Vihersisustus

Vihersisustaminen sisältää niin yksittäiset viherkasvi-istutukset ruukkuineen kuin laajat talvipuutarhatkin, laaja valikoimamme koostuu elävistä kasveista ja silkkikasveista. Tuomalla pala luontoa sisätiloihin saadaan viihtyvyyden lisäksi myös hyvää energiaa ja raikkauden tuntua. Kasvit kehittävät uutta happea, kostuttavat ja puhdistavat ilmaa sekä poistavat haitallisia hiukkasia ja kemikaaleja.

Vihersisustus on näyttävä ja helppo tapa kohentaa tilan viihtyvyyttä ja sen antamaa ensivaikutelmaa – hyvin toteutettujen ideoiden ansiosta vierailijat muistavat tilan pitkään vierailun jälkeenkin. Toimiston sisustus viherkasveilla parantaa myös sisäilman laatua. Vihersisustus voidaan luoda halutun teeman mukaiseksi tai muuttaa sisustusta helposti aina vuodenajan tai valitun tyylin mukaisesti. Tarjoamiemme palveluiden kautta saat laadukkaat ja näyttävät tuotteet sekä kuhunkin tilaan sopivat viherkasvit.

Vihersuunnittelu

Viherkasvien ja ruukkujen valinnassa tulee ottaa huomioon tilan arkkitehtuuri, muu sisustus ja tunnelma sekä kasvien elinolosuhteet. Suunnittelijamme seuraavat trendejä aktiivisesti ja tuovat viimeisimmät ideat mukaan suunnitteluun. Olemme toteuttaneet erilaisia sisustuksia jo parinkymmenen vuoden ajan, joten tiedämme tarkkaan minkälaiset kasvit toimivat missäkin ympäristössä ja miten vihersisustuksesta luodaan mahdollisimman helppohoitoinen. Voitte pyytää meiltä halutessanne myös koko tilan sisustussuunnittelun.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin laitetaan suunnittelu käyntiin: myynti@viherviisikko.fi

Kasvien pitkäaikainen vuokraus / viherkasvileasing

Viher- ja silkkikasvit on mahdollista hankkia meiltä myös leasing-sopimuksella, jolloin voit käyttää pääoman omaan liiketoimintaasi. Huollamme kasvit säännöllisesti ja sopimus on muokattavissa kesken kauden. Kiinteä kuukausihinta on myös helppo budjetoida.

Esimerkiksi näyttävä 12 kasviryhmän paketti, sisältäen kasvien huollon, maksaa vain 13,50 €/kasvi/kk eli kokonaisuutena 162 €/kk (hinnat alv 0%). Ostettuna sama paketti (sisältäen kasvien huollon 36 kk) maksaisi 5 514 €.

Sopimusajan pituudella voidaan vaikuttaa kuukausierän suuruuteen ja kasveja voidaan lisätä sopimukseen vuokrakauden aikana. Leasing on mahdollista yrityksille ja yhteisöille, tarkemmat lisätiedot saat ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme.

Pyydä tarjous nyt!

Vihersisustuksen tuotteet ja palvelut