Cloud1

Digitalisaation ja datalähtöisen pilvitransformaation asiantuntijan toimistotilojen vihersisustus.

Cloud1:n kodikkaissa toimitiloissa vehreys näkyy aulasta alkaen jokaisessa tilassa. Vihersisustuksella luonto tuodaan lähelle, mikä parantaa työhyvinvointia. Investointi vihersisustukseen kannattaa: viihtyisissä tiloissa on mukava olla ja työskennellä.

Mikä oli Cloud1:n haaste?

Cloud1 toteutti henkilökunnalleen henkilöstökyselyn, jossa toivottiin runsaammin kasveja tiloihin parantamaan työssä viihtymistä. Henkilöstön hyvinvointi koetaan yrityksessä hyvin tärkeäksi ja henkilökunnan toive haluttiinkin mielellään täyttää.

Miten haaste ratkaistiin?

Toteutimme tiloihin monipuolisen vihersisustuksen Cloud1:n toiveiden pohjalta. Viherkasveja tuli kaikkiin tiloihin aulasta loungeen, neuvottelutilaan, avotoimistotilaan ja työhuoneisiin. Kasveja sijoiteltiin ikkunalaudoille ja kaapistojen päälle. Loungeen toteutettiin viherseinä seinäamppeleilla.

Ruukuiksi istutuksiin valittiin Ecopots-ruukkuja, jotka on valmistettu kierrätysmuovista.

Lisäksi Cloud1 valitsi tarjoamamme leasingsopimuksen, joka sisältää myös kasvien säännöllisen huollon. Näin vastuu kasvien hyvinvoinnista on meillä ja asiakkaan ei tarvitse huolehtia kasvien hoidosta.

Viherviisikko kiittää Cloud1:a yhteistyöstä. Voit lukea lisää tästä projektista blogistamme.

Projektin tiedot

Asiakas

Cloud1

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

Merja Kurki
Merja Kurki
Vihersisustaja

Viherviisikon viherkasvihuoltajat varmistavat huoltokäynneillä, että kasvit menestyvät uusilla kasvupaikoillaan. Viherviisikko hoitaa kasvit ammattitaidolla, joten kasvit ovat aina hyvinvoivia ja hyvännäköisiä, ja me voimme keskittyä omaan liiketoimintaamme”, Sarpaneva sanoo.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Kasvata vihreyttä pystysuunnassa: Viherseinien suunnittelu ja toteutus kodin ulkotiloissa

ViherTapsan tervehdys – Viherviisikko 28 vuotta.

Viherviisikko täyttää 28 vuotta kesäkuun 10. päivä ja se sai ViherTapsan miettimään kulunutta vuotta ja yrittäjyyttä tällä hetkellä.

Pölyttäjäystävällinen piha – vinkkejä taloyhtiöille ja yrityksille.

Pölyttäjien merkitys ekosysteemillemme on korvaamaton. Huomioimalla pölyttäjät pihojen suunnittelussa ja kasvillisuudessa tuetaan luonnon monimuotoisuutta.