Osta työtä Suomeen -päivä

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 3.12. Päivän tarkoituksena on pysäyttää meidät kaikki pohtimaan omia kulutusvalintoja ja niiden merkitystä. Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita, tuetaan kotimaisuutta ja kotimaisia yrityksiä.

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään seitsemättä kertaa perjantaina 3.12. Päivän tarkoitus on saada ihmiset pysähtymään ja miettimään omia kulutusvalintojaan ja niiden vaikutuksia, sekä haastaa suomalaiset ostamaan teemapäivänä vain suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluita. Jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi vuodessa 10 000 työpaikkaa. Jokaisella valinnalla on siis merkityksensä ja pienistä puroista koostuu iso virta.

”Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen sekä paikallisen yrittäjyyden tukeminen ovat vastuullisuustekoja. Valmistajat ja palveluiden tuottajat luovat työpaikkoja Suomeen ja vahvistavat sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointiamme. Monelle yritykselle ja sen työntekijöille joulukaupan merkitys on keskeinen. Viisaalla ja lämminsydämisellä valinnalla voimme olla tukemassa suomalaisten työllisyyttä näinä poikkeusaikoina”, sanoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Me Viherviisikossa olemme saaneet Avainlippu-tunnustuksen työllemme sekä Design from Finland-tunnustuksen ViViKo®-viherkalustevaunullemme.

Avainlippu on suomalaisen työn merkki, joka voidaan myöntää Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille. Avainlippu-merkkiä kantaa yhteensä yli 4000 yritystä. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Design from Finland -merkki on tae siitä, että tuote on suunniteltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiä kantaa yhteensä yli 560 yritystä. https://suomalainentyo.fi/yrityksille/design-from-finland/

Osta työtä Suomeen -päivään voit osallistua ostamalla kotimaista, haastamalla mukaan ystävät ja tuttavat sekä osallistumalla keskusteluun somessa käyttämällä hästägejä  #ostatyötäsuomeen ja #kymppikotimaiseen.

Meidän Osta työtä Suomeen -päivän etuna, tarjoamme yrityksille 15%:n alennuksen ViViKoon tulevista silkkikasveista tai aidoista kasveista, kun ostat ViViKo®-viherkalusteen ajalla 16.11.-6.12. Alennuksen saat koodilla OTS2021. Lisätietoja myynti@viherviisikko.fi

Kuluttajia haastamme työllistämään Viher-Tapsan tiimeineen. Ostamalla verkkokaupastamme Avainlippu-palveluna istuttamamme ulko silkkikasvi-istutuksen, kiepauttaa Viher-Tapsa vielä kausivalot ostamasi silkkikasvi-istutuksen päälle.

Viher-Tapsa haastaa sinut työllistämään Avainlippu-tiimimme.

Lisää teemapäivän tarjouksia löydät sinivalkoinenvalinta.fi -sivustolta. https://sinivalkoinenvalinta.suomalainentyo.fi/osta-tyota-suomeen-paivan-tarjoukset/

Teemapäivän kunniaksi järjestetään myös arvonta, jossa palkintona on Avainlippu- tai Design from Finland-merkin saaneita tuotteita. Arvontaan pääset osallistumaan tästä.

Yhdessä olemme enemmän.💙

Aiheesta lisää

Aiheeseen sopivat työnäytteet