Eerikinkatu

Rohkeutta ruukuilla

Rohkeutta ruukuilla

Eerikinkatu 3:n kohde tehtiin yhteistyössä Sisätila Design & Interior Architecturenin (Sebastian Sandelin) kanssa. Asiakkaan näyttelytilan sisäänkäyntiin tuotiin näyttäviä ruukkuja piristämään ja herättämään asiakkaiden huomioita.

Kohteessa korostuu erityisesti, miten rohkeat ruukkuvalinnat elävöittävät niin sisä- kuin ulkotiloja. Ruukut voivat olla myös muun muotoisia, kuin perinteinen pyöreä tai neliö. Lisäksi kasvivalinnalla on paljon merkitystä lopputuloksen osalta. Istutuksiin valittiin pitkäikäiset ja helppohoitoiset rahapuut helpottamaan kasvien omatoimista hoitoa. Tilassa on myös sisällä iso, kokonaiskorkeudeltaan reilu kolme metriä, oleva itkupaju näyttävän ruukun kanssa.

Projektin tiedot

Asiakas

Sisätila Design & Interior Architecture

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Käyttämällä rohkeasti erilaisia ruukkuja, saadaan tila elävöitettyä ja tuotua tilaan uudenlaista tyyliä.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Mitä taloyhtiön pihanhoitosopimukseen kuuluu?

Hyvä pihanhoito pitää pihan kauniina, viihtyisänä ja turvallisena. Säännöllinen hoito nostaa taloyhtiön tai kiinteistön arvoa ja auttaa välttämään isot ja ikävät piharemontit – eli säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Pihanhoitosopimuksella jätät pihanhoidon kokonaan Viherviisikon huoleksi!

Miksi pihasuunnittelussa, viherrakentamisessa ja pihan ylläpidossa kannattaa turvautua ammattilaiseen?

Tässä blogissa avaamme, millaisia asioita taloyhtiön tai kiinteistön pihan suunnittelussa ja ylläpidossa kannattaa huomioida ja miksi ammattilaisen osaamisesta ja kokemuksesta on ehdottomasti hyötyä pihaprojekteissa. Laitetaan yhdessä piha kuntoon!

Halaa puuta – arvosta lähiympäristöäsi.

Puunhalausviikolla halutaan tuoda esille kuinka tärkeä viherympäristö on niin kaupungissa kuin maaseudullakin.