Viherkasvien huolto

Menestyäkseen viherkasvit vaativat säännöllisen huollon. Tilaamalla viherkasvien huollon meiltä, säästät aikaa ja me vastaamme viherkasvienne hyvinvoinnista.
Viherkasien huoltopalveluumme sisältyy elävien viherkasvien sekä viherseinien huolto. Lisäksi huollamme silkkikasvinne.

 

Viherkasvien kuukausihuolto

Kun olette investoineet uusiin kasveihin rahaa, on järkevää myös huolehtia että inveistoinnista on iloa pitkään. Tilaamalla viherkasvien huollon meiltä, varmistatte että kasvinne pysyvät vehreinä vuoden ympäri. Me ammattilaisina vastaamme kasvienne hyvinvoinnista ja kannamme vastuun, mikäli kasvien hyvinvoinnissa ilmenisi ongelmia.

Me tarjoamme viherkasveillenne joko viiden tähden-huoltoa tai ikitakuu-huoltoa.

Viiden tähden-huolto sisältää kaiken, mitä viherkasvit tarvitsevat säilyäkseen elinvoimaisina ja vehreinä. Viiden tähden-huoltoon kuuluu mm. säännöllinen kastelu sekä lannoitus oikeina aikoina. Kasvien ikääntyessä ja kuollessa, neuvottelemme kanssanne uusien kasvien hankinnasta.

Ikitakuu-huolto sisältää myös kaiken hoidon, mitä viherkasvit tarvitsevat säilyäkseen elinvoimaisina ja vehreinä. Mutta lisäksi vaihdamme huonokuntoiset kasvit uusiin aina automaattisesti, ilman erillistä veloitusta. Näin toimitilanne pysyvät aina edustavina. Ja kasvinne näyttävinä ja tuoreina. Annamme teille siis jatkuvan takuun siitä, että teillä on aina hyvän näköiset viherkasvit toimitiloissanne.

 

Tarjoamme ikitakuu-huollon myös vanhemmille viherkasveillenne, kun ne ovat olleet jonkin aikaa normaalissa huollossamme. Ikitakuu-huollolla varmistamme, että kasvit säilyvät aina raikkaina ja hyvinvoivina. Ja kun kasvit vanhenevat, ikitakuu-huollossa niidenkin vaihto sisältyy kuukausittaiseen huoltohintaamme.

Huoltosopimus on toistaiseksi jatkuva ja huolto suoritetaan noin kolmen viikon välein.

Silkkikasvien huollossa pyyhimme kasveista pölyt ja pidämme huolen, että silkkikasvit näyttävät tyylikkäiltä ja mahdollisimman aidoilta.

Kysy lisää viherhuollosta tai silkkikasvien huollosta tarjouspyynnöllä tai ota yhteyttä myynti@viherviisikko.fi

Kasvienhuoltoon kuuluu:

Ikitakuu
Viiden tähden

kastelu

lannoitus kasvukaudella

kasvien perkaaminen, leikkaaminen ja tukeminen

hoidon takia huonokuntoisiksi käyneiden kasvien korvaaminen

mullan tai lecasoran lisääminen

koristesoran tai -katteen lisäys

kasvien puhdistaminen

tuholaistorjunta

huollossa tarvittavat aineet, työvälineet ja tarvikkeet

kirjallinen kasvikartoitus

vanhojen kasvien uusinta veloituksetta

ehdotus kasvien uusintatarpeesta

Vihersisustamisen työnäytteitä

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.