Viherviisikko Oy

Viherviisikko on suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä. Toiminta-alueenamme on koko pääkaupunkiseutu, mutta toimitamme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat yritykset, kiinteistöt, taloyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt. Yksityisasiakkaita palvelemme verkkokaupassamme, viherviisikkokauppa.fi, josta saa laadukkaita silkkikasveja sekä ekologisia ruukkuja ja muita sesonki-tuotteita. 

Tapio “Viher-Tapsa” Posti perusti Viherviisikko Oy:n vuonna 1996. Hän aloitti uransa viheralalla jo 13-vuotiaana miehenalkuna. Hänen ensimmäinen työpaikkansa kukkakaupassa sisälsi niin kukkamaljakoiden pesua kuin kasvien hoitoakin. Kukkakauppa opetti Tapiolle nöyrää työasennetta ja sinnikkyyttä jo alusta lähtien. Tapio Posti on ollut viheralalla jo reilut kolme vuosikymmentä ja toiminut yrittäjänäkin 27 vuotta. Hän uskoo luottavaisin mielin tulevaisuuteen ja haluaa toimia alan suunnannäyttäjänä jatkossakin.

Liikevaihtomme on noin kolme miljoonaa euroa ja työllistämme n. 40 henkilöä.

Asiakkaat

Asiakkaamme koostuvat yritysasiakkaista, yhteisöistä ja kiinteistöistä – pienistä aina suuriin pääkonttoreihin asti. Hoidossamme on yli 400 pihakohdetta pääkaupunkiseudulla. Sisäviherkasvien hoitokohteita taas on noin 150. Lisäksi verkkokauppamme palvelee kaikkia kuluttaja-asiakkaitamme.

Yhdistykset

Viherviisikko on jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä: Suomen Yrittäjät ry, Suomen Vihersisustajat ry, Viheraluerakentajat ry, Viherympäristöliitto ry, Vastuugroup.

Viherviisikon saavutuksia

Viherviisikko täyttää tänä vuonna 27 vuotta. Yrityksemme taival on ollut vaihderikas ja vauhdikas.
Yksi mieleenpainuvimmista tapahtumasta oli, kun Viherviisikko valittiin vuoden lauttasaarelaiseksi yritykseksi vuonna 2009. Mieleen on myös jäänyt osallistumisemme Opetushallituksen ohjelmaan, jossa päätettiin linjauksista vihersisustajan / viherhuoltajan ammattinimikkeestä. Työllemme saimme myös arvostusta vuonna 2019, kun meille myönnettiin avainlippu-merkki. Saimme samana vuonna myös avainlippu- ja Design from Finland-merkit omalle ViViko-viherkalustevaunullemme. Vuonna 2020 yrityksemme muuttui vantaalaiseksi, kun saimme uudet hienot toimitilat Vantaan Koivuhaasta.

Me Viherviisikolle uskomme vahvasti yhdessä tekemiseen, yhtenä mottonamme onkin, että yhdessä olemme enemmän. Haluammekin kiittää asiakkaitamme luottamuksesta, työntekijöitämme työpanostuksesta ja yhteistyökumppaneitamme yhteisistä projekteista. Yhdessä on hyvä jatkaa kohti seuraavia työkokemuksia

Laatujärjestelmä

Toimimme VILA -laatujärjestelmän perusteella. Olemme kehittäneet järjestelmän yhteistyössä Viherympäristöliiton sekä RAKLI:n kanssa, ja se on ollut käytössämme vuodesta 2003 alkaen.

Laatujärjestelmän tavoitteet ja toimintaperiaatteet niiden saavuttamiseksi

Tyytyväinen asiakas saadaan

 • erittäin hyvällä työn ja tuotteiden laadulla
 • kohteliaalla ja asiakasmyönteisellä palvelulla
 • tehokkaalla laadunvalvonnalla
 • ripeällä työskentelyllä
 • kohtuullisella hintatasolla
 • luomalla hyvät edellytykset pitkäaikaisille asiakassuhteille

Sitoutunut ja tyytyväinen henkilökunta saadaan

 • jatkuvalla kovatasoisella koulutuksella
 • työturvallisuudesta huolehtimisella
 • kannustavalla palkka- ja bonusjärjestelmällä
 • pitkälle kehitetyllä työpaikkademokratialla

Jatkuvasti kehittyvä liiketoimintaa toteutetaan

 • nykyaikaisilla työvälineillä ja -kalustolla
 • tarkalla taloudenpidolla
 • olemalla aktiivisesti mukana viheralan kehittämisessä
 • hyvällä yhteiskuntavelvoitteiden hoidolla

Vastuullisuus

Yrityksemme on saanut Avainlippu-merkin suomalaisesta työstä ja suomessa tuotetusta palvelusta. Lisäksi meillä on Avainlippu-merkki Suomessa suunnitellulla ja tehdyllä ViViko -viherkalustevaunullamme.

Työnantajana haluamme olla vastuullisia ja huolehtia työntekijöistämme. Tarjoammekin kattavat työsuhde-edut, työvaatteet sekä kilpailukykyisen palkan.

Kehitämme toimintatapojamme kohti kestävämpää kehitystä mm. lajittelemalla jätteitä, kierrättämällä verkkokaupan ostoksille pakkausmateriaaleja ja käyttämällä akkukäyttöisiä työkaluja. Olemme myös kehittäneet kankaisen suojapeitteen rullakoiden suojaksi ja näin vähentäneet muovijätteen syntyä. Suosimme kierrätetystä materiaalista valmistettuja ruukkuja valikoimissamme. Pyrimme pienin, mutta päättäväisin askelin ottamaan vastuullisuuden huomioon työssämme ja toiminnassamme.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.