Vehreä piha on kiinteistön käyntikortti

Vehreä ja vihreä piha tuo monia positiivisia vaikutuksia käyttäjälleen. Se mm. lievittää stressiä, kipua ja ruokkii mielikuvitusta. Me tarjoamme teille nyt puun pihaanne, kun sovitte kanssamme pihanhoitosopimuksen.

Vehreä ja hyvin hoidettu piha on ilo silmälle ja viihtyisä paikka oleskella, siellä mieli lepää ja stressi laskee. Hyvin hoidettu ja siisti piha myös nostaa kiinteistön arvoa. Pihan puilla on erittäin suuri merkitys hyvinvoinnin kannalta.

Pihalla olevat puut mm. tuovat paljon positiivia vaikutuksia käyttäjilleen, kuten vähentävät stressiä ja nopeuttavat paranemista. Kasvien näkeminen myös vähentää kivun kokemusta. Ja esimerkiksi vanhuksille puistoissa liikkuminen on todettu erittäin tärkeäksi hyvinvoinnin kannalta.

Puut myös kehittävät mielikuvitusta ja mm. lasten motoriset taidot kehittyvät puissa kiipeillessä, samalla kun mielikuvitus kehittyy ja mieli rauhoittuu.

Puut antavat suojaa auringolta, tuulta ja sateelta. Helteisenä päivänä puun antama suoja oikein korostuu.  Lisäksi ne tuottavat happea.

Me haluamme nyt tuoda näitä puun positiivisia vaikutuksia kaupunkipihoille. Kun sovit kanssamme pihanhoidon vuosisopimuksen, istutamme juuri teidän kiinteistön pihalle sopivan lehti- tai havupuun kaupan päälle. Katso lisää pihanhoidon vuosisopimuksestamme nettisivuiltamme.

Yhteydenotot myynti@viherviisikko.fi

Aiheesta lisää

Aiheeseen sopivat työnäytteet