Puhdasta ilmaa allergikolle

Ilmaa tehokkaimmin puhdistavat kasvit

Kasvit ovat monin tavoin ympäristön hyvinvoinnin lisääjiä ja ilman puhdistajia niin sisällä kuin ulkonakin. Huonekasvit tuottavat happea ja poistavat sisäilmasta hiilidioksidia, mutta ne neutraloivat myös ilmansaasteita, kuten orgaanisia yhdisteitä, bentseeniä, formaldehydiä, tolueenia ja ksyleeniä. Ne myös vähentävät huoneilman mikrobeja ja nostavat ilmankosteutta.

Tehokkaimpia huoneilman puhdistajia ovat erilaiset mm. kultapalmu, kultaköynnös, anopinkieli, rahapuu, kirjorönsyliljat ja traakkipuut

Joillekin kasvien erittämä siitepöly ja maitiaisnesteet voivat aiheuttaa myös allergisia oireita. Allergisoivia kasveja ovat viikunat, peikonlehti, jukkapalmut, tyrakit ja viirivehka. Erityisesti limoviikunaa pidetään helposti allergisoivana. Lisäksi tuoksuvat kasvit voivat aiheuttaa oireita tuoksuyliherkille sekä astmaatikolle.

Myös kasvien keräämä pöly voi aiheuttaa allergiaoireita, joten allergiakotiin kannattaa valita kasveja, jotka on helppo suihkuttaa

ja pyyhkiä puhtaiksi. Hyviä allergisen kodin viihtyvyyttä lisääviä kasveja ovat myös silkkikasvit. Tutustu silkkikasvivalikoimaamme.

Valitse juuri sinulle sopivimmat kasvit

Asiantunteva myyntitiimimme auttaa sinua kaikissa kasveihin liittyvissä kysymyksissä. Tulemme mieluusti käymään toimistollasi, jotta voimme paremmin tutustua tilaasi ja toiveisiisi. Tämän pohjalta tarjoamme sinulle sopivimmat vinkit ja ratkaisut tilasi piristämiseksi.

Ota yhteyttä myyntitiimimme tänään: myynti@viherviisikko.fi

Vihersisustuksen tuotteet ja palvelut