Kauppakeskus Citycenter

Kauppakeskuksen vihersisustus

Raikasta ilmettä kasvi-istutuksilla

Citycenter on eläväinen kauppakeskus Helsingin ydinkeskustassa, joka toimii myös vilkkaana läpikulkupaikkana aamusta iltamyöhään. Kauppakeskus halusi raikastaa ulko- ja sisätilojen ilmettä päivittämällä kasvi-istutuksia ja samalla lisätä asiakkaidensa viihtyvyyttä kauppakeskuksen tiloissa.

Vilkas läpikulkuliikenne asetti omat haasteensa sopivien kasvien valinnassa ja myös turvallisuuteen piti kiinnittää erityistä huomioita. Istutuksiin päätettiin valita silkkikasveja niiden helppohoitoisuuden takia. Silkkikasvit sopivat myös kauppakeskuksessa tiloihin, joissa luonnonvaloa ei ollut saatavilla riittävästi. Kaikki silkkikasvit ovat palosuojattuja ja niiden istutuksessa kiinnitettiin huomioita siihen, ettei ruukkuja pysty kaatamaan tai siirtämään.

Kauppakeskuksen sisäänkäyntien yhteyteen tuotiin silkkikasvi-istutuksia, joissa käytettiin muun muassa puksipuita, tuijia ja marjakuusia. Ravintolamaailma sisustettiin silkkisillä peikonlehdillä, kumipuilla ja heinäasetelmilla. Sisäpihalle tuotiin näyttävien silkkikasvi-istutuksien ohella aitoja kausikukkia kuten hortensiaa, murattia ja maahumalaa. Kausikukkia löytyy niin ruukkuistuksista kuin amppeleistakin.

Kausikukat päivitetään useamman kerran vuodessa, ja tämän lisäksi niitä hoidetaan säännöllisesti kausikukkapalvelun mukaisesti. Myös silkkikasvi-istutuksille on sovittu hoitosopimus, johon sisältyy muun muassa kasvien puhdistus. Kausikukkien ohella myös sisäpihan silkkikasvit päivitetään sesongin vaihtuessa – kesäisin istutuksista löytyy muun muassa puksipuita ja marjakuusta, talvisin istutuksien katseenvangitsijana toimivat männyt.

Projektin tiedot

Asiakas

Kauppakeskus Citycenter

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Kauppakeskukseen saadaan viherkasveilla lisää viihtyvyyttä ja ilmeeseen tulee elävyyttä.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Lauttasaaren veneilijöiden uusitusta pihasta tuli upea

Pihan perusparannuksessa voidaan rakentaa uusia oleskelualueita ja istutuksia, korjata maan pintaa ja kulkuväyliä sekä tehdä ympäristöstä entistä toimivampi ja viihtyisämpi. Lue, miten Viherviisikko taikoi Lauttasaaren veneilijöiden viehättävän satamapaikan uuteen uskoon!

Vehreä piha on kiinteistön käyntikortti

Vehreä ja vihreä piha tuo monia positiivisia vaikutuksia käyttäjälleen. Se mm. lievittää stressiä, kipua ja ruokkii mielikuvitusta. Me tarjoamme teille nyt puun pihaanne, kun sovitte kanssamme pihanhoitosopimuksen.

Viherviisikko vehreytti Bauer Median tilat

Lue, kuinka herätimme Bauer Median toimitilat eloon ja loimme pehmeyttä tehdasmiljööseen monipuolisella vihersisustuksella!