ViViko-viherkaluste

ViViKo®-viherkalustesarjalla vihersisustat näyttävästi ja vastuullisesti!

ViViKo®-viherkalustesarjamme on moderni viherseinäratkaisu, joka korostaa kasveja ja tuo kasvit hyvin voimakkaasti esille. Se on monipuolinen viherkalustehybridi, joka on helposti muunneltavissa ja siirrettävissä tilasta toiseen. ViViKo®-viherkalustesarjassa yhdistyvät tyylikkäästi viherkasvien vehreys ja käytännön ominaisuudet kuten tilanjakaminen ja akustiikan parantaminen.

ViViKo® on Viherviisikon oma viherkalustesarja, jolle on myönnettu Design from Finland -tunnus sekä Avainlippu-merkki osoituksena siitä, että tuote on Suomessa suunniteltu ja valmistettu.

Vastuullista vihersisustamista ViViKo®-viherkalustesarjalla

Tarve uudenlaiselle viherkalusteelle tuli asiakkailtamme, joilta saimme suoraa palautetta tarpeesta saada muuttuviin tiloihin sopiva viherkaluste, jossa kohtaisivat käyttäjälähtöisyys sekä toiminnallisuus. Suunniteltaessa viherkalusteen prototyyppiä, teimme paljon yhteistyötä asiakkaittemme kanssa.

ViViKo®-viherkalustesarja on suunniteltu yhteistyössä sisustusarkkitehti Sabina Dontcheffin kanssa. Tuote valmistetaan Keski-Suomessa ja tuotantoketjussa on otettu huomioon eettisyys, ympäristövaikutukset, energiatehokkuus sekä vastuullisuus. ViViKo®-viherkalustesarjan valmistusmateriaali on teräs, joten tuotteen teräsrunko on lähes täydellisesti kierrätettävissä. Viherkalusteessa käytämme istutusruukkuina kierrätetystä muovista valmistettuja ruukkuja, jotka ovat Saksalaisen Lechuzan valmistamia.

Hyvä syy valita ViViKo®

ViViKo®-viherkaluste on helppo tapa ratkaista erilaisten tilojen vihersisustus. Viherkalusteissa voidaan käyttää eläviä viherkasveja tai aidon näköisiä silkkikasveja, jotka mahdollistavat viherkalusteen sijoittamisen lähes minne tahansa. Pelkistetyn ja ajattoman muotokielen ansiosta viherkaluste sopii keskelle tilaa tai seinän vierustalle, ja se voidaan sijoittaa myös pieniin tiloihin.

ViViKo®-viherkalustesarjaan kuuluu erilaisia malleja yhdelle tai useammalle kasville. Kaikissa malleissa on mukana pyörät, joten viherkaluste on helposti liikuteltavissa. Viherkalusteet valmistetaan Suomessa pulverimaalatusta metallista. Tehdasvärit ovat valkoinen RAL 9016 ja musta RAL 9005, mutta tilauksesta kalustetta on mahdollista saada myös muissa RAL-väreissä, jopa ruosteenvärisenä. Viherkalustesarjan suunnittelussa on otettu huomioon kasvien helppo hoitaminen sekä riittävä istutustila. Sisäänrakennetut LED-valot lisäävät kasvien viihtyvyyttä ja korostavat niitä kauniisti.

Kysy rohkeasti lisää ViViKo®-viherkalusteesta myyntitiimiltämme tarjouspyynnöllä tai ota yhteyttä myynti@viherviisikko.fi

A-sarja/kapea

Mitat: L1260 mm, S420 mm, K1900 mm
Värit: valkoinen ja musta, mahdollista saada myös muissa RAL-väreissä
Materiaalit: Pulverimaalattu metalliputki ja metallilevy

ViViKo® A/1

ViViKo® A/2

ViViKo® A/3

B-sarja/leveä

Mitat: L1260 mm, S620 mm, K1900 mm
Värit: valkoinen ja musta, mahdollista saada myös muissa RAL-väreissä
Materiaalit: Pulverimaalattu metalliputki ja metallilevy

ViViKo® B/4

ViViKo® B/5

ViViKo® B/6

C-sarja/pieni

Mitat: L470 mm, S420mm, K1900mm
Värit: valkoinen ja musta, mahdollista saada myös muissa RAL-väreissä
Materiaalit: Pulverimaalattu metalliputki ja metallilevy

ViViKo® C/1

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vihersisustamisen työnäytteitä

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista viheralan palvelua yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiöille. Kuluttajia palvelemme verkkokaupassamme, josta löytyy vihersisustamisen tuotteita ulos ja sisälle.

Tarjoamme yritysten, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja, huomioiden kaikenkokoiset tarpeet. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yritysten sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit yritykseenne räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi, yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!

Toimitamme ja myymme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Myös verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti yritykseen sopivia kasveja ja kasvi-istutuksia.