Bauer Media Oy

Mediayhtiön vihersisustaminen

Bauer Media Oy on suomalainen mediayhtiö ja radiotoimija, jonka kanavaperheeseen kuuluvat muun muassa Radio Nova, Radio City ja Iskelmä. Radioalan mestarin toimitiloista löytyy niin studioita, hiljaisen työskentelyn pisteitä, avokonttoripaikkoja kuin aula kahvipisteineen – ja nyt myös vihreää silmänkantamattomiin.

Bauer Median tilat sijaitsevat Helsingissä Kaapelitehtaalla, joka on kulttuurikäytössä oleva vanha, remontoitu tehdasrakennus. Bauer Median toimitiloista haluttiin luoda entistä vihreämpi ja viihtyisämpi. Työntekijät toivoivat talon tehdashenkeen kontrastia ja tilaan lisää happea kasveilla. Kasveja löytyykin nyt lähes kaikkialta: huonekalujen ympäriltä, pöytäryhmien päädyistä ja tilanjakajina eri pisteiden väliltä. Viherkasvit tuovat mukavasti pehmeyttä ja näkösuojaa avokonttoriin, jossa ei ole sermejä.

Remontoituihin tiloihin kaivattiin mahdollisimman paljon vehreyttä. Valitsimme erilaisia kasvilajikkeita, jotka viihtyvät toimitiloissa. Istutimme kasvit kierrätetystä muovista ja kivipölystä tehtyihin Ecopots-sarjan ruukkuihin ja käytimme saman sarjan pöytä- ja tornimalleja tilanjakajien ja tunnelman luomiseen. Näin toimistoon saatiin vaihtelevia istutusratkaisuja.

Projektissa meillä oli vapaat kädet ja yhteistyössä asiakkaan kanssa lopputuloksesta tulikin erittäin onnistunut. Myös bauermedialaiset ovat tyytyväisiä ja vihersisustus onkin saanut kiitosta. ”Saimme kaiken, mitä tarvitsimme. En voi katsoa minnekään ilman, että näen jotain vihreää”, Sami naurahtaa. ”Kukaan Bauer Median puolelta projektissa mukana olleista ei myöskään kysellyt minulta mitään budjeteista, päätöksistä tai muustakaan. Se on yleensä merkki siitä, että kaikki on mennyt hyvin.”

Bauer Media ei jää jatkossakaan omien viherpeukaloidensa varaan, vaan me jatkamme toimiston kasvien hyvinvoinnista huolehtimisesta kuukausittaisilla viherhuollon käynneillä. ”Halusimme alusta asti löytää toimijan, joka pitää huolen siitä, että se, mitä on tehty, myös säilyy. Nukun yöni paremmin kun tiedän, että kasvien kastelusta vastaa joku muu kuin se kuuluisa joku. Ja jos jonkun kasvin lehdet tummuvat, tiedän, että saamme tilalle uuden”, Sami päättää.

Viherviisikko kiittää Samia ja Bauer Mediaa yhteistyöstä.

Kuvagalleriassa kuvia ennen ja jälkeen vihersisustamisen.

Projektin tiedot

Asiakas

Bauer Media Oy

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

merja
Merja Kurki
Vihersisustaja

”Sehän on selvää, että onnetonta yrityskulttuuria ja huonoa tunnelmaa ei pelasteta jukkapalmulla, mutta meidän toimivaan meininkiin ja uusittuihin tiloihin vihersisustus on tuonut lisää hyvää fiilistä. Parasta on nähdä, kuinka oma henkilökunta diggaa! Muutos on selvästi huomattu, ja siitä on tullut paljon positiivisia kommentteja”, Sami tiivistää.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Pensaanleikkaus Viherviisikolta

Pensaan leikkaukset voi tehdä itse, mutta helpommalla pääsee, kun tilaa ammattilaisen hoitamaan homman.

Kasvata vihreyttä pystysuunnassa: Viherseinien suunnittelu ja toteutus kodin ulkotiloissa

ViherTapsan tervehdys – Viherviisikko 28 vuotta.

Viherviisikko täyttää 28 vuotta kesäkuun 10. päivä ja se sai ViherTapsan miettimään kulunutta vuotta ja yrittäjyyttä tällä hetkellä.