Viherviisikkokauppa oli mukana Salon messuilla tammikussa.

Viherviisikkokauppa.fi oli mukana Salo2023-messuilla. Katso tunnelmat messuilta.

Olimme mukana Salo2023 -messuilla tammikuussa Salohallissa, os. Pormestarinkatu 5, Salo.

Messujen järjestäjä toimi Salon Seudun Elinkeinomessut ry. Yhdistys on perustettu vuonna 1961 ja sillä on kunniakkaat perinteet. Yhdistyksen tavoitteena oli järjestää mahdollisimman hyvä tapahtuma ja pitää sekä messupaikkojen että pääsylippujen hinnat mahdollisimman kohtuullisina.

Ja tässä yhdistys kivasti onnistuikin. Messut olivat lämminhenkinen tapahtuma, jossa homma toimi ja kävijöitäkin oli. Näytteilleasettajille oli järjestetty jopa oma iltatapahtuma lauantaille, jossa saimme vatsan täyteen herkullista ruokaa ja juomaa.

Messujen esiintymislavalla oli todella tyylikkäitä muotinäytöksiä sekä taitavia esiintyjiä. Lauantaina meille esitti taikuutta Noora Karma ja sunnuntaina saimme tanssijalan vipattamaan Antti Ketosen tahtiin.

Meillä oli ilo ja kunnia saada vihersisustaa messuilla oman osastomme lisäksi messujen esiintymislava sekä Digiliekin että Sammutinhuolto Ketosen -osastot.

Meidän omalla osastollamme sai pyöräyttää hyrrää, josta onnen niin suosiessa pystyi voittamaan joko lahjakortin verkkokauppaamme, viherviisikkokauppa.fi tai Antti Ketosen nimmarilla varustetun cd:n. Ja hyrrän pyöräyttelijöitä osastollamme riittikin. Saimme myös paljon kertoa laadukkaista silkkikasveistamme ja kestävistä ruukuistamme.

Messuista jäi meille hyvä mieli. Kiitos kaikille, jotka kävitte osastollamme. Tässä hieman fiilis-kuvia messuilta.

Aiheesta lisää

Aiheeseen sopivat työnäytteet