Viherkasvien huolto

Menestyäkseen viherkasvit vaativat säännöllisen huollon. Tilaamalla viherkasvien huollon meiltä, säästät aikaa ja me vastaamme viherkasvienne hyvinvoinnista.
Viherkasien huoltopalveluumme sisältyy elävien viherkasvien sekä viherseinien huolto. Lisäksi huollamme silkkikasvinne.

 

Viherkasvien kuukausihuolto

Kun olette investoineet uusiin kasveihin rahaa, on järkevää myös huolehtia että inveistoinnista on iloa pitkään. Tilaamalla viherkasvien huollon meiltä, varmistatte että kasvinne pysyvät vehreinä vuoden ympäri. Me ammattilaisina vastaamme kasvienne hyvinvoinnista ja kannamme vastuun, mikäli kasvien hyvinvoinnissa ilmenisi ongelmia.

Me tarjoamme viherkasveillenne joko viiden tähden-huoltoa tai ikitakuu-huoltoa.

Viiden tähden-huolto sisältää kaiken, mitä viherkasvit tarvitsevat säilyäkseen elinvoimaisina ja vehreinä. Viiden tähden-huoltoon kuuluu mm. säännöllinen kastelu sekä lannoitus oikeina aikoina. Kasvien ikääntyessä ja kuollessa, neuvottelemme kanssanne uusien kasvien hankinnasta.

Ikitakuu-huollossa sen sijaan vaihdamme huonokuntoiset kasvit uusiin aina automaattisesti, ilman erillistä veloitusta. Näin toimitilanne pysyvät aina edustavina. Ja kasvinne näyttävinä ja tuoreina.

 

Tarjoamme ikitakuu-huollon myös vanhemmille viherkasveillenne, kun ne ovat olleet jonkin aikaa normaalissa huollossamme. Ikitakuu-huollolla varmistamme, että kasvit säilyvät aina raikkaina ja hyvinvoivina. Ja kun kasvit vanhenevat, ikitakuu-huollossa niidenkin vaihto sisältyy kuukausittaiseen huoltohintaamme.

Huoltosopimus on toistaiseksi jatkuva ja huolto suoritetaan noin kolmen viikon välein.

Silkkikasvien huollossa pyyhimme kasveista pölyt ja pidämme huolen, että silkkikasvit näyttävät tyylikkäiltä ja mahdollisimman aidoilta.

Kysy lisää viherhuollosta tai silkkikasvien huollosta tarjouspyynnöllä tai ota yhteyttä myynti@viherviisikko.fi

Kasvienhuoltoon kuuluu:

Ikitakuu
Viiden tähden

kastelu

lannoitus kasvukaudella

kasvien perkaaminen, leikkaaminen ja tukeminen

hoidon takia huonokuntoisiksi käyneiden kasvien korvaaminen

mullan tai lecasoran lisääminen

koristesoran tai -katteen lisäys

kasvien puhdistaminen

tuholaistorjunta

huollossa tarvittavat aineet, työvälineet ja tarvikkeet

kirjallinen kasvikartoitus

vanhojen kasvien uusinta veloituksetta

ehdotus kasvien uusintatarpeesta

Vihersisustamisen työnäytteitä

Tarjouspyyntö

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet sekä vaihtolavat pihatalkoisii.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yrityksesi sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit sinulle räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!