viherrakentaminen

Tervetuloa tutustumaan meidän viherrakentamisen palveluihin! 

Viherviisikko on viherrakentamisen ammattilainen jo yli 25 vuoden kokemuksella. Olemme toteuttaneet erilaisia viherrakentamisen projekteja kaikenkokoisten ja -ikäisten yritysten, taloyhtiöiden ja kiinteistöjen pihoihin. Viherrakentamisen ammattilaisina osaamme huomioida Suomen vaativan ilmaston, maaperän laadun, ilmansuunnat ja kasvualustojen syvyydet – kaikki pienimmätkin yksityiskohdat onnistuneen pihasuunnitelman takana. Luottamalla ammattilaiseen varmistatte, että yrityksenne, taloyhtiönne tai kiinteistönne piha tulee tehtyä kerralla oikein. 

Pihakivetysten, istutustöiden, siirtonurmikoiden ja muiden palveluiden lisäksi saatte meiltä kaiken tarvittavan palvelun aina konsultoinnista ja suunnittelusta lähtien. Osaavat työntekijämme ovat valmiita auttamaan juuri teidän yritystä tai kiinteistöänne – laadukkaasti ja luotettavasti. Asiakaslähtöisyys on toimintamme ydin ja tavoitteenamme on luoda viihtyisä sekä kestävä lopputulos, joka parantaa elinympäristöä ja tukee kestävää kehitystä. 

Viherrakentaminen vaatii syvällistä osaamista ja kokemusta. Me ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja siksi pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. 

Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan tarkemmin teidän viherrakentamisen tarpeista.

Käytämme materiaaleja, jotka sopivat kaupunkiratkaisuihin pihasta riippumatta kestävän kehityksen parantamiseksi ja viimeisintä teknologiaa, jotta esimerkiksi taloyhtiön piha pysyy kauniina vuodesta toiseen. 
Viherrakentaminen luo lisäarvoa yritykselle ja parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä. Ota meihin yhteyttä tarjouspyynnöllä, soittamalla numeroon 020 722 9340, tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@viherviisikko.fi!

Yhteistyössä Rambolin kanssa Viherviisikko on hoitanut Hekan erityisasuntojen pihoja.

Viherrakentamisen palvelut

Tarjoamme laajan valikoiman viherrakentamisen palveluita, jotka kattavat kaiken tarvittavan viihtyisän ja toimivan viheralueen luomiseen:

Kasvit ja istutukset:

Kasvit ja istutukset tuovat pihaan väriä ja eloa. Puut, pensaat, perennat ja kesäkukat lisäävät kiinteistösi viihtyvyyttä ja samalla hyvin hoidetut istutukset antavat piha-alueestasi positiivisen ensivaikutelman. Istutukset ovat oiva tapa loihtia pihaan toivottua tunnelmaa. Niiden valitsemisessa tulee kuitenkin ottaa huomioon niiden istutuspaikan olosuhteet ja kasvien hoidon tarve.


Juuri näitä asioita ratkomme yhdessä asiakkaidemme kanssa: suunnittelemme ja toteutamme istutukset asiakkaan toiveiden mukaan, ottaen huomioon kasvien tarpeet ja alueen olosuhteet. Kattava valikoimamme sisältää monenlaisia kasveja, jotka sopivat erilaisiin ympäristöihin ja ilmastoihin. Näin varmistamme täydellisen lopputuloksen juuri teidän pihoihin!

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisää: myynti@viherviisikko.fi

 

Kiinteistöjen ennallistaminen:

Onko teidän pihanne jäänyt hoitoa vaille? Ei huolta, sillä me toteutamme myös viherrakennusta pihojen ennallistamisella. Pihojen kunnostus haljenneista kivetyksistä rehottaviin pensasaitoihin, vanhan puutarhan elvyttäminen sen ansaitsemaan kukoistukseen tai kokonaan uuden viheralueen suunnitteleminen ja rakentaminen niin, että alueesta tulee taas viihtyisä, elinvoimainen ja kaunis.

Kivityöt:

Oletko koskaan kävellyt taloyhtiön pihaan ja todennut: “Vau! Onpa todella hienosti toteutettu pihakivetys!”? Tällainen “vau”-efekti on mahdollista saavuttaa meidän kanssa. Kauniisti toteutettu pihakivetys tuo pihaan ryhtiä, lisää pihan toiminnallisuutta ja nostaa samalla kiinteistön arvoa. Lisäksi pihakivetyksillä ja laatoituksilla rakennetut kulkureitit ovat helppohoitoisia ja niiden avulla voidaan korostaa pihan parhaita puolia.

Tarjoamme laadukkaat ja kestävät ratkaisut polkujen, patioiden ja muiden kivirakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Ammattitaidolla ja oikeaoppisesti tehdyt pohjatyöt takaavat sen, että pihakivetykset pysyvät paikallaan pitkään. Käytämme asiantuntijuuttaamme sekä kunnollisia työvälineitä niin suunnittelusta asennukseen, jotta teidän unelmien pihapiiri saa arvoisensa pihakivetyksen.

