Kruununkuja, Espoo

Uudisrakennuskohde

Kohteena oli uudisrakennuskohde Espoossa, jossa toimimme aliurakoitsijana. Urakkaan kuuluivat kohteen viher- ja kivityöt. Pihalle valmistui kivituhkakäytävät, nurmialueet asukaspihoille, varastorakennuksen pohjan kiveys, sekä tonttia ja asukaspihoja rajaavat istutukset. Myös sokkelinvieruksen sepelöinnit kuuluivat urakkaan.

Nurmialueet toteutettiin siirtonurmella, joka onkin ehdoton ratkaisu nopeasti käyttöön otettaville nurmille. Tontin rajoille istutettiin tuijia sekä eri pensaslajikkeita aidakkeiksi. Haasteellista kohteen kaltaisilla kapeilla tonteilla on korkeusasemien ja kaatojen soveltaminen ympäröiviin rakennettuihin tontteihin. Hulevesien ohjaus vaatii erilaisten ohjaavien painanteiden käyttöä myös nurmialueilla. Kivituhka ja nurmialueet rajattiin luonnollisesti reunalaudoin ja istutukset viimeisteltiin kuorikatteella.

Projektin tiedot

Asiakas

Conmest Oy

Missä

Espoo

Projektin sisältö

Myyjä

Jarmo Kuosmanen_viherviisikko
Jarmo Kuosmanen
Viherrakentamisen ja ylläpidon päällikkö, rakennusinsinööri

Uudisrakennuskohde Espoossa, jossa haasteena oli erityisesti tontin kapeus.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää