Eerikinkatu

Rohkeutta ruukuilla

Rohkeutta ruukuilla

Eerikinkatu 3:n kohde tehtiin yhteistyössä Sisätila Design & Interior Architecturenin (Sebastian Sandelin) kanssa. Asiakkaan näyttelytilan sisäänkäyntiin tuotiin näyttäviä ruukkuja piristämään ja herättämään asiakkaiden huomioita.

Kohteessa korostuu erityisesti, miten rohkeat ruukkuvalinnat elävöittävät niin sisä- kuin ulkotiloja. Ruukut voivat olla myös muun muotoisia, kuin perinteinen pyöreä tai neliö. Lisäksi kasvivalinnalla on paljon merkitystä lopputuloksen osalta. Istutuksiin valittiin pitkäikäiset ja helppohoitoiset rahapuut helpottamaan kasvien omatoimista hoitoa. Tilassa on myös sisällä iso, kokonaiskorkeudeltaan reilu kolme metriä, oleva itkupaju näyttävän ruukun kanssa.

Projektin tiedot

Asiakas

Sisätila Design & Interior Architecture

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Käyttämällä rohkeasti erilaisia ruukkuja, saadaan tila elävöitettyä ja tuotua tilaan uudenlaista tyyliä.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Huonekasvin kotiuttaminen

Uuden huonekasvin kotiuttaminen kannattaa tehdä hyvin ja huolella. Näin uudesta "lemmikistäsi" on sinulle pidempään iloa. 🌿

Tiesitkö, että tekokasvit ovat aitojen kasvien ohella loistovalinta toimistoon ja julkisiin tiloihin?

Kasvit tuovat yritysten auloihin ja sisätiloihin vehreyttä. Kalusteiden ja tekstiilien ohella ne ovat tärkeä sisustuselementti, joka luo tunnelmaa ja viihtyisyyttä sekä vahvistaa imagoa. Mieluisat työtilat taas nostavat työmotivaatiota ja auttavat houkuttelemaan tekijöitä etätöistä toimistolle. Yritysten kannattaakin satsata toimitilojen viihtyisyyteen myös kasveilla.

Verkkokaupassamme on nyt ale.

Teemme tilaa loppuvuoden tuotteille ja myymme nyt kesän tuotteet alennuksella. Tervetuloa tekemään löytöjä ja uudistamaan kodin vihersisustusta.