Mitä taloyhtiön pihanhoitosopimukseen kuuluu?

Hyvä pihanhoito pitää pihan kauniina, viihtyisänä ja turvallisena. Säännöllinen hoito nostaa taloyhtiön tai kiinteistön arvoa ja auttaa välttämään isot ja ikävät piharemontit – eli säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Pihanhoitosopimuksella jätät pihanhoidon kokonaan Viherviisikon huoleksi!

Viherviisikolta saat kaikki mahdolliset jatkuvat pihanhoitotyöt: pensaiden leikkaukset ja istutukset, puiden hoitoleikkaukset, perenna-alueiden kunnostuksen, nurmikon leikkaamisen, lannoitukset, laatoitusalueiden siistimisen, kitkennän ja niin edelleen.

Räätälöimme pihanhoitosopimuksen aina yksilöllisesti ja määrittelemme siihen kaikki sopimukseen kuuluvat työt ja käyntikerrat. Voimme sisällyttää siihen mitä tahansa pihan säännöllistä perushuoltoa rikkakasvien torjunnasta havujen talvisuojaukseen. Hoitohinta sisältää aina mahdollisten työkoneiden käytön, pientarvikkeet, kasviravinteet ja jätemaksut.

Tyypillisimmin Viherviisikon pihanhoitosopimuksiin kuuluvat pensaiden, havujen, perennojen ja puiden kalenterinmukaiset hoitotoimet, mutta voimme sisällyttää hoitosopimukseen myös nurmi- ja kiveysalueet. Lisäksi Viherviisikon ammattitaitoiset puutarhurit auttavat teitä kaikissa pihaan liittyvissä kysymyksissä ympäri vuoden.

Viherviisikon puutarhuri leikkaa pensasta

Pihanhoitosopimusten kausi ja hätätyöt

Räätälöimme myös pihanhoitosopimuksen käyntitiheyden tarpeidenne mukaan. Tyypillisesti hoitokäyntejä on kerran kuussa, mutta käyntejä voi olla yhtä hyvin myös kerran viikossa, kolmen viikon välein tai vaikkapa kolme kertaa kauden aikana. Paljon riippuu pihasta: esimerkiksi vanha piha kaipaa erilaista hoitoa kuin ihan uusi piha tuoreine kasveineen.

Pihanhoitosopimusten kausi ulottuu tavallisesti huhtikuusta marraskuuhun tai toukokuusta lokakuuhun. Talvikuukausina kasveille ei yleensä tarvitse tehdä hoitotoimenpiteitä.

Hätätyöt, kuten puiden kaatumisesta aiheutuneet työt, eivät yleensä kuulu pihanhoitosopimukseen, mutta niitä voidaan tehdä erikseen. Meiltä Viherviisikolta löytyy taitoa ja kalustoa kaatuneiden puiden siivoamiseen, ja usein taloyhtiö onkin vahingon satuttua ensimmäisenä yhteydessä meihin. Lehtien ja oksien poisto nurmikolta sen sijaan kuuluu tavallisesti huoltoyhtiön töihin.

Ammattilaisten hoitamana piha pysyy kunnossa – kutsu meidät pihakäynnille

Pihan säännöllinen hoito saa kasvit pysymään elinvoimaisina. Piha näyttää aina huolitellulta, eikä isoja ja yllättäviä kustannuksia yleensä tule, kun pihaa hoidetaan aikataulullisesti oikein. Puutarhurimme tekevät havaintoja pihan kunnosta aina käyntiensä yhteydessä ja raportoivat tilanteesta taloyhtiön tai kiinteistön edustajille. Viherviisikon puutarhurit ovat pitkän linjan ammattilaisia – työkokemusta heiltä löytyy koulutuksen lisäksi useiden vuosien ajalta.

Tulemme mielellämme katsomaan, olisiko pihanhoitosopimus piha-alueellenne sopiva vaihtoehto. Katselmuksen pohjalta laskemme kustannusarvion, jonka jälkeen voimme tehdä pihanhoitosopimuksen ja aloittaa pihan säännöllisen hoitamisen. Kun sovit kanssamme pihanhoidon vuosisopimuksen, istutamme pihaanne sinne sopivan lehti- tai havupuun kaupan päälle!

Jos kiinnostuit, ole ihmeessä yhteydessä myynti@viherviisikko.fi tai lue lisää pihanhoidon palveluistamme.

Aiheesta lisää

Aiheeseen sopivat työnäytteet