Kauppakeskus Citycenter

Kauppakeskuksen vihersisustus

Raikasta ilmettä kasvi-istutuksilla

Citycenter on eläväinen kauppakeskus Helsingin ydinkeskustassa, joka toimii myös vilkkaana läpikulkupaikkana aamusta iltamyöhään. Kauppakeskus halusi raikastaa ulko- ja sisätilojen ilmettä päivittämällä kasvi-istutuksia ja samalla lisätä asiakkaidensa viihtyvyyttä kauppakeskuksen tiloissa.

Vilkas läpikulkuliikenne asetti omat haasteensa sopivien kasvien valinnassa ja myös turvallisuuteen piti kiinnittää erityistä huomioita. Istutuksiin päätettiin valita silkkikasveja niiden helppohoitoisuuden takia. Silkkikasvit sopivat myös kauppakeskuksessa tiloihin, joissa luonnonvaloa ei ollut saatavilla riittävästi. Kaikki silkkikasvit ovat palosuojattuja ja niiden istutuksessa kiinnitettiin huomioita siihen, ettei ruukkuja pysty kaatamaan tai siirtämään.

Kauppakeskuksen sisäänkäyntien yhteyteen tuotiin silkkikasvi-istutuksia, joissa käytettiin muun muassa puksipuita, tuijia ja marjakuusia. Ravintolamaailma sisustettiin silkkisillä peikonlehdillä, kumipuilla ja heinäasetelmilla. Sisäpihalle tuotiin näyttävien silkkikasvi-istutuksien ohella aitoja kausikukkia kuten hortensiaa, murattia ja maahumalaa. Kausikukkia löytyy niin ruukkuistuksista kuin amppeleistakin.

Kausikukat päivitetään useamman kerran vuodessa, ja tämän lisäksi niitä hoidetaan säännöllisesti kausikukkapalvelun mukaisesti. Myös silkkikasvi-istutuksille on sovittu hoitosopimus, johon sisältyy muun muassa kasvien puhdistus. Kausikukkien ohella myös sisäpihan silkkikasvit päivitetään sesongin vaihtuessa – kesäisin istutuksista löytyy muun muassa puksipuita ja marjakuusta, talvisin istutuksien katseenvangitsijana toimivat männyt.

Projektin tiedot

Asiakas

Kauppakeskus Citycenter

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Kauppakeskukseen saadaan viherkasveilla lisää viihtyvyyttä ja ilmeeseen tulee elävyyttä.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Huonekasvin kotiuttaminen

Uuden huonekasvin kotiuttaminen kannattaa tehdä hyvin ja huolella. Näin uudesta "lemmikistäsi" on sinulle pidempään iloa. 🌿

Tiesitkö, että tekokasvit ovat aitojen kasvien ohella loistovalinta toimistoon ja julkisiin tiloihin?

Kasvit tuovat yritysten auloihin ja sisätiloihin vehreyttä. Kalusteiden ja tekstiilien ohella ne ovat tärkeä sisustuselementti, joka luo tunnelmaa ja viihtyisyyttä sekä vahvistaa imagoa. Mieluisat työtilat taas nostavat työmotivaatiota ja auttavat houkuttelemaan tekijöitä etätöistä toimistolle. Yritysten kannattaakin satsata toimitilojen viihtyisyyteen myös kasveilla.

Verkkokaupassamme on nyt ale.

Teemme tilaa loppuvuoden tuotteille ja myymme nyt kesän tuotteet alennuksella. Tervetuloa tekemään löytöjä ja uudistamaan kodin vihersisustusta.