Kasviseinät

Kasviseinä on näyttävä sisustuselementti, joka jää mieleen. Viherviisikko toteuttaa unelmiesi kasviseinän joko elävillä viherkasveilla tai silkkikasveilla. Teemme kasviseinät pääsääntöisesti mittatilaustyönä.

Elävä kasviseinä

Sisäilmaongelmat ovat haasteena nykyisin monissa yrityksissä. Sisäilman laadulla on keskeinen merkitys terveyteen, viihtyvyyteen ja työn tuottavuuteen. Elävä kasviseinä auttaa näissä ongelmissa puhdistamalla ja kosteuttamalla sisäilmaa luonnon keinoin. Kasviseinään on mahdollista valita eri lajikkeita, jolloin yleisilmeestä tulee runsas. Asiantunteva henkilökuntamme kertoo teille mielellään lisää viherkasviseinistämme. Kasviseinät tehdään aina mittatilaustyönä.

Viherseinä silkkikasveilla

Silkkinen viherseinä on helppo ja edullinen vaihtoehto elävään viherseinään verrattuna. Silkkikasviseinän etuja ovat esimerkiksi helppohoitoisuus ja pienemmät huoltokustannukset. Elävä kasviseinä vaatii aina vähintään +17 °C lämpötilan, mutta kylmään reagoimaton silkkikasviseinä voidaan asentaa huoletta vaikkapa ulko-oven viereen. Aidon näköisiä silkkikasveja voidaan sijoittaa myös valottomiin ja muuten haastaviin paikkoihin. Laadukkaat silkkikasvimme kestävät myös auringonvalon haalistumatta.

Kaikki silkkikasvimme saa nyt myös palosuojattuina.

 Kysy lisää kasviseinistä lähettämällä tarjouspyyntö tai ole yhteyttä myynti@viherviisikko.fi

Vihersisustuksen tuotteet ja palvelut