Rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä 

– Viherviisikko Oy, Y-tunnus: 1056612-0, Wavulinintie 4, 00210 Helsinki, puh. 020 722 9340, myynti@viherviisikko.fi

  1. Rekisteriasiat

– Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

  1. Rekisterin nimi

– Viherviisikko Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

– Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

  1. Rekisterin tietosisältö

–Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
–Nimi
–Sähköpostiosoite
–Matka- ja/tai muu puhelinnumero
–Organisaatio ja asema
–Organisaation osoitetiedot
–Yhteysloki

  1. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

– Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä.

  1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

– Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

  1. Tietojen poistaminen

– Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

– Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.