K-Supermarket Mustapekka

Ruokakaupan vihersisustus

K-Supermarket Mustapekassa tehtiin remonttia, jonka yhteydessä kauppias toivoi, että kauppaan saataisiin uudistusta myös vihersisustuksellisesti.

Yhteistyössä vihersuunnittelijamme kanssa, kauppaan suunniteltiin hedelmä- ja vihannesosastolle vehreyttä tuomaan silkkisiä viherseiniä sekä myymälän kattoon ja hyllyille roikkuvia silkkikasvi-istutuksia. Kauppiaalla oli toiveena, että hedelmä- ja vihannesosaston kasviseinät olisivat osittain sammalmaiset, mutta muuten hän antoi vapaat kädet vihersuunnittelijallemme.

Viherilme toteutettiin silkkikasveilla, koska haluttiin helppohoitoisia, aina vihreitä ja näyttävän näköisiä kasvi-istutuksia. Silkkikasveilla saatiin myös jatkohoito mahdollisimman helpoksi, kun niitä ei tarvitse kastella säännöllisesti. Kohteen silkkikasvit palosuojattiin. Palosuojaus vähentää materiaalin syttymisherkkyyttä ja hidastaa palon leviämistä.

Silkkikasviseinät toteutettiin kauppiaan toiveiden mukaisesti osittain sammalmaisiksi, joihin saatiin lisää ilmettä ja väriä vihreän erisävyisillä lehtimäisillä kasveilla. Katossa olevien palkkien päälle laitettiin ruukkuihin erilaisia roikkuvia kasveja, jotka hieman piilottavat isoja pylväitä ja tuovat tilaan pehmeyttä.

Kohteen haasteena oli kasvien paikoilleen asettaminen. Valmiiksi kalustetussa kaupassa jouduttiin käyttämään apuna nosturia ja notkeutta. Lopputulos on upea ja harmoninen. Tyytyväinen kauppias toivoi meiltä vihersisustuksen myös toiseenkin Helsingissä sijaitsevaan kauppaansa, K-market Pikkupekkaan.

Viherviisikko kiittää kauppias Jouni Ekholmia kunniasta saada vihersisustaa K-Supermarket Mustapekka sekä K-Market Pikkupekka. Avainlippupalvelumme sai uusia hienoja kokemuksia ruokakauppojen vihersisustamisesta.

Projektin tiedot

Asiakas

Ruokajones Oy

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

merja
Merja Kurki
Vihersisustaja

Ruokakaupan remontin yhteydessä uudistettin myös viherilme.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Kasvata vihreyttä pystysuunnassa: Viherseinien suunnittelu ja toteutus kodin ulkotiloissa

ViherTapsan tervehdys – Viherviisikko 28 vuotta.

Viherviisikko täyttää 28 vuotta kesäkuun 10. päivä ja se sai ViherTapsan miettimään kulunutta vuotta ja yrittäjyyttä tällä hetkellä.

Pölyttäjäystävällinen piha – vinkkejä taloyhtiöille ja yrityksille.

Pölyttäjien merkitys ekosysteemillemme on korvaamaton. Huomioimalla pölyttäjät pihojen suunnittelussa ja kasvillisuudessa tuetaan luonnon monimuotoisuutta.