Bookers Finland

Vehreyttä viherseinällä

Vehreyttä viherseinällä

Bookers Finlandin uusiin toimitiloihin kaivattiin henkilöstölle astetta enemmän viihtyvyyttä.

Ratkaisuksi Bookers Finlandille suunniteltiin ja rakennettiin täysin heille räätälöity, näyttävä viherseinä silkkikasveista. Vehreyttä seinään tuo laaja kirjo erilaisia silkkisiä viherkasveja, kuten saniaiset, kultaköynnökset ja puksipuut. Massiivinen, lähes koko seinän levyinen viherseinä tuo tilaan väriä, viihtyvyyttä ja kodikkuutta. Lisäksi silkkisen viherseinän hoitaminen on melko vaivatonta.

Tilan yleisvalaistuksen ollessa valmiiksi hyvä, saatiin viherseinällä näyttävä lopputulos kustannustehokkaasti ja helposti ilman, että tarvitsi  rakentaa erillisiä vesi- tai valaistusteknisiä lisäratkaisuja.

Toimitiloissa on lisäksi erilaisia eläviä viherkasveja lattiatasolla sekä pöydillä ruukuissaan. Viherviisikko rohkaiseekin yhdistelemään eläviä ja silkkikasveja sisustuksessa. Kun molemmat ovat laadukkaita, ei eroavaisuutta edes huomaa!

Projektin tiedot

Asiakas

Bookers Finland

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Isolla viherseinällä saadaan helposti tilaan näyttävyyttä.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Huonekasvin kotiuttaminen

Uuden huonekasvin kotiuttaminen kannattaa tehdä hyvin ja huolella. Näin uudesta "lemmikistäsi" on sinulle pidempään iloa. 🌿

Tiesitkö, että tekokasvit ovat aitojen kasvien ohella loistovalinta toimistoon ja julkisiin tiloihin?

Kasvit tuovat yritysten auloihin ja sisätiloihin vehreyttä. Kalusteiden ja tekstiilien ohella ne ovat tärkeä sisustuselementti, joka luo tunnelmaa ja viihtyisyyttä sekä vahvistaa imagoa. Mieluisat työtilat taas nostavat työmotivaatiota ja auttavat houkuttelemaan tekijöitä etätöistä toimistolle. Yritysten kannattaakin satsata toimitilojen viihtyisyyteen myös kasveilla.

Verkkokaupassamme on nyt ale.

Teemme tilaa loppuvuoden tuotteille ja myymme nyt kesän tuotteet alennuksella. Tervetuloa tekemään löytöjä ja uudistamaan kodin vihersisustusta.