Töitämme

Tutustu viherrakentamisen ja vihersisustuksen referensseihimme!
Olipa kyseessä sitten laaja piha-alueen uudistus, toimiston vihersisustus tai kesäkukkien toimittaminen yrityksen sisäänkäynnille, olemme valmiita käärimään hihamme. Olemme yli 20 vuoden aikana toteuttaneet pääkaupunkiseudulla lukuisia erilaisia viherrakentamisen ja -sisustamisen projekteja niin toimistoissa, kahviloissa kuin laivoillakin. Referensseistämme näet esimerkkejä siitä, kuinka jo pienilläkin muutoksilla voidaan vaikuttaa koko tilan yleisilmeeseen. Viherrakentamisen puolella olemme tehneet erisuuruisia projekteja aina perusparannuksista suuriin pihauudistuksiin. Voit huoletta jättää kiinteistösi tai taloyhtiösi piha-alueen vastuullemme – hoidamme kaiken kiveyksistä lasten leikkivälineisiin!

Heräsikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää: myynti@viherviisikko.fi tai jätä tarjouspyyntö.

Suodata

  • Kaikki
  • Viherrakentaminen
  • Vihersisustus

Tarjouspyyntö

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet sekä vaihtolavat pihatalkoisii.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yrityksesi sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit sinulle räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!