Bookers Finland

Vehreyttä viherseinällä

Vehreyttä viherseinällä

Bookers Finlandin uusiin toimitiloihin kaivattiin henkilöstölle astetta enemmän viihtyvyyttä.

Ratkaisuksi Bookers Finlandille suunniteltiin ja rakennettiin täysin heille räätälöity, näyttävä viherseinä silkkikasveista. Vehreyttä seinään tuo laaja kirjo erilaisia silkkisiä viherkasveja, kuten saniaiset, kultaköynnökset ja puksipuut. Massiivinen, lähes koko seinän levyinen viherseinä tuo tilaan väriä, viihtyvyyttä ja kodikkuutta. Lisäksi silkkisen viherseinän hoitaminen on melko vaivatonta.

Tilan yleisvalaistuksen ollessa valmiiksi hyvä, saatiin viherseinällä näyttävä lopputulos kustannustehokkaasti ja helposti ilman, että tarvitsi  rakentaa erillisiä vesi- tai valaistusteknisiä lisäratkaisuja.

Toimitiloissa on lisäksi erilaisia eläviä viherkasveja lattiatasolla sekä pöydillä ruukuissaan. Viherviisikko rohkaiseekin yhdistelemään eläviä ja silkkikasveja sisustuksessa. Kun molemmat ovat laadukkaita, ei eroavaisuutta edes huomaa!

Projektin tiedot

Asiakas

Bookers Finland

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Isolla viherseinällä saadaan helposti tilaan näyttävyyttä.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Mitä taloyhtiön pihanhoitosopimukseen kuuluu?

Hyvä pihanhoito pitää pihan kauniina, viihtyisänä ja turvallisena. Säännöllinen hoito nostaa taloyhtiön tai kiinteistön arvoa ja auttaa välttämään isot ja ikävät piharemontit – eli säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Pihanhoitosopimuksella jätät pihanhoidon kokonaan Viherviisikon huoleksi!

Miksi pihasuunnittelussa, viherrakentamisessa ja pihan ylläpidossa kannattaa turvautua ammattilaiseen?

Tässä blogissa avaamme, millaisia asioita taloyhtiön tai kiinteistön pihan suunnittelussa ja ylläpidossa kannattaa huomioida ja miksi ammattilaisen osaamisesta ja kokemuksesta on ehdottomasti hyötyä pihaprojekteissa. Laitetaan yhdessä piha kuntoon!

Halaa puuta – arvosta lähiympäristöäsi.

Puunhalausviikolla halutaan tuoda esille kuinka tärkeä viherympäristö on niin kaupungissa kuin maaseudullakin.