Gigantti, Suomen toimisto

Toimiston vihersisustus

Modernin toimiston vihersisustus uudella twistillä

Gigantin uusi moderni toimisto valmistui Sanomataloon, ja sinne toivottiin kasveja tilanjakajiksi pehmentämään tilan ilmettä. Haastavan projektista teki kompaktin toimiston lattiapinta-alan puute. Tilaan tuleville kasveille haluttiin löytää paikat, joissa ne pääsivät kunnolla esille ja osaksi toimiston sisustusta.

Tilan vihersisustus alkaa jo ennen toimistoon astumista. Toimiston oven ulkopuolella on ensimmäinen viihtyisä oleskeluryhmä, johon kuuluu osaksi eläviä ruukkukasveja. Eläviksi viherkasveiksi valittiin muun muassa anopinkieltä, kentiapalmua ja pullojukkaa. Myös toimiston sisätiloista löytyy perinteisiä ruukkuistutuksia, mutta toimiston näyttävimmät kasvielementit ovat tilaan varta vasten suunnitellut amppeliryhmät, jotka ovat täynnä erilaisia kasveja ja yrttejä.

Moderneja amppeliryhmiä löytyy toimistolta kaksi kappaletta, ja ne jäljittelevät tyylillisesti tilan näyttäviä valaisimia. Ensimmäinen yrteistä muodostuva amppeliryhmä on heti ulko-oven läheisyydessä kymmenenmetrisen Epoq-keittiönsaarekkeen yläpuolella. Amppeliryhmän tankoon kiinnitetyt ruukut ohjaavat katseen tummaan saarekkeeseen ja keittiöön korostaen niitä kauniisti.

Toinen amppeliryhmä löytyy neuvotteluhuoneesta. Neuvotteluhuoneessa lattiapinta-alaa oli hyödynnettävissä vähän, joten amppeliryhmä oli sinne looginen ratkaisu – näin tilaan saatiin näyttävyyttä ja modernia ilmettä. Amppeliryhmä luo myös jatkuvuutta tilojen sisustuksissa.

Eläville lattiakasveille ja roikkuville silkkikasveille on sovittu hoitosopimukset, jotka takaavat, että toimiston työntekijät pääsevät nauttimaan viherkasvien hyödyistä helposti ja vaivattomasti.

Projektin tiedot

Asiakas

Gigantti Oy Ab

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Viherkasveilla saadaan korostettua tilan tyylikkyyttä ja tuotua myös esille muita tilan kalusteita.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Lauttasaaren veneilijöiden uusitusta pihasta tuli upea

Pihan perusparannuksessa voidaan rakentaa uusia oleskelualueita ja istutuksia, korjata maan pintaa ja kulkuväyliä sekä tehdä ympäristöstä entistä toimivampi ja viihtyisämpi. Lue, miten Viherviisikko taikoi Lauttasaaren veneilijöiden viehättävän satamapaikan uuteen uskoon!

Vehreä piha on kiinteistön käyntikortti

Vehreä ja vihreä piha tuo monia positiivisia vaikutuksia käyttäjälleen. Se mm. lievittää stressiä, kipua ja ruokkii mielikuvitusta. Me tarjoamme teille nyt puun pihaanne, kun sovitte kanssamme pihanhoitosopimuksen.

Viherviisikko vehreytti Bauer Median tilat

Lue, kuinka herätimme Bauer Median toimitilat eloon ja loimme pehmeyttä tehdasmiljööseen monipuolisella vihersisustuksella!