Eerikinkatu

Rohkeutta ruukuilla

Rohkeutta ruukuilla

Eerikinkatu 3:n kohde tehtiin yhteistyössä Sisätila Design & Interior Architecturenin (Sebastian Sandelin) kanssa. Asiakkaan näyttelytilan sisäänkäyntiin tuotiin näyttäviä ruukkuja piristämään ja herättämään asiakkaiden huomioita.

Kohteessa korostuu erityisesti, miten rohkeat ruukkuvalinnat elävöittävät niin sisä- kuin ulkotiloja. Ruukut voivat olla myös muun muotoisia, kuin perinteinen pyöreä tai neliö. Lisäksi kasvivalinnalla on paljon merkitystä lopputuloksen osalta. Istutuksiin valittiin pitkäikäiset ja helppohoitoiset rahapuut helpottamaan kasvien omatoimista hoitoa. Tilassa on myös sisällä iso, kokonaiskorkeudeltaan reilu kolme metriä, oleva itkupaju näyttävän ruukun kanssa.

Projektin tiedot

Asiakas

Sisätila Design & Interior Architecture

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Käyttämällä rohkeasti erilaisia ruukkuja, saadaan tila elävöitettyä ja tuotua tilaan uudenlaista tyyliä.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Lauttasaaren veneilijöiden uusitusta pihasta tuli upea

Pihan perusparannuksessa voidaan rakentaa uusia oleskelualueita ja istutuksia, korjata maan pintaa ja kulkuväyliä sekä tehdä ympäristöstä entistä toimivampi ja viihtyisämpi. Lue, miten Viherviisikko taikoi Lauttasaaren veneilijöiden viehättävän satamapaikan uuteen uskoon!

Vehreä piha on kiinteistön käyntikortti

Vehreä ja vihreä piha tuo monia positiivisia vaikutuksia käyttäjälleen. Se mm. lievittää stressiä, kipua ja ruokkii mielikuvitusta. Me tarjoamme teille nyt puun pihaanne, kun sovitte kanssamme pihanhoitosopimuksen.

Viherviisikko vehreytti Bauer Median tilat

Lue, kuinka herätimme Bauer Median toimitilat eloon ja loimme pehmeyttä tehdasmiljööseen monipuolisella vihersisustuksella!