Tallink Silja Oy

Laivan SPA-osaston sisustus viherkasveilla

Helsingin ja Tukholman välillä liikennöivien Silja Symphony ja Silja Serenade -laivojen Spa-osastojen vihersisustuksen toteutus.

Spa-osaston uudistuksen yhteydessä uudistui myös vihersisustus. Vihersisustamiseen haasteen toi laivan tärinä ja keinunta sen liikkuessa. Kasvien kiinnittämisessä oli huomoitava, että laiva keinuu niin sivuttain kuin pitkittäinkin, mikä saattaa tuoda turvallisuusriskin kasvien kiinnityksen kanssa. Tämä toi omat haasteensa istutuksiin, mutta oli myös palkitsevaa, kun istutuksissa onnistuttiin ja turvallisuus pystyttiin takaamaan laivan matkustajille ja henkilökunnalle.

Projektin tiedot

Asiakas

Tallink Silja Oy

Missä

Silja Serenade ja Silja Symphony

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Kasveilla saadaan eloa myös haastavissa olosuhteissa.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Lauttasaaren veneilijöiden uusitusta pihasta tuli upea

Pihan perusparannuksessa voidaan rakentaa uusia oleskelualueita ja istutuksia, korjata maan pintaa ja kulkuväyliä sekä tehdä ympäristöstä entistä toimivampi ja viihtyisämpi. Lue, miten Viherviisikko taikoi Lauttasaaren veneilijöiden viehättävän satamapaikan uuteen uskoon!

Vehreä piha on kiinteistön käyntikortti

Vehreä ja vihreä piha tuo monia positiivisia vaikutuksia käyttäjälleen. Se mm. lievittää stressiä, kipua ja ruokkii mielikuvitusta. Me tarjoamme teille nyt puun pihaanne, kun sovitte kanssamme pihanhoitosopimuksen.

Viherviisikko vehreytti Bauer Median tilat

Lue, kuinka herätimme Bauer Median toimitilat eloon ja loimme pehmeyttä tehdasmiljööseen monipuolisella vihersisustuksella!