Tallink Silja Oy

Laivan SPA-osaston sisustus viherkasveilla

Helsingin ja Tukholman välillä liikennöivien Silja Symphony ja Silja Serenade -laivojen Spa-osastojen vihersisustuksen toteutus.

Spa-osaston uudistuksen yhteydessä uudistui myös vihersisustus. Vihersisustamiseen haasteen toi laivan tärinä ja keinunta sen liikkuessa. Kasvien kiinnittämisessä oli huomoitava, että laiva keinuu niin sivuttain kuin pitkittäinkin, mikä saattaa tuoda turvallisuusriskin kasvien kiinnityksen kanssa. Tämä toi omat haasteensa istutuksiin, mutta oli myös palkitsevaa, kun istutuksissa onnistuttiin ja turvallisuus pystyttiin takaamaan laivan matkustajille ja henkilökunnalle.

Projektin tiedot

Asiakas

Tallink Silja Oy

Missä

Silja Serenade ja Silja Symphony

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Kasveilla saadaan eloa myös haastavissa olosuhteissa.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Viherviisikkokauppa.fi Salon messuilla 14.-15.1.2023

Viherviisikkokauppa.fi oli mukana Salo2023-messuilla. Katso tunnelmat messuilta.

Viherviisikon joulun ajan aukioloajat

Toimistomme on suljettuna 21.-28.12.2022. Tapio Posti päivystää numerossa 0400 698850.

Antti Ketonen ja Viherviisikko yhteistyössä joulumieltä jakamassa

Yhteistyökumppanimme Antti Ketosen kanssa päätettiin pistää studio pystyyn neuvottelutilaamme ja nauhoittaa muutama joululaulu teitä kaikkia ilahduttamaan. Joululaulujen yhteyteen halusimme myös laittaa arvonnan, jossa palkintona oli silkki joulukuusi Antin valitsemilla koristeilla.