Tallink Silja Oy

Laivan SPA-osaston sisustus viherkasveilla

Helsingin ja Tukholman välillä liikennöivien Silja Symphony ja Silja Serenade -laivojen Spa-osastojen vihersisustuksen toteutus.

Spa-osaston uudistuksen yhteydessä uudistui myös vihersisustus. Vihersisustamiseen haasteen toi laivan tärinä ja keinunta sen liikkuessa. Kasvien kiinnittämisessä oli huomoitava, että laiva keinuu niin sivuttain kuin pitkittäinkin, mikä saattaa tuoda turvallisuusriskin kasvien kiinnityksen kanssa. Tämä toi omat haasteensa istutuksiin, mutta oli myös palkitsevaa, kun istutuksissa onnistuttiin ja turvallisuus pystyttiin takaamaan laivan matkustajille ja henkilökunnalle.

Projektin tiedot

Asiakas

Tallink Silja Oy

Missä

Silja Serenade ja Silja Symphony

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Kasveilla saadaan eloa myös haastavissa olosuhteissa.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Huonekasvin kotiuttaminen

Uuden huonekasvin kotiuttaminen kannattaa tehdä hyvin ja huolella. Näin uudesta "lemmikistäsi" on sinulle pidempään iloa. 🌿

Tiesitkö, että tekokasvit ovat aitojen kasvien ohella loistovalinta toimistoon ja julkisiin tiloihin?

Kasvit tuovat yritysten auloihin ja sisätiloihin vehreyttä. Kalusteiden ja tekstiilien ohella ne ovat tärkeä sisustuselementti, joka luo tunnelmaa ja viihtyisyyttä sekä vahvistaa imagoa. Mieluisat työtilat taas nostavat työmotivaatiota ja auttavat houkuttelemaan tekijöitä etätöistä toimistolle. Yritysten kannattaakin satsata toimitilojen viihtyisyyteen myös kasveilla.

Verkkokaupassamme on nyt ale.

Teemme tilaa loppuvuoden tuotteille ja myymme nyt kesän tuotteet alennuksella. Tervetuloa tekemään löytöjä ja uudistamaan kodin vihersisustusta.