Tallink Silja Oy

Laivan SPA-osaston sisustus viherkasveilla

Helsingin ja Tukholman välillä liikennöivien Silja Symphony ja Silja Serenade -laivojen Spa-osastojen vihersisustuksen toteutus.

Spa-osaston uudistuksen yhteydessä uudistui myös vihersisustus. Vihersisustamiseen haasteen toi laivan tärinä ja keinunta sen liikkuessa. Kasvien kiinnittämisessä oli huomoitava, että laiva keinuu niin sivuttain kuin pitkittäinkin, mikä saattaa tuoda turvallisuusriskin kasvien kiinnityksen kanssa. Tämä toi omat haasteensa istutuksiin, mutta oli myös palkitsevaa, kun istutuksissa onnistuttiin ja turvallisuus pystyttiin takaamaan laivan matkustajille ja henkilökunnalle.

Projektin tiedot

Asiakas

Tallink Silja Oy

Missä

Silja Serenade ja Silja Symphony

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Kasveilla saadaan eloa myös haastavissa olosuhteissa.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Mitä taloyhtiön pihanhoitosopimukseen kuuluu?

Hyvä pihanhoito pitää pihan kauniina, viihtyisänä ja turvallisena. Säännöllinen hoito nostaa taloyhtiön tai kiinteistön arvoa ja auttaa välttämään isot ja ikävät piharemontit – eli säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Pihanhoitosopimuksella jätät pihanhoidon kokonaan Viherviisikon huoleksi!

Miksi pihasuunnittelussa, viherrakentamisessa ja pihan ylläpidossa kannattaa turvautua ammattilaiseen?

Tässä blogissa avaamme, millaisia asioita taloyhtiön tai kiinteistön pihan suunnittelussa ja ylläpidossa kannattaa huomioida ja miksi ammattilaisen osaamisesta ja kokemuksesta on ehdottomasti hyötyä pihaprojekteissa. Laitetaan yhdessä piha kuntoon!

Halaa puuta – arvosta lähiympäristöäsi.

Puunhalausviikolla halutaan tuoda esille kuinka tärkeä viherympäristö on niin kaupungissa kuin maaseudullakin.