Töitämme

Tutustu viherrakentamisen ja vihersisustuksen referensseihimme!
Olipa kyseessä sitten laaja piha-alueen uudistus, toimiston vihersisustus tai kesäkukkien toimittaminen yrityksen sisäänkäynnille, olemme valmiita käärimään hihamme. Olemme yli 20 vuoden aikana toteuttaneet pääkaupunkiseudulla lukuisia erilaisia viherrakentamisen ja -sisustamisen projekteja niin toimistoissa, kahviloissa kuin laivoillakin. Referensseistämme näet esimerkkejä siitä, kuinka jo pienilläkin muutoksilla voidaan vaikuttaa koko tilan yleisilmeeseen. Viherrakentamisen puolella olemme tehneet erisuuruisia projekteja aina perusparannuksista suuriin pihauudistuksiin. Voit huoletta jättää kiinteistösi tai taloyhtiösi piha-alueen vastuullemme – hoidamme kaiken kiveyksistä lasten leikkivälineisiin!

Heräsikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää: myynti@viherviisikko.fi tai jätä tarjouspyyntö.

Suodata

  • Kaikki
  • Viherrakentaminen
  • Vihersisustus

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.