Vihersisustus

Vihersisustaminen voi tarkoittaa niin yksittäisiä viherkasvi-istutuksia kuin laajoja talvipuutarhojakin. Kattava valikoimamme koostuu niin elävistä viherkasveista kuin silkkikasveistakin, joten meiltä löydät sopivat kasvivaihtoehdot kaikenlaisiin tiloihin. Viherkasveilla sisustaminen on oiva tapa lisätä tilan viihtyvyyttä ja kohottaa tilassa oleskelevien mielialaa.

Vihersisustus on helppo tapa lisätä toimiston viihtyvyyttä ja parantaa sen antamaa ensivaikutelmaa. Näyttävillä ratkaisuilla, kuten viherseinillä, voidaan toteuttaa tiloja, jotka vierailijat muistavat vielä pitkään vierailun jälkeenkin.

Viherkasveilla sisustaminen myös parantaa sisäilman laatua. Kasvit kehittävät uutta happea, kosteuttavat ilmaa ja sitovat samalla itseensä haitallisia kemikaaleja. Kasveilla on myös tutkitusti parantava vaikutus työtehoon ja työntekijöiden vireyteen.

Vihersuunnittelu

Viherkasvien ja ruukkujen valinnassa tulee ottaa huomioon tilan arkkitehtuuri, tunnelma ja kasvien elinolosuhteet. Suunnittelijamme seuraavat trendejä aktiivisesti, ja tuovat viimeisimmät ideat mukaan suunnittelutyöhön.

Olemme toteuttaneet erilaisia sisustuksia jo parinkymmenen vuoden ajan, joten tiedämme tarkkaan, minkälaiset kasvit menestyvät missäkin ympäristössä, ja miten vihersisustuksesta luodaan mahdollisimman helppohoitoinen. Esimerkkejä toteuttamista vihersisustuskohteistamme löydät referenssit-osiosta. 

Ota rohkeasti yhteyttä joko tarjouspyynnöllä tai lähettämällä viestiä myynti@viherviisikko.fi .

Kasvien pitkäaikainen vuokraus 

Etkö halua sijoittaa kerralla tuhansia euroja toimiston vihersisustukseen? Viher- ja silkkikasvit on mahdollista hankkia meiltä myös pitkäaikaisella vuokrasopimuksella, jolloin voit käyttää pääoman liiketoimintaasi. Huollamme kasvit säännöllisesti, ja sopimus on muokattavissa kesken kauden. Kiinteä kuukausihinta on myös helppo budjetoida.

Esimerkiksi näyttävä 10:n viherkasvi-istutuksen paketti maksaa 9,00 €/kasvi/kk eli kokonaisuutena 90,00 €/kk (hinnat ALV 0%). Paketti sisältää kasvien säännöllisen huollon.

Sopimusajan pituudella voidaan vaikuttaa kuukausierän suuruuteen, ja kasveja voidaan lisätä tai vähentää sopimuksesta vuokrakauden aikana. Vuokraus on mahdollista yrityksille ja yhteisöille jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tarkemmat lisätiedot saat ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme myynti@viherviisikko.fi

Pyydä tarjous nyt!

Vihersisustuksen tuotteet ja palvelut