As. Oy Sariolanmäki, Kerava

Piha-alueen perusparannus

As. Oy Sariolanmäki, Kerava
Piha-alueen perusparannus

Taloyhtiön piha-alue koostui useasta pihasta. Piha-alueiden pinnat uudistettiin kokonaan. Istutukset, käytävät, nurmikot sekä kivetykset uusittiin ja osa nurmikosta korvattiin kuntalla eli varpumatolla. Pihalle asennettiin myös keinuja ja penkkejä. Piha-alueille saatiin yhteinäinen ilme ja niistä tuli viihtyisiä oleskelu-keitaita asukkaille.

Projektin tiedot

Asiakas

Asunto-osakeyhtiö

Missä

Kerava, Etelä-Suomi

Projektin sisältö

Myyjä

Talo-yhtiön usean piha-alueen uudistaminen.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Mitä taloyhtiön pihanhoitosopimukseen kuuluu?

Hyvä pihanhoito pitää pihan kauniina, viihtyisänä ja turvallisena. Säännöllinen hoito nostaa taloyhtiön tai kiinteistön arvoa ja auttaa välttämään isot ja ikävät piharemontit – eli säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Pihanhoitosopimuksella jätät pihanhoidon kokonaan Viherviisikon huoleksi!

Miksi pihasuunnittelussa, viherrakentamisessa ja pihan ylläpidossa kannattaa turvautua ammattilaiseen?

Tässä blogissa avaamme, millaisia asioita taloyhtiön tai kiinteistön pihan suunnittelussa ja ylläpidossa kannattaa huomioida ja miksi ammattilaisen osaamisesta ja kokemuksesta on ehdottomasti hyötyä pihaprojekteissa. Laitetaan yhdessä piha kuntoon!

Halaa puuta – arvosta lähiympäristöäsi.

Puunhalausviikolla halutaan tuoda esille kuinka tärkeä viherympäristö on niin kaupungissa kuin maaseudullakin.