Pihojen ylläpito

Kaunis piha on kiinteistön käyntikortti! Paraskaan pihasuunnitelma ei kuitenkaan yksin riitä. Pysyäkseen vehreänä keitaana piha kaipaa säännöllistä hoitoa. Pihanhoito kannattaa jättää alan ammattilaisten vastuulle. Näin varmistat että yrityksenne, taloyhtiönne tai kiinteistönne piha on aina edustuskunnossa.

Nyt me haluamme tuoda vehreää yritysten, taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kaupunkipihoille ja istutamme teidän pihaan sopivan lehti- tai havupuun kaupan päälle, kun sovit kanssamme pihanhoidon vuosisopimuksen. Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä myynti@viherviisikko.fi

Tulemme mielellämme pihakäynnille katsomaan olisiko pihanhoitosopimus teidän piha-alueelle sopiva vaihtoehto. Katselmuksen pohjalta laskemme kustannusarvion, jonka jälkeen voimme tehdä pihanhoitosopimuksen ja aloittaa pihan säännöllisen hoitamisen. Teemme myös alkukunnostuksia sekä pensaiden ja puiden kevät-, kesä- ja syysleikkauksia tarpeittesi mukaan. Teemme myös hoitosuunnitelman pihanne kasveille ja ehdotamme tarpeen vaatiessa uudistuksia. Meiltä saat tilattua vaihtolavan pihatalkoisiin tai konsultointikäynnin ennen pihatalkoita. Meiltä onnistuu risujen ja puutarhajätteen poisvienti piha-alueilta.

Tarjoamme seuraavia pihanhoidon palveluita taloyhtiöille, kiinteistöille sekä yrityksille:

 • Pensaiden, puiden ja perennojen istutus ja hoitotyöt
 • Piha-alueen alkukunnostus ennen ylläpitohoidon aloittamista
 • Kausikukkapalvelu
 • Nurmikon leikkaus ja hoitotyöt
 • Lannoitus ja kalkitus
 • Rikkakasvien kitkentä ja torjunta
 • Kuorma-autokuljetukset, nostot, vaihtolavat
 • Puiden kaato ja kantojen jyrsintä
 • Kuntoarviolausunnot puille ja niihin liittyvät toimenpiteet
 • Hoitosuunnitelma pihan kasveille
 • Konsultointi

Ota yhteyttä myyntiimme joko tarjouspyynnöllä tai lähettämällä sähköpostia myynti@viherviisikko.fi

 

Istutukset ja leikkaukset

Pihan kasvivalinnat vaativat asiaan perehtymistä. Pihaistutuksissa tulee huomioida esimerkiksi pihan käyttötarkoitus, ilmansuunta ja istutusten vaatima hoito ja toivottu hoidon taso. Huonosti sijoitellut puut ja pensaat saattavat kasvaessaan olla tiellä ja leikkaamattomina näyttää epäsiisteiltä sekä aiheuttaa haittaa kulkuväylillä.

Kasvit vaativat jatkuvaa huoltamista. Pensas-, havu- ja perennaryhmiin on saatavilla monenlaisia kasveja, jotka vaativat keskenään hieman erilaista hoitoa. Ammattilaisen käsissä kaikki kasvit menestyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Autamme piha-alueen kasvien hoidossa ja sopivien istutusten valinnassa. Pyytäessänne meidät käymään kartoitamme tarpeet ja kirjaamme ylös toiveet esim. kukkimisajankohdan, värien sekä muotojen suhteen. Kokeneet ammattilaisemme osaavat auttaa sopivien kasvien valinnassa. Voitte suosiolla jättää yrityksenne, taloyhtiönne tai kiinteistönne pihan istutuksista huolehtimisen kokonaan haltuumme – näin pihanne näyttää taatusti edustavalta läpi kesän.

Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä: myynti@viherviisikko.fi

 

Pihanhoitosopimus

Pihanhoitosopimus on taloyhtiöille ja kiinteistön omistajille vaivaton tapa pitää piha kutsuvana ja edustavana. Hyvin hoidettu piha nostaa kiinteistön arvoa ja lisää asukkaiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Pitäessäsi pihan suunnitelmallisesti kunnossa vältyt myös isoilta ja ikäviltä piharemonteilta ja säästät pitkällä tähtäimellä kustannuksissa.
Pihanhoitosopimuksella jätät pihanhoidon kokonaan meidän huoleksemme. Hoitosopimukseen kuuluu mm. puiden, pensaiden ja perennojen hoito, rikkakasvien kitkeminen, nurmikon hoito ja leikkaus, lannoitukset, kastelu sekä tuholaistorjunta tarvittaessa. Lisäksi asiantuntevat ammattilaisemme auttavat teitä kaikissa pihaan liittyvissä kysymyksissä ympäri vuoden.

Hoitosopimus räätälöidään aina yksilöllisesti. Siihen määritellään kaikki sopimukseen kuuluvat työt ja käyntikerrat. Hoitosopimukseen voidaan sisällyttää mitä tahansa pihan säännöllistä perushuoltoa, kuten rikkakasvien torjuntaa, lannoitusta, istutusalueiden rajausta, nurmikon kunnostusta, perennojen huoltoa, puiden leikkausta tai havujen talvisuojausta. Hoitohintaan sisältyy aina mahdollisten työkoneiden käyttö, pientarvikkeet, kasviravinteet ja jätemaksut.

Tarjoamme seuraavia pihanhoidon palveluita:

Siisti ja kaunis piha helposti? Saat meiltä säännöllisen pihanhoidonpalvelun ilman huolen häivää. Räätälöimme hoitosopimuksen kanssasi. tämän jälkeen hoidamme pihan sopimuksen mukaisesti. Kustannusten keskihinta on 1500–2500 € / vuosi (alv. 0 %).

