Ilmalanlinna

Toimistorakennuksen vihersisustus

Ilmalanlinna on Helsingin Pasilassa sijaitseva yrityksille muunneltavia toimistotiloja vuokraava rakennus. Viherviisikko suunnitteli Ilmalanlinnan vihersisustuksen yhteistyössä Olla Architecturen kanssa.

Ilmalanlinnalle on myönnetty WELL-sertifikaatti, joka kertoo että kiinteistössä ja tiloissa panostetaan viihtyisyyteen ja käyttäjien hyvinvointiin parantaen yritysten tuottavuutta ja kiinnostavuutta. WELL-sertifikaatti toi näin ollen tietynlaisia vaatimuksia myös vihersisustukseen, joita yhdessä Olla Architecturen kanssa ratkottiin.

Ilmalanlinna - referenssi - Viherviisikko
Ilmalanlinnan kolmen kerroksen korkuisen atriumin puuportaikkoon on
muodostettu viihtyisiä lounge-ryhmiä.

Ilmalanlinnaan toteutimme vihersisustuksen sekä ruukkukasveilla että todella kookkaalla viherseinällä.

Kolmen kerroksen korkuisen atriumin puuportaikkoon tuli upotettuja viherkasvi-istutuksia ruukuissa, käytäville sekä sisäparvekkeelle tuli lattiaruukkuistutuksia. Todellinen katseenvangitsija kohteessa on kookas, huomiota herättävä, portaiden taakse sijoitettu viherseinä, jota tuodaan esiin kohdevalaisimilla.

Asiakkaan kanssa tehtiin myös viherkasvien huoltosopimus, jolla varmistetaan kasvien vihreinä ja hyvännäköisinä pysyminen säännöllisellä hoidolla.

Viherviisikko kiittää yhteistyöstä ja toivottaa Ilmalanlinnaan työntäyteisiä päiviä!

Katso Ilmalanlinnassa sijaitsevan Uponorin toimiston vihersisustus täältä.

Projektin tiedot

Asiakas

Ilmalanlinna

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

Myyjä_Kenneth Björklöf
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

”Viherviisikko on joustava ja luotettava yhteistyökumppani, jonka viherkasvivalikoima ja osaaminen ovat huippuluokkaa. Viherviisikko toteutti toiveidemme mukaisen vihersisustuksen erittäin tiukalla aikataululla. Haluamme kiittää heitä yhteistyöstä ja upeasta toteutuksesta”, sanoo kiinteistöpäällikkö Federico Waltari CBRE:ltä. CBRE toimii Ilmalanlinnassa johtamisen kumppanina.

Yhteydenottopyyntö

pihojenyllapito

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Kasvata vihreyttä pystysuunnassa: Viherseinien suunnittelu ja toteutus kodin ulkotiloissa

ViherTapsan tervehdys – Viherviisikko 28 vuotta.

Viherviisikko täyttää 28 vuotta kesäkuun 10. päivä ja se sai ViherTapsan miettimään kulunutta vuotta ja yrittäjyyttä tällä hetkellä.

Pölyttäjäystävällinen piha – vinkkejä taloyhtiöille ja yrityksille.

Pölyttäjien merkitys ekosysteemillemme on korvaamaton. Huomioimalla pölyttäjät pihojen suunnittelussa ja kasvillisuudessa tuetaan luonnon monimuotoisuutta.