Kasvit

Vihersisustamisessa kasvit tuodaan osaksi sisustusta muun muassa julkisissa tiloissa ja työpaikoilla. Ruukku ja kasvi yhdessä muodostavat tilaan ja tunnelmaan sopivan kokonaisuuden.

Toimiston tai muun tilan sisustaminen kasveilla kannattaa aina. Kasvit kehittävät uutta happea samalla kosteuttaen ja puhdistaen huoneilmaa. Kasvit myös poistavat ilmasta haitallisia hiukkasia ja kemikaaleja. Niiden sanotaan myös lisäävän hymyherkkyyttä ja ne tutkitusti parantavat työtehoa ja keskittymistä. Kasvien katselu myös rauhoittaa näyttöpäätetyöskentelyn rasittamia silmiä.

Kasveilla voidaan luoda viihtyisä ja virkistävä ympäristö, josta nauttivat niin henkilökunta kuin vierailijatkin. Kasveilla voidaan myös korostaa tilan parhaita puolia tai vaihtoehtoisesti peittää haluttuja paikkoja. Näyttävät viherkasvit toimivat myös tilanjakajina.

Meiltä löytyy laaja valikoima eläviä viherkasveja ja silkkikasveja sisä- ja ulkokäyttöön.

Kasvien pitkäaikainen vuokraus / viherkasvileasing

Viher- ja silkkikasvit on mahdollista hankkia meiltä myös leasing-sopimuksella. Joustava sopimus on muokattavissa kesken kauden, ja se sisältää aina kasvien säännöllisen huollon. Näin pääset nauttimaan kasvien hyödyistä helposti ja vaivattomasti.

Esimerkiksi näyttävä kasviryhmäpaketti, joka sisältää 12 kasvia, kustantaa 13,50 €/kasvi/kk eli kokonaisuutena 162 €/kk (alv. 0%). 

Sopimusajan pituudella voidaan vaikuttaa kuukausierän suuruuteen, ja kasveja voidaan lisätä sopimukseen vuokrakauden aikana. Leasing on mahdollista yrityksille ja yhteisöille, tarkemmat lisätiedot saat ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme.

Pyydä meitä auttamaan kasvivalinnoissa lähettämällä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä myynti@viherviisikko.fi

Vihersisustuksen tuotteet ja palvelut