Narinkkatorin maisemakivet

Graniittipaasien asentaminen torialueelle

Kamppi Helsingin kauppakeskukseen toteutettiin maisemakivet sisäänkäyntien yhteyteen kesällä 2023.

Maisemakivien graniitiksi valittiin tilaajan toiveesta Merijärven punaruskea, joka sopii loistavasti ympäristön muihin kiveyksiin. Graniittipaaseja asennettiin kaikkiaan 33 kappaletta, joista koossa 1200 x 600 x 600 mm Antinkadulle ja Narinkkatorille sekä koossa 600 x 600 x 600 mm Annankadulle ajoradan laitaan. Lisäksi Narinkkatorin keskimmäiset 8 graniittia muotoiltiin niin, että kivipaaseista syntyy sana HELSINKI.

Graniittipaadet toimitti Loimaan Kivi Oy, joka veisti paadet suomalaisesta graniitista. Suomalainen graniitti on ekologinen ja eettinen vaihtoehto, joka sopii kestävyytensä ansiosta myös rakentamiseen.

Maisemakivien työn toteutus aloitettiin toukokuun 2023 alussa. Urakan haasteita olivat työalueiden sijainti Helsingin keskustan, kenties vilkkaimmalla liikealueella, ja erityisesti Annankadun työmaa-alue aivan ajoradan vieressä.

Paadet jouduttiin upottamaan olemassa olevaan kiveykseen, mikä asetti omat vaatimuksensa viherrakentajillemme. Leikkausten piti olla erityisen tarkkoja ja kivipaasien sopia täydellisesti vanhaan laatoitukseen tehtyihin aukkoihin. Urakka saatiin valmiiksi sovitussa ajassa ja luovutettiin asiakkaalle kesäkuun alussa.  Tilaaja oli työhön erittäin tyytyväinen.

Kampin maisemakivet_viherrakentaminen_viherviisikko

Työmaa-alueiden rajauksesta ja turvarakenteista pöly- ja melusuojineen vastasi Ramudden Oy.

Viherviisikko kiittää Kamppi Helsingin kauppakeskusta luottamuksesta ja yhteistyöstä ja toivottaa vilkkaita päiviä kauppakeskukseen.

Me Viherviisikolla hoidamme kaikenlaiset yritysten ja kiinteistöjen viherrakentamisen työt Uudellamaalla ammattitaidolla, kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Ota yhteyttä myynti@viherviisikko.fi, niin suunnitellaan ja toteutetaan teidänkin yritykseenne toimiva piha.

Projektin tiedot

Asiakas

Kauppakeskus Kamppi

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

Jarmo Kuosmanen_viherviisikko
Jarmo Kuosmanen
Viherrakentamisen ja ylläpidon päällikkö, rakennusinsinööri

Graniittipaadet toimitti Loimaan Kivi Oy. Paadet on veistetty suomalaisesta graniitista.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Kasvata vihreyttä pystysuunnassa: Viherseinien suunnittelu ja toteutus kodin ulkotiloissa

ViherTapsan tervehdys – Viherviisikko 28 vuotta.

Viherviisikko täyttää 28 vuotta kesäkuun 10. päivä ja se sai ViherTapsan miettimään kulunutta vuotta ja yrittäjyyttä tällä hetkellä.

Pölyttäjäystävällinen piha – vinkkejä taloyhtiöille ja yrityksille.

Pölyttäjien merkitys ekosysteemillemme on korvaamaton. Huomioimalla pölyttäjät pihojen suunnittelussa ja kasvillisuudessa tuetaan luonnon monimuotoisuutta.