ViViko-viherkaluste

ViViKo® on Viherviisikon oma viherkalustesarja, jolle on myönnettu Design from Finland -tunnus.

ViViKo®-viherkalustesarjalla vihersisustat näyttävästi
Uusi ViViKo®-viherkalustesarjamme tuo kasvit esiin uudella tavalla! Siinä yhdistyvät tyylikkäästi viherkasvien vehreys ja käytännön ominaisuudet kuten tilanjakaminen ja akustiikan parantaminen.

Viherkaluste on helppo tapa ratkaista erilaisten tilojen vihersisustus. ViViKo®-viherkalusteissa voidaan käyttää eläviä viherkasveja tai aidon näköisiä silkkikasveja, jotka mahdollistavat viherkalusteen sijoittamisen lähes minne tahansa. Ilmavan yleisilmeen ja ajattoman muotokielen ansiosta viherkaluste sopii keskelle tilaa tai seinän vierustalle, ja se voidaan sijoittaa myös pieniin tiloihin.

ViViKo®-viherkalustesarjaan kuuluu erilaisia malleja yhdelle tai useammalle kasville. Kaikissa malleissa on mukana pyörät, joten viherkaluste on helposti liikuteltavissa. Viherkalusteet valmistetaan Suomessa pulverimaalatusta metallista. Tehdasvärit ovat valkoinen RAL 9016 ja musta RAL 9005, mutta tilauksesta kalustetta on mahdollista saada myös muissa RAL-väreissä. Viherkalustesarjan suunnittelussa on otettu huomioon kasvien helppo hoitaminen sekä riittävä istutustila. Sisäänrakennetut LED-valot lisäävät kasvien viihtyvyyttä ja korostavat niitä kauniisti.

Kalusteen on suunnitellut sisustusarkkitehti Sabina Dontcheff, ja se on lähes täysin kierrätettävä. Viherkalustesarjalle on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu-tunnus.

Kysy rohkeasti lisää ViViKo®-viherkalusteesta myyntitiimiltämme tarjouspyynnöllä tai ota yhteyttä myynti@viherviisikko.fi

A-sarja/kapea

Mitat: L1260 mm, S420 mm, K1900 mm
Värit: valkoinen ja musta, mahdollista saada myös muissa RAL-väreissä
Materiaalit: Pulverimaalattu metalliputki ja metallilevy

ViViKo® A/1

ViViKo® A/2

ViViKo® A/3

B-sarja/leveä

Mitat: L1260 mm, S420 mm, K1900 mm
Värit: valkoinen ja musta, mahdollista saada myös muissa RAL-väreissä
Materiaalit: Pulverimaalattu metalliputki ja metallilevy

ViViKo® B/4

ViViKo® B/5

ViViKo® B/6

C-sarja/pieni

Mitat: L470 mm, S420mm, K1900mm
Värit: valkoinen ja musta, mahdollista saada myös muissa RAL-väreissä
Materiaalit: Pulverimaalattu metalliputki ja metallilevy

ViViKo® C/1

Tarjouspyyntö

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vihersisustamisen työnäytteitä

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet sekä vaihtolavat pihatalkoisii.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yrityksesi sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit sinulle räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!