Bookers Finland

Vehreyttä viherseinällä

Vehreyttä viherseinällä

Bookers Finlandin uusiin toimitiloihin kaivattiin henkilöstölle astetta enemmän viihtyvyyttä.

Ratkaisuksi Bookers Finlandille suunniteltiin ja rakennettiin täysin heille räätälöity, näyttävä viherseinä silkkikasveista. Vehreyttä seinään tuo laaja kirjo erilaisia silkkisiä viherkasveja, kuten saniaiset, kultaköynnökset ja puksipuut. Massiivinen, lähes koko seinän levyinen viherseinä tuo tilaan väriä, viihtyvyyttä ja kodikkuutta. Lisäksi silkkisen viherseinän hoitaminen on melko vaivatonta.

Tilan yleisvalaistuksen ollessa valmiiksi hyvä, saatiin viherseinällä näyttävä lopputulos kustannustehokkaasti ja helposti ilman, että tarvitsi  rakentaa erillisiä vesi- tai valaistusteknisiä lisäratkaisuja.

Toimitiloissa on lisäksi erilaisia eläviä viherkasveja lattiatasolla sekä pöydillä ruukuissaan. Viherviisikko rohkaiseekin yhdistelemään eläviä ja silkkikasveja sisustuksessa. Kun molemmat ovat laadukkaita, ei eroavaisuutta edes huomaa!

Projektin tiedot

Asiakas

Bookers Finland

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Isolla viherseinällä saadaan helposti tilaan näyttävyyttä.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Viihtyisän vehreä sisustus on investointi työhyvinvointiin

Asiakkaamme Cloud1 toimitiloissa halutaan panostaa työntekijöihin ja työhyvinvointiin, mm. vihersisustamalla.

Huolellisella vihersisustamisella oikeat kasvit oikeaan paikkaan

Mitä hyötyä on suunnitelmallisesta vihersisustamisesta? Miksi kasvien huolellinen valinta on tärkeää. Tässä blogissa kerromme, miksi vihersisustaminen kannattaa jättää ammattilaiselle.

Kylmät säät suuntaavat ajatukset sisätilojen vihersisustamiseen

Tässä blogissa tutustumme Viherviisikko Oy:n kotimaiseen huipputuotteeseen, ViViKo®-viherkalustesarjaan. Tämä moderni viherkalusteratkaisu, ViViKo®, on helposti muunneltavissa ja siirrettävissä tilasta toiseen. Tuote on 100 % kierrätettävä ja se valmistetaan Suomessa Avainlippu-tunnuksen kanssa.