Bookers Finland

Vehreyttä viherseinällä

Vehreyttä viherseinällä

Bookers Finlandin uusiin toimitiloihin kaivattiin henkilöstölle astetta enemmän viihtyvyyttä.

Ratkaisuksi Bookers Finlandille suunniteltiin ja rakennettiin täysin heille räätälöity, näyttävä viherseinä silkkikasveista. Vehreyttä seinään tuo laaja kirjo erilaisia silkkisiä viherkasveja, kuten saniaiset, kultaköynnökset ja puksipuut. Massiivinen, lähes koko seinän levyinen viherseinä tuo tilaan väriä, viihtyvyyttä ja kodikkuutta. Lisäksi silkkisen viherseinän hoitaminen on melko vaivatonta.

Tilan yleisvalaistuksen ollessa valmiiksi hyvä, saatiin viherseinällä näyttävä lopputulos kustannustehokkaasti ja helposti ilman, että tarvitsi  rakentaa erillisiä vesi- tai valaistusteknisiä lisäratkaisuja.

Toimitiloissa on lisäksi erilaisia eläviä viherkasveja lattiatasolla sekä pöydillä ruukuissaan. Viherviisikko rohkaiseekin yhdistelemään eläviä ja silkkikasveja sisustuksessa. Kun molemmat ovat laadukkaita, ei eroavaisuutta edes huomaa!

Projektin tiedot

Asiakas

Bookers Finland

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Isolla viherseinällä saadaan helposti tilaan näyttävyyttä.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Lauttasaaren veneilijöiden uusitusta pihasta tuli upea

Pihan perusparannuksessa voidaan rakentaa uusia oleskelualueita ja istutuksia, korjata maan pintaa ja kulkuväyliä sekä tehdä ympäristöstä entistä toimivampi ja viihtyisämpi. Lue, miten Viherviisikko taikoi Lauttasaaren veneilijöiden viehättävän satamapaikan uuteen uskoon!

Vehreä piha on kiinteistön käyntikortti

Vehreä ja vihreä piha tuo monia positiivisia vaikutuksia käyttäjälleen. Se mm. lievittää stressiä, kipua ja ruokkii mielikuvitusta. Me tarjoamme teille nyt puun pihaanne, kun sovitte kanssamme pihanhoitosopimuksen.

Viherviisikko vehreytti Bauer Median tilat

Lue, kuinka herätimme Bauer Median toimitilat eloon ja loimme pehmeyttä tehdasmiljööseen monipuolisella vihersisustuksella!