K-Market Pikkupekka

Vihersisustamalla ilmettä ruokakauppaan

K-Market Pikkupekan vihersisustus toteutettiin entuudestaan jo tutulle asiakkaalle. Olimme aikaisemmin vihersisustaneet asiakkaan toisen ruokakaupan, K-Supermarket Mustapekan, ja tyytyväinen asiakas halusi meidät vihersisustamaan myös tämän toisenkin kauppansa.

K-Market Pikkupekkaan tehtiin viherseinä sekä kasvi-istutukset katosta roikkuvan levyn päälle. Kasveina käytettiin silkkikasveja helppohoitoisuuden ja aina vihreän ilmeen saamiseksi. Tilan kasvit sijoitettiin haastaviin paikkoihin, joten käyttämällä silkkikasveja, varmistettiin että kasvit ovat hyvännäköisiä ja viherilme runsas ilman usein tehtävää hoitamista.

Silkkikasviseinä sijoitettiin hedelmä- ja vihannesosastolle, johon se sopiikin täydellisesti tuoden osastolle metsämäisen tunnelman. Katosta roikkuvan levyn päälle sijoitettiin parvekelaatikoihin istutettuja roikkuvia silkkikasveja. Roikkuvilla kasveilla saatiin kasvit näkyviin ja ilmettä tilaan. Myymälän toimivuuden vuoksi kasveja ei voinut sijoittaa lattialle, joten kasvien kattoon laittaminen oli luonteva ratkaisu. Kasvi-istutuksissa käytettiin erimallisia ja vihreän eri sävyisiä kasveja, jolloin saatiin kasvi-istutuksista ilmeikkäitä ja näyttäviä. Roikkuvissa kasveissa tärkeää oli, että kasvit eivät olleet liian pitkiä, jolloin ne olisivat tulleet liian alas ja aiheuttaneet haittaa myymälässä kulkeville ihmisille.

Kasveille tehtiin palosuojaus, jolla vähennetään kasvien syttymisherkkyyttä ja hidastetaan mahdollisen tulipalon leviämistä.

Nyt myymälä on tyylikäs ja aistikas. Viherkasveilla saatiin tuotua tilaan pehmeyttä ja kodikkuutta. Tuomalla viherkasveja sisutukseen, saadaan luotua rauhoittava ja viihtyisä ilmapiiri ja tässä onnistuttiinkin hyvin.

Viherviisikko kiittää kauppias Jouni Ekholmia kunniasta saada vihersisustaa K-Supermarket Mustapekka sekä K-Market Pikkupekka. Avainlippupalvelumme sai uusia hienoja kokemuksia ruokakauppojen vihersisustamisesta.

Projektin tiedot

Asiakas

Ruokajones Oy

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

merja
Merja Kurki
Vihersisustaja

Saimme vihersisustaa tyytäväisen kauppiaan molemmat ruokakaupat Helsingissä.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Lauttasaaren veneilijöiden uusitusta pihasta tuli upea

Pihan perusparannuksessa voidaan rakentaa uusia oleskelualueita ja istutuksia, korjata maan pintaa ja kulkuväyliä sekä tehdä ympäristöstä entistä toimivampi ja viihtyisämpi. Lue, miten Viherviisikko taikoi Lauttasaaren veneilijöiden viehättävän satamapaikan uuteen uskoon!

Vehreä piha on kiinteistön käyntikortti

Vehreä ja vihreä piha tuo monia positiivisia vaikutuksia käyttäjälleen. Se mm. lievittää stressiä, kipua ja ruokkii mielikuvitusta. Me tarjoamme teille nyt puun pihaanne, kun sovitte kanssamme pihanhoitosopimuksen.

Viherviisikko vehreytti Bauer Median tilat

Lue, kuinka herätimme Bauer Median toimitilat eloon ja loimme pehmeyttä tehdasmiljööseen monipuolisella vihersisustuksella!