Kruununkuja, Espoo

Uudisrakennuskohde

Kohteena oli uudisrakennuskohde Espoossa, jossa toimimme aliurakoitsijana. Urakkaan kuuluivat kohteen viher- ja kivityöt. Pihalle valmistui kivituhkakäytävät, nurmialueet asukaspihoille, varastorakennuksen pohjan kiveys, sekä tonttia ja asukaspihoja rajaavat istutukset.Myös sokkelinvieruksen sepelöinnit kuuluivat urakkaan.

Nurmialueet toteutettiin siirtonurmella, joka onkin ehdoton ratkaisu nopeasti käyttöön otettaville nurmille. Tontin rajoille istutettiin tuijia sekä eri pensaslajikkeita aidakkeiksi. Haasteellista kohteen kaltaisilla kapeilla tonteilla on korkeusasemien ja kaatojen soveltaminen ympäröiviin rakennettuihin tontteihin. Hulevesien ohjaus vaatii erilaisten ohjaavien painanteiden käyttöä myös nurmialueilla. Kivituhka ja nurmialueet rajattiin luonnollisesti reunalaudoin ja istutukset viimeisteltiin kuorikatteella.

Projektin tiedot

Asiakas

Conmest Oy

Missä

Espoo

Projektin sisältö

Myyjä

Jarmo Kuosmanen
Viherrakentamisen ja ylläpidon päällikkö, rakennusinsinööri

Uudisrakennuskohde Espoossa, jossa haasteena oli erityisesti tontin kapeus.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Mitä taloyhtiön pihanhoitosopimukseen kuuluu?

Hyvä pihanhoito pitää pihan kauniina, viihtyisänä ja turvallisena. Säännöllinen hoito nostaa taloyhtiön tai kiinteistön arvoa ja auttaa välttämään isot ja ikävät piharemontit – eli säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Pihanhoitosopimuksella jätät pihanhoidon kokonaan Viherviisikon huoleksi!

Miksi pihasuunnittelussa, viherrakentamisessa ja pihan ylläpidossa kannattaa turvautua ammattilaiseen?

Tässä blogissa avaamme, millaisia asioita taloyhtiön tai kiinteistön pihan suunnittelussa ja ylläpidossa kannattaa huomioida ja miksi ammattilaisen osaamisesta ja kokemuksesta on ehdottomasti hyötyä pihaprojekteissa. Laitetaan yhdessä piha kuntoon!

Halaa puuta – arvosta lähiympäristöäsi.

Puunhalausviikolla halutaan tuoda esille kuinka tärkeä viherympäristö on niin kaupungissa kuin maaseudullakin.