Kaikki verkkokaupan tuotteet kotiin kuljetettuna 0 €.

Pyydä tarjous

Puhelinvaihde:
020 722 9340

myynti@viherviisikko.fi

  
 

Pyydä tarjous

Viherviisikko Oy 

Toimiala

Viherviisikko on suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä Helsingin seudulla. Toiminta-alueenamme on koko pääkaupunkiseutu, mutta toimitamme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen.

Historia

Vuonna 1996 perustettu Viherviisikko Oy täyttää tänä vuonna 20 vuotta on yrityksenä vahvempi kuin koskaan.

Tapio Posti aloitti uransa viheralalla jo 13 vuotiaana nuorena miehen alkuna. Ensimmäinen työpaikka kukkakaupassa sisälsi niin kukkamaljakoiden pesua kuin kasvien hoitoa ja opetti nöyrää työasennetta ja sinnikkyyttä jo alusta lähtien. Tapio on ollut viheralalla 27 vuotta joista yrittäjänä hän on toiminut 20 vuotta. Hän uskoo luottavaisin mielin tulevaisuuteen ja haluaa olla alallaan suunnan näyttäjänä. Yhtiö on Tapio Postin 100 % omistuksessa.

Liikevaihto

Vuonna 2015 liikevaihtomme oli noin 2,5 miljoonaa euroa.

 

Henkilöresurssit

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä.

 

Viherviisikon asiakkaat

Asiakkaamme koostuvat yksityisistä asiakkaista, yritysasiakkaista, yhteisöistä ja kiinteistöistä, pienistä aina suuriin pääkonttoreihin asti. Hoidossamme on yli 400 pihakohdetta pääkaupunkiseudulla ja sisäviherkasvien hoitokohdetta on noin 150. Lisäksi verkkokauppamme palvelee kaikkia kuluttaja-asiakkaitamme.

Yhdistykset johon Viherviisikko kuuluu:

•                     Suomen Yrittäjät ry

•                     Suomen Vihersisustajat ry

•                     Viheraluerakentajat ry

•                     Viherympäristöliitto ry

•                     Tilaajavastuu

Viherviisikon saavutuksia

Vuosina 2007–2017 Asiakastieto Oy on myöntänyt Viherviisikko Oy:lle Suomen vahvimmat sertifikaatin. Luottokelpoisuuden on todennut hyväksi Soliditet Finland Rating, jossa saavutimme AA-luottoluokituksen. Viherviisikko valittiin myös vuoden Lauttasaarelaiseksi yrittäjäksi vuonna 2009. Viherviisikko pyrkii olemaan tinkimättä ajan hermolla ja olimme myös mukana mm. Opetushallituksen ohjelmassa, jossa päätettiin linjaus Vihersisustajan / Viherhuoltajan ammattinimikkeestä.

Tuotteet ja palvelut

Sisäpuoli: Tarjoamme viherkasvien lisäksi täydellisen palvelupaketin: vihersuunnittelun, leasing/vuokrauksen, toteutuksen, viherkasvien ja, silkkikasvien huollon, viherkasvimuutot.

Pihapuoli: Pihanhoidon lisäksi meiltä saa myös pihasuunnittelun, viherrakentamisen, leikkivälineet, puiden kuntotutkimuksen ja puiden kaadot. Kalustoomme kuuluu kuorma-auto ja nosturi jossa varusteena mm. nostokoura eli kahmari sekä kaivinkone ja traktori.

 

Yhteistyökumppanit

Tärkeimmät yhteistyökumppanimme: Helsingin Kukkatoimitus Oy, SHT-tukku Oy, Siemenliike Sirén Oy, Kekkilä Oy, Havator Oy, Taimi Teutari Oy, Kivikopla Oy, Rudus Oy, Hyvinkään tieluiska Oy.