Tallink Silja Oy

Tallink Megastar-laivan vihersisustus

Tämä oli erittäin hieno, haasteellinen ja upea vihersisustusprojekti, jonka saimme toteuttaa yhteistyössä sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kiven & Co:n kanssa. Laivaan toteutettiin poikkeuksellisen monimuotoisia vihersisustusratkaisuja kiintokalusteisiin, ruukkuihin sekä käytettiin paljon erilaisia viherkasveja.

Silkkiviherkasveja on monen kokoisia muutaman kymmenen sentin koosta aina kaksimetrisiin saakka. Kasveja on useita lajeja kuten mm. oliivipuita, bonsaita, rahapuita, anopinkieliä, heinää, puksipensaita. Yrtteinä mm. basilika, rosmariini. Gardenissa löytyy kasveina mm. kastanjaviiniköynnös, viiniköynnös, korvakeviikuna.

Lisäksi laivalla on yrttiseiniä, pieniä yrttejä joiden ruukut ovat sävytettyinä suunnitelman mukaisin värein ravintoloiden hyllyillä sekä tiettyyn sävyyn maalattuja pulloja näiden kanssa sekä kiinteitä kattoamppeleita samalla tyylillä toteutettuna kuin kattovalaisimet.

Ruukkuja laivassa on monenlaisia, niin kooltaan kuin tyyliltään ja väriltään, jotka sopivat laivan sisustukseen. Ruukkumallit joita käytettiin, olivat pitkiä laatikkomallisia, pyöreitä pieniä pöytäruukkuja, pyöreitä kattoamppeliruukkuja, pyöreitä sekä kulmikkaita isoja lattiaruukkuja.

Laivan takaosassa on iso lasinen Garden tila, jossa on runsaasti köynnöskasvillisuutta. Köynnökset istutettiin ruukkuihin ja kiintokalusteisiin joista kasvit lähtevät kiipeämään tolppia ja seiniä pitkin.

Kyseessä on Suomalaisella telakalla rakennettu laiva, joka on suomalaisten, virolaisten ja monien muidenkin kansalaisuuksien yhdessä toteuttama. Laiva on suunniteltu kokemusten ja palautteen pohjalta Helsinki-Tallinna reitille. Onnistuneen sisustuskokonaisuuden voit todeta niin kuvista sekä itse käymässä katsomassa paikan päällä laivalla.

Kiitokset kuuluvat hyvästä yhteistyöstä Meyer Turun telakalle, Sisustussuunnittelutoimisto Aprocosille sekä tietysti tilaajalle Tallink Silja Oy:lle. 

Projektin tiedot

Asiakas

Tallink Silja Oy

Missä

Megastar-laiva

Projektin sisältö

Myyjä

”Kiitokset hyvästä yhteistyöstä, asentajat olivat ammattitaitoisia.”
Peeter Kangro – Route Director of Tallink’s Helsinki-Tallinn route

”Kiitos viherviisikon tiimi hyvästä työstä Megastarilla! Hienolle näytti ja ollaan saatu paljon hyvää palautetta! Hieno urakka, kiitos!”
Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Huonekasvin kotiuttaminen

Uuden huonekasvin kotiuttaminen kannattaa tehdä hyvin ja huolella. Näin uudesta "lemmikistäsi" on sinulle pidempään iloa. 🌿

Tiesitkö, että tekokasvit ovat aitojen kasvien ohella loistovalinta toimistoon ja julkisiin tiloihin?

Kasvit tuovat yritysten auloihin ja sisätiloihin vehreyttä. Kalusteiden ja tekstiilien ohella ne ovat tärkeä sisustuselementti, joka luo tunnelmaa ja viihtyisyyttä sekä vahvistaa imagoa. Mieluisat työtilat taas nostavat työmotivaatiota ja auttavat houkuttelemaan tekijöitä etätöistä toimistolle. Yritysten kannattaakin satsata toimitilojen viihtyisyyteen myös kasveilla.

Verkkokaupassamme on nyt ale.

Teemme tilaa loppuvuoden tuotteille ja myymme nyt kesän tuotteet alennuksella. Tervetuloa tekemään löytöjä ja uudistamaan kodin vihersisustusta.