Kun solmit pihanhoitosopimuksen, istutamme pihallenne puun kaupan päälle

Pihanhoitosopimukseen kuuluvat tyypillisesti pensaiden, havujen, perennojen ja puiden kalenterinmukaiset hoitotoimet, mutta myös nurmi- ja kiveysalueet voidaan sisällyttää sopimukseen.

Pihanhoitosopimus on kaikille taloyhtiöille ja yrityskiinteistöjen omistajille suositeltava palvelu, jossa ammattilainen pitää pihan kunnossa ja kutsuvana. Eikä hintakaan päätä huimaa: säännöllisen pihanhoidon saa edullisimmillaan noin tuhannella eurolla vuodessa. Kun solmit pihanhoitosopimuksen Viherviisikon kanssa nyt, tuomme pihallenne vielä lisää viherfiilistä puuistutuksen muodossa. Lue lisää pihanhoitosopimuksesta ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Jatkuvuus on pihanhoitosopimuksen ydin

Pihanhoitosopimukseen kuuluvat tyypillisesti pensaiden, havujen, perennojen ja puiden kalenterinmukaiset hoitotoimet, mutta myös nurmi- ja kiveysalueet voidaan sisällyttää sopimukseen. Pihanhoito tapahtuu tavallisimmin kerran kuussa, mutta mahdollinen nurmikon ajo on hyvä tehdä useammin, noin kymmenen päivän välein.

Pihanhoito on jatkuva ja näkymätön palvelu – jos sitä ei tehdä, pistää jälki silmään selkeästi. Jatkuvuus on pihanhoidon ydin, sillä kasvit vaativat jatkuvaa hoitoa ja rikkaruohot poistamista. Säännöllinen pihan ylläpito on myös edullista, kun taas huonoon kuntoon päästetyn pihan alkukunnostus voi maksaa enemmän kuin vuoden tai kahden jatkuva pihanhoito.

Pihanhoidon vuosikustannus Viherviisikon kanssa vaihtelee tavallisesti tuhannen ja kolmen tuhannen euron välillä. Laskutus on jaettu kahdelletoista kuukaudelle, joten kuukausittainen hinta jää varsin edulliseksi. Pihanhoitosopimuksen tarkempi hinta riippuu esimerkiksi pihan koosta ja sen vaatimasta hoidosta sekä siitä, sisältyykö sopimukseen nurmikon ajo.

”Vahvasti suosittelen jatkuvaa pihanhoitosopimusta taloyhtiöille ja kiinteistöille. Pihanhoidolla on suuri vaikutus koko rakennuksen ilmeeseen, ja isossa taloyhtiössä puhutaan kustannusten osalta euroista per osakas! Meiltä saat pyydettyä ilmaisen kartoituskäynnin ja tarjouksen helposti sähköpostilla osoitteesta myynti@viherviisikko.fi”, Viherviisikon perustaja ja omistaja Tapio Posti eli ViherTapsa sanoo.

pihanhoitosopimus_viherviisikko

Saat puun ja pihanhoidon pihallenne nopeallakin aikataululla

Pihanhoitosopimus ja itse pihanhoito on mahdollista käynnistää varsin nopeasti. Ennen sopimuksen solmimista Viherviisikon työnjohtaja kuitenkin kartoittaa pihan nykytilan. Ilmaisella kartoituskäynnillä selvitetään, onko piha hoidettavissa ja vaatiiko se alkukunnostusta. Näin saamme arvioitua pihanhoidon kuukausihinnan ja aloitettua yhteistyön hyvällä fiiliksellä molempiin suuntiin.

Puun istutamme mitä pikimmiten pihanhoidon aloittamisen jälkeen. Puu ja sen istutuspaikka valitaan luonnollisesti asiakkaan toiveiden mukaan, mutta myös ammattilaisen näkemys huomioiden, sillä ammattilainen osaa kertoa, miten puun lajike, ympäristö, ilmansuunnat, alla oleva multatila ja monet muut tekijät vaikuttavat puun menestymiseen. Istutettava puu on tavallisesti 1,5–2 metrin korkuinen taimi.

”Tällä kampanjalla haluamme tuoda Suomeen lisää omaa vihreää maailmaamme. Olemme huomioineet vastuullisuuden omassa toiminnassamme ja arjessamme jo monen vuoden ajan, ja nyt haluamme jakaa symboliikkaa eteenpäin asiakkaillemmekin. Puilla on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen hidastamisessa”, Viher-Tapsa sanoo.

Viherviisikko hoitaa pk-seudun pihoja 27 vuoden kokemuksella

Viherviisikko täyttää tänä vuonna jo 27 vuotta. Meiltä saat suomalaista Avainlippu-palvelua ja tunnolliset, monen vuoden kokemuksen omaavat ammattilaiset hoitamaan pihaasi. Huolehdimme tällä hetkellä noin 350 pihasta pk-seudulla.

”Jatkuva pihanhoito on suosittu palvelu, jonka kysyntä vain kasvaa koko ajan. Otamme silti mielellämme vastaan uusia pihanhoitoasiakkaita. Pihanhoito on yksi bisneksemme kulmakivistä, ja haluamme palvella asiakkaita tällä sektorilla”, Viher-Tapsa sanoo.

Pihanhoidon ulkoistaminen onkin todella yleistä. Kun pihaa hoitaa ammattilainen, ei töitä tarvitse jakaa taloyhtiön sisällä. Ammattilainen tuo pihanhoitoon asiantuntevan näkemyksen ja tarvittavat resurssit, jota loma-ajat ja sairastumiset eivät sotke. Pihan kunto näkyy ja tuntuu myös kiinteistön ja asunto-osakkeiden arvossa.

”Meihin ja tapaamme tehdä asioita luotetaan. Osaamme myös myöntää virheemme – olemme tehneet niitäkin. Jokainen asiakas on meille tosi tärkeä. Ilman asiakkaitamme ja heidän luottamustaan ei olisi meitä. Yhdessä olemme enemmän”, Viher-Tapsa huomauttaa.

Pihanhoidon ohella tilaat helposti muutkin vihertyöt

Kun sinulla on pihanhoidon lisätarpeita – vaikkapa laatoituksen korjailua, pensaiden vaihtoa ja puiden kaatoa tai hoitoleikkausta – saat ne, ja kaikki muutkin vihertyöt samasta firmasta. Me huolehdimme pihanhoidon ohella kaikista sorapinnasta ylöspäin tapahtuvista viherrakentamisen töistä, niin uusissa kuin vanhoissakin pihoissa.

Myös kausikukkapalvelu on paljon lisäarvoa tuova palvelu, jonka suosio on kasvanut sekä kiinteistöissä että asunto-osakeyhtiöissä.

”Kausikukkapalvelumme tuo rappujen eteen mageita värejä kahdeksan kuukauden ajan vuodesta, aina pääsiäisen narsisseista kevään orvokkeihin, kesäkukkiin ja syksyn kanerviin. Viherviisikko huolehtii kukkien kunnosta ja kastelusta, joten sisäänkäynti kukoistaa aina edustavana”, ViherTapsa kertoo.

”Ota siis yhteyttä, kun kaipaat jatkuvaa pihanhoitoa tai muita viherpalveluita, ja anna ammattilaisten pitää viherasiasi kunnossa!”, ViherTapsa päättää.

Me autamme mielellämme! Pyydä pihanhoidon tarjous ja ilmainen pihan kartoituskäynti osoitteesta myynti@viherviisikko.fi

Lisää taloyhtiön pihanhoitosopimuksen sisällöstä voit lukea blogistamme.

Aiheesta lisää

Aiheeseen sopivat työnäytteet