Uponor Oyj

Toimiston vihersisustus

Uponor on yksi johtavista kansainvälisistä toimijoista, jonka ratkaisut kuljettavat vettä tehokkaasti ja varmasti kaupungeissa, rakennuksissa ja kodeissa. Uponor muutti keväällä 2023 uusiin toimitiloihin Helsingin Ilmalanlinnaan ja uudet toimitilat kaipasivat vihersisustusta.

Uponorin brändin tärkeät osa-alueet, vastuullisuus ja ympäristö, haluttiin tuoda esille myös sisustuksessa. Joten viherkasvit osana viihtyisää sisustuskokonaisuutta olivat luonnollinen osa sisustamisessa, tukien yrityksen brändiä.

Viherviisikko toteutti vihersisustuksen aidoilla viherkasveilla lattia- ja tilanjakajaruukuissa, ViViko®-viherkalustevaunuilla sekä viherseinillä. Myös tasoille sekä ikkunoiden päälle laitettiin kasveja tuomaan luonnonläheistä tunnelmaa sisustukseen.

ViViko®-viherkalustevaunu on Design from Finland-merkkiä kantava viherkalustevaunumme, joka on suunniteltu ja tehty Suomessa.

Viherviisikko kiittää Uponoria yhteistyöstä ja toivottaa työntäyteisiä päiviä uudessa toimistossa!

Tutustu Ilmalanlinnan yleisten tilojen vihersisustukseen työnäytteissämme.

Projektin tiedot

Asiakas

Uponor Oyj

Missä

Helsinki, Ilmalanlinna

Projektin sisältö

Myyjä

Merja Kurki
Merja Kurki
Vihersisustaja

Uponorin uudet toimitilat sijaitsevat Helsingissä Ilmalanlinnassa.

Koko Ilmalanlinnan rakennuksessa on panostettu viihtyisyyteen ja hyvinvointiin.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Viihtyisän vehreä sisustus on investointi työhyvinvointiin

Asiakkaamme Cloud1 toimitiloissa halutaan panostaa työntekijöihin ja työhyvinvointiin, mm. vihersisustamalla.

Huolellisella vihersisustamisella oikeat kasvit oikeaan paikkaan

Mitä hyötyä on suunnitelmallisesta vihersisustamisesta? Miksi kasvien huolellinen valinta on tärkeää. Tässä blogissa kerromme, miksi vihersisustaminen kannattaa jättää ammattilaiselle.

Kylmät säät suuntaavat ajatukset sisätilojen vihersisustamiseen

Tässä blogissa tutustumme Viherviisikko Oy:n kotimaiseen huipputuotteeseen, ViViKo®-viherkalustesarjaan. Tämä moderni viherkalusteratkaisu, ViViKo®, on helposti muunneltavissa ja siirrettävissä tilasta toiseen. Tuote on 100 % kierrätettävä ja se valmistetaan Suomessa Avainlippu-tunnuksen kanssa.