Kasvit

Vihersisustamisessa kasvit tuodaan osaksi sisustusta muun muassa julkisissa tiloissa ja työpaikoilla. Ruukku ja kasvi yhdessä muodostavat tilaan ja tunnelmaan sopivan kokonaisuuden.

Viherkasveja kannattaa ehdottomasti hankkia, sillä ne kehittävät uutta happea samalla kosteuttaen ja puhdistaen huoneilmaa. Kasvit myös poistavat ilmasta haitallisia hiukkasia ja kemikaaleja. Niiden sanotaan myös lisäävän hymyherkkyyttä ja työtehoa sekä parantavan ihmissuhteita.

Kasveilla saadaan luotua viihtyisä ympäristö sekä vierailijoille että omalle työyhteisölle. Niillä voidaan myös helposti ja huomaamattomasti eristää tiettyjä tiloja ja peittää haluttuja paikkoja.

Meiltä löytyy laaja valikoima niin eläviä kasveja kuin silkkikasveja, niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

 

Kasvien pitkäaikainen vuokraus / viherkasvileasing

Viher- ja silkkikasvit on mahdollista hankkia meiltä myös leasing-sopimuksella, jolloin voit käyttää pääoman omaan liiketoimintaasi. Huollamme kasvit säännöllisesti ja sopimus on muokattavissa kesken kauden. Kiinteä kuukausihinta on myös helppo budjetoida.

Esimerkiksi näyttävä 12 kasviryhmän paketti, sisältäen kasvien huollon, maksaa vain 13,50 €/kasvi/kk eli kokonaisuutena 162 €/kk (hinnat alv 0%). Ostettuna sama paketti (sisältäen kasvien huollon 36 kk) maksaisi 5 514 €.

Sopimusajan pituudella voidaan vaikuttaa kuukausierän suuruuteen ja kasveja voidaan lisätä sopimukseen vuokrakauden aikana. Leasing on mahdollista yrityksille ja yhteisöille, tarkemmat lisätiedot saat ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme.

Pyydä meitä auttamaan kasvivalinnoissa: myynti@viherviisikko.fi

Vihersisustuksen tuotteet ja palvelut