Tallink Silja Oy

Tallink Megastar-laivan vihersisustus

Tämä oli erittäin hieno, haasteellinen ja upea vihersisustusprojekti, jonka saimme toteuttaa yhteistyössä sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kiven & Co:n kanssa. Laivaan toteutettiin poikkeuksellisen monimuotoisia vihersisustusratkaisuja kiintokalusteisiin, ruukkuihin sekä käytettiin paljon erilaisia viherkasveja.

Silkkiviherkasveja on monen kokoisia muutaman kymmenen sentin koosta aina kaksimetrisiin saakka. Kasveja on useita lajeja kuten mm. oliivipuita, bonsaita, rahapuita, anopinkieliä, heinää, puksipensaita. Yrtteinä mm. basilika, rosmariini. Gardenissa löytyy kasveina mm. kastanjaviiniköynnös, viiniköynnös, korvakeviikuna.

Lisäksi laivalla on yrttiseiniä, pieniä yrttejä joiden ruukut ovat sävytettyinä suunnitelman mukaisin värein ravintoloiden hyllyillä sekä tiettyyn sävyyn maalattuja pulloja näiden kanssa sekä kiinteitä kattoamppeleita samalla tyylillä toteutettuna kuin kattovalaisimet.

Ruukkuja laivassa on monenlaisia, niin kooltaan kuin tyyliltään ja väriltään, jotka sopivat laivan sisustukseen. Ruukkumallit joita käytettiin, olivat pitkiä laatikkomallisia, pyöreitä pieniä pöytäruukkuja, pyöreitä kattoamppeliruukkuja, pyöreitä sekä kulmikkaita isoja lattiaruukkuja.

Laivan takaosassa on iso lasinen Garden tila, jossa on runsaasti köynnöskasvillisuutta. Köynnökset istutettiin ruukkuihin ja kiintokalusteisiin joista kasvit lähtevät kiipeämään tolppia ja seiniä pitkin.

Kyseessä on Suomalaisella telakalla rakennettu laiva, joka on suomalaisten, virolaisten ja monien muidenkin kansalaisuuksien yhdessä toteuttama. Laiva on suunniteltu kokemusten ja palautteen pohjalta Helsinki-Tallinna reitille. Onnistuneen sisustuskokonaisuuden voit todeta niin kuvista sekä itse käymässä katsomassa paikan päällä laivalla.

Kiitokset kuuluvat hyvästä yhteistyöstä Meyer Turun telakalle, Sisustussuunnittelutoimisto Aprocosille sekä tietysti tilaajalle Tallink Silja Oy:lle. 

Projektin tiedot

Asiakas

Tallink Silja Oy

Missä

Megastar-laiva

Projektin sisältö

Myyjä

”Kiitokset hyvästä yhteistyöstä, asentajat olivat ammattitaitoisia.”
Peeter Kangro – Route Director of Tallink’s Helsinki-Tallinn route

”Kiitos viherviisikon tiimi hyvästä työstä Megastarilla! Hienolle näytti ja ollaan saatu paljon hyvää palautetta! Hieno urakka, kiitos!”
Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Lauttasaaren veneilijöiden uusitusta pihasta tuli upea

Pihan perusparannuksessa voidaan rakentaa uusia oleskelualueita ja istutuksia, korjata maan pintaa ja kulkuväyliä sekä tehdä ympäristöstä entistä toimivampi ja viihtyisämpi. Lue, miten Viherviisikko taikoi Lauttasaaren veneilijöiden viehättävän satamapaikan uuteen uskoon!

Vehreä piha on kiinteistön käyntikortti

Vehreä ja vihreä piha tuo monia positiivisia vaikutuksia käyttäjälleen. Se mm. lievittää stressiä, kipua ja ruokkii mielikuvitusta. Me tarjoamme teille nyt puun pihaanne, kun sovitte kanssamme pihanhoitosopimuksen.

Viherviisikko vehreytti Bauer Median tilat

Lue, kuinka herätimme Bauer Median toimitilat eloon ja loimme pehmeyttä tehdasmiljööseen monipuolisella vihersisustuksella!