ViherTapsan tervehdys – Viherviisikko 28 vuotta.

Viherviisikko täyttää 28 vuotta kesäkuun 10. päivä ja se sai ViherTapsan miettimään kulunutta vuotta ja yrittäjyyttä tällä hetkellä.

Rakkaat asiakkaat, yhteistyökumppanit ja henkilökuntamme,

On aika juhlistaa merkittävää virstanpylvästä yrityksemme historiassa – Viherviisikko täyttää tänä kesänä 28 vuotta. Tämä on erinomainen hetki pysähtyä miettimään kulunutta vuotta ja yrityksen pyörittämistä. Vaikka ajat ovat haastavat, olemme muutaman heikon vuoden jälkeen saaneet taas kannattavuutemme positiiviseen suuntaan ja se tuo lisäpotkua yrittämiseen, joka joskus tuntuu erittäin takkuiselta.

Maailman tilanne tuo haasteensa myös meille ja kilpailu on koko ajan kovenevaa viheralalla. Asiakkaille annetuista tarjouksista katsotaan usein vain loppusummaa, eikä sitä, mitä tarjotulla hinnalla saa. Hintakilpailu on kovaa ja poljetuilla hinnoilla ei valitettavasti saa laatua, viheralallakaan. Toivoisimmekin, että suomalaista työtä ja sen laatua arvostettaisiin enemmän, ja että tarjouksia vertailtaessa ei valittaisi aina halvinta vaihtoehtoa, joka saattaa tarjota edullisen hinnan mutta ei korkeaa laatua. Monesti halvalla tehty työ tulee kalliimmaksi, kun sitä pitää myöhemmin korjailla. Me Viherviisikon tiimissä seisomme työmme takana heti ensi hetkestä lähtien – emme halua tarjota kertakäyttöpalveluita, vaan kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja, jotka tuovat pitkäaikaista arvoa.

Tavoitteemme on tehdä työmme niin hyvin, että asiakkaamme voivat suositella meitä lämpimästi ja jatkavat mielellään yhteistyötä kanssamme. Alkuvuonna 2024 toteutetussa asiakastyytyväisyyskyselyssä saimme NPS-luvuksi 60, mikä kertoo, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työpanokseemme ja suosittelevat meitä mielellään kollegoilleen ja ystävilleen. Suositusten kautta olemmekin saaneet paljon uusia kontakteja tänäkin vuonna. Olemme ylpeitä pitkäaikaisista asiakassuhteistamme ja erityisen ylpeitä olemme palaavista asiakkaistamme, jotka ovat käyneet katsomassa, onko se ruoho vihreämpää aidan toisella puolella ja todenneet ettei ole.

Jos haluat hyvää palvelua ja laatua, kokeile meitä. Me voimme ylpeästi seistä sanojemme takana. Kun ulkoistat vihertyöt meille, teidän työntekijänne voivat keskittyä siihen, mihin heidät on palkattu, ei pihojen ja viherkasvien hoitoon. Meiltä saat palvelukokonaisuuden sekä sisä- että ulkotiloihin. Uskallamme myös olla rehellisiä – jos jokin ratkaisu ei toimi, emme epäröi kertoa sitä, vaan suosittelemme mieluummin jotain muuta, teille sopivampaa ratkaisua. Me uskallamme myös myöntää virheemme ja oppia niistä.

Me emme olisi tässä ilman meidän upeita asiakkaitamme ja sitoutunutta henkilökuntaamme. Näiden ihanien ja mahtavien työntekijöidemme intohimo työhönsä näkyy myös asiakkaidemme palautteissa. Työntekijämme ovat ylpeitä työstään ja haluavat tuottaa työnjälkeä, joka miellyttää asiakastakin. Ilman teitä emme olisi tässä pisteessä.

Tänä vuonna olemme uusineet ajokalustomme ja työkoneitammekin vaihdamme asteittain akkukäyttöisiksi – monia on jo käytössäkin. Vastuullisuus on meille jatkuva prosessi, ja työskentelemme päivittäin sen eteen, että toimintamme olisi yhä kestävämpää ja ympäristöystävällisempää.

Minä, ViherTapsa olen ollut viheralalla jo 34 vuotta, joista 28 vuotta Viherviisikon yrittäjänä. Kiitän lämpimästi asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja henkilökuntaamme. Ilman teitä tämä matka ei olisi mahdollinen. Yhdessä olemme enemmän. Kiitos, että olette osa tätä tarinaa. Tarinat jatkuu – yhdessä.

-Tapio Posti, ViherTapsa

Aiheesta lisää

Aiheeseen sopivat työnäytteet