Vihersisustaminen

Vihersisustaminen on yhä tärkeämpää niin toimistoissa kuin julkitiloissa. Viherkasveilla ja viherkasviseinillä saadaan tilaan viihtyisyyttä ja tilasta tulee inspiroiva.
Kattava tuotevalikoimamme koostuu elävistä viherkasveista, silkkikasveista, viherkasviseinistä ja monista eri ruukku mallistoista, joten me voimme auttaa luomaan toimitilastasi vihreän, viihtyisän ja jopa modernin tilan.

 

Vihersisustamisella on nykyisin tärkeä osa toimistojen tai julkitilojen viihtyvyydessä. Kasveilla ja näyttävillä ruukuilla saadaan tilaan hyvinkin erilaisia tunnelmia. Lisäksi pienet hyllyruukut sekä amppelit ovat kasvattaneet suosiotaan sekä toimistoissa että ravintola sisustamisessakin. Viherseinät elävillä kasveilla ja silkkikasveilla ovat kasvattaneet rooliaan entistä enemmän ja lisäksi on monia muita viherkalusteita, joilla saadaan edullisia ja näyttäviä kokonaisuuksia toimitiloihin.

Viherkasveilla sisustaminen myös parantaa sisäilman laatua. Kasvit kehittävät uutta happea, kosteuttavat ilmaa ja sitovat samalla itseensä haitallisia kemikaaleja. Kasveilla on myös tutkitusti parantava vaikutus työtehoon ja työntekijöiden vireyteen.

 

Vihersuunnittelu

Vihersuunnittelussa kannattaa aina kysyä meiltä mahdollisimman alkuvaiheessa projekteja näin voimme auttaa heti alusta saakka tilaprojektin täydellisestä toteutuksesta kanssanne.

Viherkasvien ja ruukkujen valinnassa on hyvä ottaa huomioon mm. tilan arkkitehtuuri ja kasvien elinolosuhteet sekä miettiä millaista lopputulosta tavoitellaan tyylillisesti sekä budjetti on hyvä suunnittelun työkalu. Tilassa ei aina tarvita paljoa kasveja vaan pienellä määrällä saadaan monesti sama lopputulos kun ne on suunniteltu oikein ja ovat oikeissa paikossa sekä ovat oikean kokoisia niin ruukku kuin kasvikin.

Me seuraamme trendejä aktiivisesti, ja kerromme niistä mielellään suunnittelussa. Olemme toteuttaneet erilaisia sisustuksia jo parinkymmenen vuoden ajan, joten tiedämme tarkkaan, minkälaiset kasvit menestyvät missäkin ympäristössä.

Referenssi sivulta näette meidän tekemiä monimuotoisia vihersisutuksia erilaisissa kohteissa, kannattaa tutustua! Ota rohkeasti yhteyttä joko tarjouspyynnöllä tai lähettämällä viestiä myynti@viherviisikko.fi

 

Hankintavaihtoehtona loistava leasing-vuokraus yrityksille

Miksi sijoittaa kerralla tuhansia euroja toimiston vihersisustukseen, kun voit maksaa kuukausivuokraa? Ei hätää meillä on tähän hyvä ratkaisu kannattaa vuokrata näin voit käyttää pääoman liiketoimintaasi eikä kasvien omistamiseen.

Viher- ja silkkikasvit on mahdollista hankkia meiltä myös pitkäaikaisella vuokrasopimuksella, alkaen 24 kuukautta tai jopa 72 kuukauden ajalle.

Leasing sopimuksessa me huollamme kasvit säännöllisesti, joten sinulla ei ole mitään huolia, voit vain nauttia hienosta vihersisustuksesta.Kiinteä kuukausihinta on myös helppo budjetoida.
Esimerkiksi näyttävä 10:n viherkasvi-istutuksen paketti maksaa n. 9,00 € / kasvi / kk eli kokonaisuutena n. 90,00 € / kk (hinnat ALV 0 %). Paketti sisältää kasvien säännöllisen huollon.

Sopimusajan pituudella voidaan vaikuttaa kuukausierän suuruuteen, ja kasveja voidaan lisätä tai vähentää sopimuksesta vuokrakauden aikana. Vuokraus on mahdollista yrityksille ja yhteisöille, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Kasvien muutto

Suurikokoiset, hankalasti käsiteltävät ja kylmälle arat kasvit ovat muutoissa haastavia kuljetettavia. Ne vaativat muuttokuljetuksissa aina oman tekniikkansa sekä tarpeelliset välineet ja kaluston.

Viherviisikko huolehtii kasveistasi muuton yhteydessä osaavalla otteella. Otettuasi meihin yhteyttä, ammattilaisemme laatii suunnitelman kasviesi kuljetuksesta, ja tarvittaessa auttaa myös kasvien sijoittelussa uudessa tilassa. Näin kasvisi pääsevät heti oikein valittuihin paikkoihin, joissa ne viihtyvät jatkossakin. Otathan ajoissa yhteyttä, jotta muuttosi pysyy aikataulussaan.

Muutto on aina takuutyötä, ja kasvit ovat vakuutettu kuljetuksen ajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse myynti@viherviisikko.fi, niin kerromme lisää!

Vihersisustuksen töitämme

Tarjouspyyntö

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet sekä vaihtolavat pihatalkoisii.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yrityksesi sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit sinulle räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!