K-Supermarket Mustapekka

Ruokakaupan vihersisustus

K-Supermarket Mustapekassa tehtiin remonttia, jonka yhteydessä kauppias toivoi, että kauppaan saataisiin uudistusta myös vihersisustuksellisesti.

Yhteistyössä vihersuunnittelijamme kanssa, kauppaan suunniteltiin hedelmä- ja vihannesosastolle vehreyttä tuomaan silkkisiä viherseiniä sekä myymälän kattoon ja hyllyille roikkuvia silkkikasvi-istutuksia. Kauppiaalla oli toiveena, että hedelmä- ja vihannesosaston kasviseinät olisivat osittain sammalmaiset, mutta muuten hän antoi vapaat kädet vihersuunnittelijallemme.

Viherilme toteutettiin silkkikasveilla, koska haluttiin helppohoitoisia, aina vihreitä ja näyttävän näköisiä kasvi-istutuksia. Silkkikasveilla saatiin myös jatkohoito mahdollisimman helpoksi, kun niitä ei tarvitse kastella säännöllisesti. Kohteen silkkikasvit palosuojattiin. Palosuojaus vähentää materiaalin syttymisherkkyyttä ja hidastaa palon leviämistä.

Silkkikasviseinät toteutettiin kauppiaan toiveiden mukaisesti osittain sammalmaisiksi, joihin saatiin lisää ilmettä ja väriä vihreän erisävyisillä lehtimäisillä kasveilla. Katossa olevien palkkien päälle laitettiin ruukkuihin erilaisia roikkuvia kasveja, jotka hieman piilottavat isoja pylväitä ja tuovat tilaan pehmeyttä.

Kohteen haasteena oli kasvien paikoilleen asettaminen. Valmiiksi kalustetussa kaupassa jouduttiin käyttämään apuna nosturia ja notkeutta. Lopputulos on upea ja harmoninen. Tyytyväinen kauppias toivoi meiltä vihersisustuksen myös toiseenkin Helsingissä sijaitsevaan kauppaansa, K-market Pikkupekkaan.

Viherviisikko kiittää kauppias Jouni Ekholmia kunniasta saada vihersisustaa K-Supermarket Mustapekka sekä K-Market Pikkupekka. Avainlippupalvelumme sai uusia hienoja kokemuksia ruokakauppojen vihersisustamisesta.

Projektin tiedot

Asiakas

Ruokajones Oy

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

merja
Merja Kurki
Vihersisustaja

Ruokakaupan remontin yhteydessä uudistettin myös viherilme.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Viherviisikkokauppa.fi Salon messuilla 14.-15.1.2023

Viherviisikkokauppa.fi oli mukana Salo2023-messuilla. Katso tunnelmat messuilta.

Viherviisikon joulun ajan aukioloajat

Toimistomme on suljettuna 21.-28.12.2022. Tapio Posti päivystää numerossa 0400 698850.

Antti Ketonen ja Viherviisikko yhteistyössä joulumieltä jakamassa

Yhteistyökumppanimme Antti Ketosen kanssa päätettiin pistää studio pystyyn neuvottelutilaamme ja nauhoittaa muutama joululaulu teitä kaikkia ilahduttamaan. Joululaulujen yhteyteen halusimme myös laittaa arvonnan, jossa palkintona oli silkki joulukuusi Antin valitsemilla koristeilla.