Kasviseinät

Kasviseinällä saa täydennettyä sisustusta näyttävästi. Viherviisikko toteuttaa unelmiesi kasviseinän joko elävillä tai silkkikasveilla. Teemme kasviseinät pääsääntöisesti mittatilaustyönä.

Elävä kasviseinä

Kasviseinä tehdään mittatilaustyönä, jolloin siitä saadaan aina juuri kyseiseen tilaan sopivan kokoinen ja näköinen. Sisäilmaongelmat ovat haasteena nykyisin monessa yrityksessä ja sisäilman laadulla on keskeinen merkitys terveyteen, viihtyvyyteen ja työn tuottavuuteen. Elävä kasviseinä auttaa näissä ongelmissa – puhdistamalla ja kosteuttamalla sisäilmaa luonnon keinoin.

Viherseinä silkkikasveilla

Silkkinen viherseinä on toimiva ja edullinen vaihtoehto elävän viherseinän paikalle. Silkkikasviseinän etuja ovat esimerkiksi helppohoitoisuus ja pienemmät huoltokustannukset. Elävä kasviseinä vaatii aina vähintään +17 °C lämpötilan, mutta kylmään reagoimaton silkkikasviseinä voidaan asentaa vaikka ulko-oven viereen.

Silkkikasviseinän muotoilu mahdollistaa myös muut sisustusideat helpommin. Aidon näköisiä silkkikasveja voi sijoitella myös valottomiin ja vetoisiin paikkoihin. Ne myös kestävät auringonpaahdetta ja vedellä puhdistuksen.

Silkkikasvivalikoimamme on laaja. Tutun traakkipuun, kentiapalmun, pensaspalmun, anopinkielen ynnä muiden perinteisten toimistokasvien lisäksi valikoimastamme löytyy myös jopa nelimetrisiä isoja puita sekä erilaisia valmiita kukka-asetelmia maljakoilla tai ilman. Kaikki silkkikasvimme saa nyt myös palosuojattuina.

Verkkokaupastamme löytyy vaihtoehtoja myös kotiin. Silkkikasviseiniä on mahdollista saada myös pienemmässä koossa ja nopealla toimituksella.

Kysy kasviseinistä lisää meiltä: myynti@viherviisikko.fi

Vihersisustuksen tuotteet ja palvelut