As. Oy Sariolanmäki, Kerava

Piha-alueen perusparannus

As. Oy Sariolanmäki, Kerava
Piha-alueen perusparannus

Taloyhtiön piha-alue koostui useasta pihasta. Piha-alueiden pinnat uudistettiin kokonaan. Istutukset, käytävät, nurmikot sekä kivetykset uusittiin ja osa nurmikosta korvattiin kuntalla eli varpumatolla. Pihalle asennettiin myös keinuja ja penkkejä. Piha-alueille saatiin yhteinäinen ilme ja niistä tuli viihtyisiä oleskelu-keitaita asukkaille.

Projektin tiedot

Asiakas

Asunto-osakeyhtiö

Missä

Kerava, Etelä-Suomi

Projektin sisältö

Myyjä

Talo-yhtiön usean piha-alueen uudistaminen.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Huonekasvin kotiuttaminen

Uuden huonekasvin kotiuttaminen kannattaa tehdä hyvin ja huolella. Näin uudesta "lemmikistäsi" on sinulle pidempään iloa. 🌿

Tiesitkö, että tekokasvit ovat aitojen kasvien ohella loistovalinta toimistoon ja julkisiin tiloihin?

Kasvit tuovat yritysten auloihin ja sisätiloihin vehreyttä. Kalusteiden ja tekstiilien ohella ne ovat tärkeä sisustuselementti, joka luo tunnelmaa ja viihtyisyyttä sekä vahvistaa imagoa. Mieluisat työtilat taas nostavat työmotivaatiota ja auttavat houkuttelemaan tekijöitä etätöistä toimistolle. Yritysten kannattaakin satsata toimitilojen viihtyisyyteen myös kasveilla.

Verkkokaupassamme on nyt ale.

Teemme tilaa loppuvuoden tuotteille ja myymme nyt kesän tuotteet alennuksella. Tervetuloa tekemään löytöjä ja uudistamaan kodin vihersisustusta.