 • puiden hoitoleikkaukset (maasta käsin)
 • puiden juurivesojen poisto
 • puiden tuentojen tarkistus/poisto
 • kevät- ja syyslannoitus ja kalkitus
 • pensaiden ja pensasaitojen kevätleikkaukset
 • havujen vuosikasvujen typistys
 • perennojen kevät- ja syyskunnostus
 • nurmikkoon rajautuvien istutusalueiden rajaus
 • nurmikon kevät- ja syyskunnostus (lehdet/hiekat)
 • nurmikon leikkaus
 • nurmikon lannoitus/kalkitus
 • rikkakasvien torjunta ja kitkentä
 • kasvitautien ja tuholaisten kartoitus
 • kasvien talvisuojaus

Lisäpalvelut:

 • paikkausistutukset
 • aurausvaurioiden kartoitus ja korjaus
 • kastelu, sadetus
 • kunnostussuunnitelma
 • kausikukkien istutus (keskihinta: 5 ruukkua n. 200 € / yhdet kausikukat ilman ruukkuja)

Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisää: myynti@viherviisikko.fi

 

Kausikukkapalvelu

Hyvin hoidetut kausikukat sisäänkäynnillä antavat myös viimeistellyn kuvan yrityksesi toiminnasta
Sesongin mukaiset ja hoidetut kausikukat tervehtivät niin asiakkaita kuin omaa henkilökuntaa.
Huoleton kausikukkapaketti varmistaa, että kukat tulevat ajallaan ja kasteluhoito varmistaa, että ne näyttävät aina hyvältä ja edustavilta.

Tilaa koko paketti:

 • valmiit ruukkuistutukset
 • kukat joka sesonkiin
 • kukkien ja kasvien istutuksen
 • kausikukkien kasteluhoito

Kasteluhoitoon kuuluu: kukkien lannoituksen, nypinnän, hoitoleikkaukset sekä kastelun. Kasteluhoitoon kuuluvilla kasveilla on taimitakuu ja vaihdamme ne, mikäli ne eivät menesty hoidossamme.

Ota yhteys niin suunnittelemme sisäänkäynnillenne juuri teille sopivat istutukset: myynti@viherviisikko.fi

 

Puiden hoito

Hyvinvoivat vanhat puut ovat piha-alueilla mittaamattoman arvokkaita ja oleellinen osa piha-alueiden viihtyisyyttä. Terveet ja hyvin hoidetut puut antavat näkösuojaa, ja osaavalla hoidolla niiden elinkaarta voidaan pidentää merkittävästi. Puiden hoito on tärkeää myös siksi, jotta hoitamattomien puiden aiheuttamat vahingot voidaan ennakoida ajoissa ja minimoida. Näin kiinteistön omistaja säästää yllättävissä kuluissa syysmyrskyjen iskiessä.

Puiden hoitosopimukseen kuuluu muun muassa puiden kartoitus ja kuntoarviointi ja arboristin, eli puunhoidon ammattilaisen, tekemä hoitosuunnitelma ja toimenpide-ehdotukset seuraavalle kolmelle vuodelle. Puiden hoitosopimuksella vastuu puiden kunnosta siirtyy kiinteistön omistajalta Viherviisikolle.

Tarjoamme puiden hoitosopimusta ainoana Suomessa! Pyydä meidät käymään, niin tulemme kartoittamaan piha-alueenne tilanteen. Voit luottavaisin mielin jättää piha-alueenne puut Viherviisikon vastuulle. Olipa kyseessä sitten puiden tutkiminen, leikkaus, hoito, kaato tai kantojen jyrsintä – autamme ammattitaidolla ja aidolla innolla. Lähetä tarjouspyyntö tai ole yhteyttä myyntiimme: myynti@viherviisikko.fi

 

Kahmari- ja vaihtolavapalvelut

Kahmaripalvelu (nostokoura)
Kahmaripalvelu on erityisesti taloyhtiöille suunnattu palvelu, joka helpottaa pihanhoitoa monella tavalla. Esimerkiksi pihatalkoista syntyneen puutarhajätteen voi vain kasata yhteen kasaan, josta kahmaripalvelumme tulee sen noutamaan sovittuna ajankohtana. Kuorma-auton lavalle mahtuu useampaa henkilöauton peräkärryllistä vastaavaa kuorma, joten jätteen poisvienti sujuu nopeammin ja helpommin.
Kahmaripalvelumme mahdollistaa sen, ettei pienille pihoille vaikeasti sijoitettavaa vaihtolavaa tarvitse erikseen tilata. Lisäksi kahmariautoon mahtuu kerralla enemmän poisvietävää jätettä kuin vaihtolavalle.

Kahmaripalvelumme voi muun muassa:

 • noutaa pihatalkoista syntyneen risu- tai puutarhajätteen
 • vaihtaa hiekkalaatikon leikkihiekat
 • levittää mullan, hiekan tai kuorikatteen
 • siirtää suuria pihalaattoja tai kiviä

Kahmariauton koura ulottuu noin 15 metrin säteelle, joten erilaiset pihanhoitotoimet onnistuvat myös haastavan mallisilla pihoilla. Kahmaripalvelu on erityisesti taloyhtiöille suunnattu palvelu, joka helpottaa pihanhoitoa monella tavalla. Kuorma-autoomme löytyy lisävarusteena tukki- ja risukoura, haarukkapihdit ja koukkulaite. Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme: myynti@viherviisikko.fi

Viherrakentamisen työnäytteitä

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.