Viherrakentaminen

Olemme toteuttaneet erilaisia projekteja kaikenkokoisiin ja -ikäisiin pihoihin. Viherrakentamisen ammattilaisina osaamme huomioida Suomen vaativan ilmaston, maaperän laadun, ilmansuunnat ja kasvualustojen syvyydet– kaikki pienimmätkin yksityiskohdat onnistuneen pihasuunnitelman takana. Luottamalla ammattilaiseen varmistat, että pihasi tulee tehtyä kerralla oikein. Pihakiveysten, istutustöiden, siirtonurmikoiden ja muiden palveluiden lisäksi saat meiltä kaiken tarvittavan palvelun aina konsultoinnista ja suunnittelusta lähtien. Osaavat työntekijämme ovat valmiita auttamaan juuri sinua – laadukkaasti ja luotettavasti.

 

Keidas-paketti

Rauhallinen ja suojaisa paikka, jossa rentoutua, kokoontua tai vaikkapa etätyöskennellä. Paikka, joka kutsuu viihtymään ja nauttimaan vehreydestä. Keidas-paketti on muunneltavissa Teidän toiveidenne mukaan.

Esimerkkiin olemme koonneet puolivarjon kasveja, jotka luovat kodikkuuden tunnetta ja joita on helppo ylläpitää. Otamme kasvitoiveenne ja kasvupaikan huomioon, kun suunnittelemme Teille omaa Keidasta taloyhtiönne pihaan.

Keidas-pakettiimme kuuluu:

Pohjatyöt
Pergola (kyllästetty mänty)
Terassilaudoitus kestopuusta (saatavilla myös komposiittilaudasta)
Kasvit ja kasvualusta
Rakennus- ja istutustyöt

Keidas-paketin hinta:

6 900 € (alv. 0%)

Ilmoitettu hinta on arvio, joka määräytyy valittujen kasvien sekä pohjatöiden perusteella.
Lisätiedot ja tilaukset: myynti@viherviisikko.fi

Havainnekuva. Keitaaseen saa rajattua suojaisan nurkan lisäämällä köynnösritilät.
Istutussuunnitelma
Keidas-pakettiin kuuluva pergola

Materiaali: kyllästetty mänty
Mitat: 4800 x 3200 x 2400

Esimerkkikasveja Keidas-pakettiin

Kiinanlaikkuköynnös (Actinidia kolomikta)

Rehevä köynnös, jonka kookkaat lehdet ovat kauniin laikulliset.
Kotkansiipi (Matteuchia struthioptheris)

Klassinen saniainen, joka tuo metsän tuntua istutusryhmään.
Taponlehti (Asarum europaeum)

Ainavihanta matala perenna, jolla on syvän vihreät ja kiiltävät lehdet.
Sinikuunlilja (Hosta sieboldiana)

Komealehtinen perenna. Kukkavarteen tulevat kauniit vaaleat kukat kesä-heinäkuussa.

Lisäsuosituksia Keidas-pakettiin

ECOPOTS AMSTERDAM KORKEA -ruukku

Mitat: 32×70

Ruukuilla saa helposti muutettua Keitaan ilmettä istuttamalla kausikasveja tai hyötykasveja.
Katso lisää ruukkutarjontaamme: https://viherviisikko.fi/tuote-osasto/ruukut/

ECOPOTS BERLIINI -torni


Mitat: 38x38x155

 

Kasvit ja istutukset

Kasvit ja istutukset tuovat pihaan väriä ja eloa. Puut, pensaat, perennat ja kesäkukat lisäävät kiinteistösi viihtyisyyttä, ja samalla hyvin hoidetut istutukset antavat piha-alueestasi positiivisen ensivaikutelman.

Erilaiset istutukset ovat oiva tapa loihtia pihaan toivottua tunnelmaa. Pihakasveja valitessa tulee kuitenkin kiinnittää huomiota niiden vaatimiin olosuhteisiin ja hoidon tarpeeseen. Ennen istutuspuuhiin ryhtymistä kannattaa selvittää esimerkiksi ilmansuunnan, maaperän ja multasyvyyden vaikutus pihan kasvien menestymiseen.

Olemme istuttamisen ammattilaisia, ja osaamme huomioida kasvien menestymiseen vaikuttavat seikat puolestasi. Älä siis epäröi kutsua meitä apuun!

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisää: myynti@viherviisikko.fi

 

Kivityöt

Kauniisti toteutettu kiveys tuo pihaan ryhtiä, lisää pihan toiminnallisuutta ja nostaa samalla kiinteistön arvoa. Kiveyksillä ja laatoituksilla rakennetut kulkureitit ovat lisäksi helppohoitoisia, ja niiden avulla voidaan korostaa pihan parhaita puolia.

Teemme kaikenlaiset kivityöt ammattitaidolla. Osaavat työntekijämme asentavat kiveykset oikeaoppisesti ja kunnollisilla välineillä. Huolellisesti tehty pohjatyö takaa myös sen, että kiveykset pysyvät paikallaan.

Mobiroof-viherkatto

Yksinkertainen, kevyt ja helppo viherkattoratkaisu! Mobilane MobiRoof maksaruoho-kasetit pitkäaikaiselta eurooppalaiselta yhteistyökumppaniltamme.

  • Kasetti sisältää kaiken mitä tarvitset, paitsi katon vesieristystä.
  • Kasetin kasvualusta sitoo juuri oikean määrän vettä, mutta johtaa ylimääräisen kosteuden vesieristykselle.
  • MobiRoofin 6–8 maksaruoholajiketta ovat helppohoitoisia ja kestäviä.
  • Pölyttäjät kiittävät valintaasi!
  • MobiRoof -kasetti on kooltaan 54x54x9 cm, ja sen runko valmistetaan kierrätetyistä myrkyttömistä materiaaleista.

Kysy lisää ja pyydä tarjous kohteellesi myynti@kenneth-bjorklofviherviisikko-fi

Viherrakentamisen töitämme

Tarjouspyyntö

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet sekä vaihtolavat pihatalkoisii.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yrityksesi sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit sinulle räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!