K-Market Pikkupekka

Vihersisustamalla ilmettä ruokakauppaan

K-Market Pikkupekan vihersisustus toteutettiin entuudestaan jo tutulle asiakkaalle. Olimme aikaisemmin vihersisustaneet asiakkaan toisen ruokakaupan, K-Supermarket Mustapekan, ja tyytyväinen asiakas halusi meidät vihersisustamaan myös tämän toisenkin kauppansa.

K-Market Pikkupekkaan tehtiin viherseinä sekä kasvi-istutukset katosta roikkuvan levyn päälle. Kasveina käytettiin silkkikasveja helppohoitoisuuden ja aina vihreän ilmeen saamiseksi. Tilan kasvit sijoitettiin haastaviin paikkoihin, joten käyttämällä silkkikasveja, varmistettiin että kasvit ovat hyvännäköisiä ja viherilme runsas ilman usein tehtävää hoitamista.

Silkkikasviseinä sijoitettiin hedelmä- ja vihannesosastolle, johon se sopiikin täydellisesti tuoden osastolle metsämäisen tunnelman. Katosta roikkuvan levyn päälle sijoitettiin parvekelaatikoihin istutettuja roikkuvia silkkikasveja. Roikkuvilla kasveilla saatiin kasvit näkyviin ja ilmettä tilaan. Myymälän toimivuuden vuoksi kasveja ei voinut sijoittaa lattialle, joten kasvien kattoon laittaminen oli luonteva ratkaisu. Kasvi-istutuksissa käytettiin erimallisia ja vihreän eri sävyisiä kasveja, jolloin saatiin kasvi-istutuksista ilmeikkäitä ja näyttäviä. Roikkuvissa kasveissa tärkeää oli, että kasvit eivät olleet liian pitkiä, jolloin ne olisivat tulleet liian alas ja aiheuttaneet haittaa myymälässä kulkeville ihmisille.

Kasveille tehtiin palosuojaus, jolla vähennetään kasvien syttymisherkkyyttä ja hidastetaan mahdollisen tulipalon leviämistä.

Nyt myymälä on tyylikäs ja aistikas. Viherkasveilla saatiin tuotua tilaan pehmeyttä ja kodikkuutta. Tuomalla viherkasveja sisutukseen, saadaan luotua rauhoittava ja viihtyisä ilmapiiri ja tässä onnistuttiinkin hyvin.

Viherviisikko kiittää kauppias Jouni Ekholmia kunniasta saada vihersisustaa K-Supermarket Mustapekka sekä K-Market Pikkupekka. Avainlippupalvelumme sai uusia hienoja kokemuksia ruokakauppojen vihersisustamisesta.

Projektin tiedot

Asiakas

Ruokajones Oy

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

merja
Merja Kurki
Vihersisustaja

Saimme vihersisustaa tyytäväisen kauppiaan molemmat ruokakaupat Helsingissä.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Viihtyisän vehreä sisustus on investointi työhyvinvointiin

Asiakkaamme Cloud1 toimitiloissa halutaan panostaa työntekijöihin ja työhyvinvointiin, mm. vihersisustamalla.

Huolellisella vihersisustamisella oikeat kasvit oikeaan paikkaan

Mitä hyötyä on suunnitelmallisesta vihersisustamisesta? Miksi kasvien huolellinen valinta on tärkeää. Tässä blogissa kerromme, miksi vihersisustaminen kannattaa jättää ammattilaiselle.

Kylmät säät suuntaavat ajatukset sisätilojen vihersisustamiseen

Tässä blogissa tutustumme Viherviisikko Oy:n kotimaiseen huipputuotteeseen, ViViKo®-viherkalustesarjaan. Tämä moderni viherkalusteratkaisu, ViViKo®, on helposti muunneltavissa ja siirrettävissä tilasta toiseen. Tuote on 100 % kierrätettävä ja se valmistetaan Suomessa Avainlippu-tunnuksen kanssa.