Mobiroof-viherkatot

Yksinkertainen, kevyt ja helppo viherkattoratkaisu! Mobilane Mobiroof-viherkatot ovat erinomainen tapa lisätä kiinteistön viihtyisyyttä ja ekologisuutta.

Mobiroof-viherkattokasetin tietoja ja etuja:

  • Kasetti sisältää kaiken mitä tarvitset, paitsi katon vedeneristyksen.
  • Kasetin kasvualusta sitoo juuri oikean määrän vetää, mutta johtaa ylimääräisen kosteuden vesieristyksille.
  • Mobiroofin 6-8 maksaruokolajiketta ovat helppohoitoisia ja kestäviä
  • Pölyttäjät kiittävät valintaasi!
  • Mobiroof-kasetti on kooltaan 54x54x9 cm ja sen runko valmistetaan kierrätetystä, myrkyttömistä materiaaleista.

Kysy lisää ja pyydä tarjous kohteellesi myynti@viherviisikko.fi

Viherrakentaminen pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen

Vehreys luo lisäarvoa ja viihtyvyyttä kiinteistön, yrityksen ja taloyhtiön piha-alueelle. Kaupunkiympäristössä ja varsinkin pääkaupunkiseudulla viihtyisä piha-alue korostuu, sillä se rauhoittaa mieltä ja kehoa. Tämän vuoksi olemmekin erikoistuneet viherrakentamiseen niin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla kuin Kauniaisissa. Hyvä esimerkki viherrakentamisesta on Espoon Kuunsäde 4:n kiinteistölle tehdystä työstä, jossa piha-alueella ennallistettiin osin vanhaa, uudistettiin kasvillisuutta sekä kunnostettiin pieni leikkialue. Haasteena kohteessa oli pihan ahtaus, mutta lopputulos miellytti niin tilaajaa, Espoon Asuntoja, kuin kiinteistön asukkaita.

Viherrakennus pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla on kestävän kehityksen kysymys, joka tulisi kysyä jokaisen kohteen rakentamista tai remontointia suunniteltaessa. Me Viherviisikolla olemme sitä mieltä, että kaikilla tulisi olla mahdollisuus nauttia viihtyisästä piha-alueesta, joka ei ole pelkkää betonia. Vehreys ja viherrakentaminen kuitenkin pitävät kaupunkinäkymää tasapainossa, luovat viihtyvyyttä ja rauhoittavat pitkässä juoksussa mieltä “betoniviidakon” keskellä.

Hyvä ratkaisu viherrakentamisen palveluvalikoimastamme pääkaupunkiseudun alueille on esimerkiksi viherkatot, jotka tarjoavat monipuolisia etuja sekä ympäristölle että sen asukkaille. Ota yhteyttä, niin selvitetään, mikä palveluistamme on sinulle oikea ratkaisu!

Viherrakentaminen Viherviisikoilta – Miksi valita meidät?

Oli ideasi mikä tahansa viherrakentamiseen liittyen, toteutetaan se yhdessä: saat käyttöösi asiantuntevan tiimin, joka on sitoutunut luomaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan viheralueen. Ymmärrämme, että viherrakentaminen on investointi tulevaisuuteen kiinteistölle, yrityksille ja taloyhtiölle, ja siksi pyrimme aina varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Käytämme kestävän kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassamme, mikä tarkoittaa, että autamme luomaan terveellisemmän ja vihreämmän ympäristön niin asiakkaillemme nykyhetkeen kuin kymmenien vuosien päähän ihailtavaksi.

Meille asiakastyytyväisyys on ensisijaista. Kuuntelemme huolellisesti toiveitasi ja tarpeitasi alusta alkaen varmistaen, että viestintä on avointa ja läpinäkyvää koko projektin ajan. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun erityisiä vaatimuksiasi ja budjettiasi, olipa kyseessä pieni piha-alueen ennallistaminen tai laajamittainen viheralueen kehittäminen.

Viherviisikko tarjoaa kattavat viherrakentamisen palvelut, jotka ulottuvat suunnittelusta toteutukseen. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme, asiakaslähtöisestä palvelustamme ja sitoutumisestamme kestävään kehitykseen. Jos olet kiinnostunut parantamaan kiinteistösi viihtyisyyttä ja arvoa viherrakentamisen avulla, autamme mielellämme toteuttamaan unelmiesi viheralueen.
Olipa kyseessä sitten yrityksen piha-alue, taloyhtiön viheralue tai yksittäisen kiinteistön pihapiiri, on Viherviisikon asiantuntijatiimi valmis tarttumaan haasteeseen yhdessä teidän kanssa. Suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä viihtyisiä, kestäviä ja inspiroivia viheralueita, jotka rikastuttavat kaikkien elämää!

Viherrakentamisen töitämme

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.