Antti Ketonen ja Viherviisikko yhteistyössä joulumieltä jakamassa

Yhteistyökumppanimme Antti Ketosen kanssa päätettiin pistää studio pystyyn neuvottelutilaamme ja nauhoittaa muutama joululaulu teitä kaikkia ilahduttamaan. Joululaulujen yhteyteen halusimme myös laittaa arvonnan, jossa palkintona oli silkki joulukuusi Antin valitsemilla koristeilla.

Eräänä lauantai-iltana joulukuun alussa ViherTapsa ja Antti Ketonen puhuivat puhelimessa ja miettivät uusi yhteistyökuvioita. Ilmoille lennähti ajatus, että nauhoitetaan muutama joululaulu ja laitetaan ne someen kaikkien iloksi.

Lisäksi päätettiin laittaa videoiden yhteyteen someen arvonta, jossa seuraajat saisivat ehdottaa jotain yhteisöä, yritystä, palvelutaloa tai hoitolaitosta, johon lahjoitettaisiin Viherviisikon silkki joulukuusi sekä Antin valitsemat joulukoristeet.

Herrat pistivät vauhtivaihteen päälle, ja nauhoitukset sekä kuvaukset suoritettiinkin heti seuraavana perjantaina Viherviisikon näyttelytilassa. Ja siitä jo viikon päästä oli somessakin arvonta päättynyt ja silkki joulukuuset koristeineen lähteneet kehitysvammaisten lasten kuntoutusyksikköön Nokialle sekä Mäntsälän päiväaikatoiminnan yksikköön.

Näiden herrojen yhteistyössä on vauhtia, ja hyviä ideoita ei pöytälaatikkoon jätetä hautumaan, vaan laitetaan heti tulille ja toteutukseen. Yhteistyö on mukavaa yhdessä tekemistä, josta saa iloa myös muutkin kuin Antti ja ViherTapsa. Ensi vuodeksi herrat ovatkin kehitelleet taas mukavia tempauksia, joista kuulette, kun seuraatte sekä Viherviisikon että Antti Ketosen somea.

Nyt kuitenkin toivotamme teille ihanaa ja rauhaisaa Joulun aikaa näiden Antin tulkitsemien joululaulujen myötä.

#yhdessäolemmeenemmän

Antti Ketonen, Tulkoon joulu
Antti Ketonen, Valkea joulu
Antti Ketonen, Varpunen jouluaamuna
Antti Ketonen, Sydämeeni joulun teen
Antti Ketonen x Viherviisikko_yhteistyö
Antti Ketonen ja Viherviisikko haluavat yhteistyössä jakaa joulumieltä.
Antti Ketonen ja Viherviisikko_yhteistyö
Antti Ketonen, laulu. Miko Tekoniemi, kitara.

Aiheesta lisää

Aiheeseen sopivat työnäytteet