Kasvit

Kasveilla luodaan tunnelmaa ja tuotetaan esteettistä mielihyvää pihalla ja sisällä. Toimistoa tai muita sisätiloja sisustaessa kasvien valinnassa on tärkeää huomioida tilan valoisuus, lämpötila ja muut ulkoiset tekijät.  Pihalle ja ulkotiloihin tulevissa kasveissa tulee huomioida mm. pihan käyttötarkoitus, ilmansuunta ja kasvien vaatima hoito.

Eläviä viherkasveja on pienistä pöytäkasveista aina lähes kymmenmetrisiin palmuihin ja ulkotiloihin löytyy kasveja pienistä kivikkokasveista aina parimetrisiin puihin.

Myös silkkikasveissa on paljon samoja lajeja kuin elävissä kasveissa. Silkkikasvit ovat laadullisesti aivan huippuluokkaa ja ne monesti muistuttavat erehdyttävästi aitoja kasveja. Ja nykyään yhdistelläänkin paljon samoihin ruukkuihin sekä silkkikasveja, että aitoja kasveja tai puita.

Elävät kasvit kehittävät uutta happea samalla kosteuttaen ja puhdistaen huoneilmaa. Kasvit myös poistavat ilmasta haitallisia hiukkasia ja kemikaaleja. Niiden sanotaan myös lisäävän hymyherkkyyttä ja ne tutkitusti parantavat työtehoa ja keskittymistä. Kasvien katselu myös rauhoittaa näyttöpäätetyöskentelyn rasittamia silmiä. Puutarhan ja pihanhoidolla on myös tutkitusti myönteisiä vaikutuksia fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Luonnonympäristössä oleskelussa on paljon myönteisiä vaikutuksia hyvinvointiin.

MOBILANE viherkasvitaulut

LivePicture GO

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 51,6 x 51,6 x 11,2 cm, 4–6 kasville
Värit: valkoinen, punainen, tummanharmaa tai musta

LivePicture 1

Viherkasvitaulu
Koko: 72 x 72 x 7 cm, 9 kasville
Värit: valkoinen, hopea tai tummanharmaa

LivePicture 2

Viherkasvitaulu
Koko: 112 x 72 x 7cm, 18 kasville
Värit: Valkoinen, hopea tai tummanharmaa

Tarjouspyyntö

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vihersisustamisen työnäytteitä

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet sekä vaihtolavat pihatalkoisii.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yrityksesi sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit sinulle räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!