Kaikki verkkokaupan tuotteet kotiin kuljetettuna 0 €.

Pyydä tarjous

Puhelinvaihde:
020 722 9340

myynti@viherviisikko.fi

  
 

Pyydä tarjous

Viherseinä

Viherseiniä on ollut Suomessa saatavilla muutaman vuoden ajan, ja niiden suosio tasaisessa kasvussa. Viherseinä tarkoittaa pystysuoralle pinnalle kiinteästi tai väliaikaisesti asennettavia kasveja, joiden avulla tilaan saadaan tuotua runsaastikin kasveja ilman, että tilan pöytä ja lattianeliöt täyttyvät kukkaruukuista. Tämän lisäksi viherseinä mahdollistaa myös pienien taulumaisten toteutusten luonnin, jolloin seinäpinta-alaa voidaan käyttää hyödyksi yksittäisten kasvien esilletuontiin.

Viherseinä on aina hyvä suunnitella yhdessä ammattilaisen kanssa. Näin toimimalla seinälle saadaan valittua tilan yleisilmeeseen sopivia kasveja, jotka viihtyvät hyvin kyseisessä tilassa. Oikeilla kasvivalinnoilla voidaan vaikuttaa keskeisesti myös viherseinän hoitotarpeeseen. Suunnittelijamme ovat toteuttaneet useita eri tyyppisiä ja kokoisia viherseiniä.

Silkkinen viherseinä on monesti sopiva valinta Suomen valo ja lämpötilaoloihin, koska kyseinen seinä voidaan sijoittaa esimerkiksi välittömästi ulko-oven läheisyyteen. Silkkinen viherseinä on myös selkeästi kustannustehokkain vaihtoehto hankintahinnan ja ylläpidon suhteen.

Kun haluat tietää lisää viherseinien suunnittelusta, ota yhteyttä myynti@viherviisikko.fi

Katso lisää