Kasvit

Kasveilla luodaan tunnelmaa ja tuotetaan esteettistä mielihyvää pihalla ja sisällä. Toimistoa tai muita sisätiloja sisustaessa kasvien valinnassa on tärkeää huomioida tilan valoisuus, lämpötila ja muut ulkoiset tekijät.  Pihalle ja ulkotiloihin tulevissa kasveissa tulee huomioida mm. pihan käyttötarkoitus, ilmansuunta ja kasvien vaatima hoito.

Eläviä viherkasveja on pienistä pöytäkasveista aina lähes kymmenmetrisiin palmuihin ja ulkotiloihin löytyy kasveja pienistä kivikkokasveista aina parimetrisiin puihin.

Myös silkkikasveissa on paljon samoja lajeja kuin elävissä kasveissa. Silkkikasvit ovat laadullisesti aivan huippuluokkaa ja ne monesti muistuttavat erehdyttävästi aitoja kasveja. Ja nykyään yhdistelläänkin paljon samoihin ruukkuihin sekä silkkikasveja, että aitoja kasveja tai puita.

Elävät kasvit kehittävät uutta happea samalla kosteuttaen ja puhdistaen huoneilmaa. Kasvit myös poistavat ilmasta haitallisia hiukkasia ja kemikaaleja. Niiden sanotaan myös lisäävän hymyherkkyyttä ja ne tutkitusti parantavat työtehoa ja keskittymistä. Kasvien katselu myös rauhoittaa näyttöpäätetyöskentelyn rasittamia silmiä. Puutarhan ja pihanhoidolla on myös tutkitusti myönteisiä vaikutuksia fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Luonnonympäristössä oleskelussa on paljon myönteisiä vaikutuksia hyvinvointiin.

MEILTÄ SAAT NYT MYÖS LYHYTAIKAISEEN VUOKRAUKSEEN SILKKIKASVI-ISTUTUKSIA

Juhlat tulossa ja somisteet puuttuvat? Silkkikasvi-istutuksilla saadaan helposti ja nopeasti tilaan kuin tilaan tyyliä ja ilmettä. Tuomalla tilaan kasvit, tulee tilasta viimeistellyn ja stailatun näköinen.

Meillä on tarjolla kolmenlaisia paketteja vuokralle.

Silkkikasvi-istutukset ulkokäyttöön 1 -paketti sisältää 4 havukasvia ruukkuineen, hinta 140€ (alv 0) tai 173,60€ (alv 24).

Silkkikasvi-istutukset ulkokäyttöön 2 -paketti sisältää 6 viherkasvia ruukkuineen, hinta 210€ (alv 0) tai 260,40€ (alv 24).

Silkkikasvi-istutukset sisäkäyttöön sisältää 5 kasvia ruukkuineen, hinta 175€ (alv 0) tai 217€ (alv 24).

Vuokrapaketti sisältää ulko-tai sisäkäyttöön suunnitellut kasvit, kasveille ruukut sekä ruukun pinnan koristekatteen. Vuokra-aika on ma-to tai to-ma.

Sillkikasvi-istutukset noudetaan ja palautetaan toimipisteellemme Vantaan Koivuhakaan ma-pe klo 7-15. Kasvien korkeuden vuoksi niitä ei voi kuljettaa henkilöautolla, vaan kuljetus vain isommalla autolla, johon kasvit mahtuvat pystyasennossa.

Meiltä voi tilata erikseen kuljetuspalvelun. Kuljetamme kasveja vain pääkaupunkiseudulla, arkisin klo 7-15 välisenä aikana. Kuljetuksen hinta 200€ (alv 0) tai 248€ (alv 24). Kuljetus sisältää kasvien tuonnin paikalle sekä kasvien poishaun. Kasvien taittelu ja paikalleen asettelu jää asiakkaalle. Kasvien kuljetus on ns. kadunvarsi toimitus, jolloin kasvit jätetään mahdollisimman lähelle juhlapaikkaa, ja asiakas kantaa ne siitä sitten eteenpäin paikoilleen. Kasveja hakiessa ne pitää olla kerättynä yhteen paikkaa, lähelle paikkaa, josta ne saa isommalla autolla haettua.

Tiedustelut ja varaukset myynti@viherviisikko.fi

Silkkikasvi-istutukset sisäkäyttöön -paketti sisältää:

 • Silkki reunustraakkipuu valkoharmaassa Ecopotsin ruukussa
 • 2 kpl:tta silkki peikonlehtiä Ecopotsin valkoharmaissa ruukuissa.
 • 2kpl:tta silkki palmuvehkat Ecopotsin valkoharmaissa ruukuissa.
 • Hinta 175€ (alv 0) tai 217€ (alv 24).

Silkkikasvi-istutukset ulkokäyttöön, paketti 1 sisältää seuraavat kasvit:

 • 2kpl:tta silkki tuijia Ecopotsin tummanharmaissa ruukuissa
 • 2kpl:tta silkki puksipuita Ecopotsin tummanharmaissa ruukuissa.
 • Hinta 140€ (alv 0) tai 173,60€ (alv 24).

Silkkikasvi-istutukset ulkokäyttöön, paketti 2 sisältää seuraavat kasvit:

 • 2kpl:tta silkki laakeripallopuita Ecopotsin tummanharmaissa ruukuissa.
 • Silkki heinä matalassa Ecopotsin tummanharmaassa ruukussa.
 • 2 kpl:tta silkki oliivipuu korkeissa Ecopotsin tummanharmaissa ruukuissa
 • Silkki heinä korkeassa Ecopotsin tummanharmaassa ruukussa.
 • Hinta 210€ (alv 0) tai 260,40€ (alv 24).

MOBILANE viherkasvitaulut

LivePicture GO

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 52 x 52 x 11cm, 4–6 kasville
Värinä vain valkoinen.

LivePicture GO Bamboo

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 52 x 52 x 11cm, 4–6 kasville

Värit: luonnonvalkoinen ja musta. Live Picture Go Bamboon kehykset on valmistettu kestävistä bambukuiduista.

LivePicture 1

Viherkasvitaulu
Koko: 72 x 72 x 7 cm, 6-9 kasville
Värit: valkoinen tai musta.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vihersisustamisen työnäytteitä

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.