Gigantti, Suomen toimisto

Toimiston vihersisustus

Modernin toimiston vihersisustus uudella twistillä

Gigantin uusi moderni toimisto valmistui Sanomataloon, ja sinne toivottiin kasveja tilanjakajiksi pehmentämään tilan ilmettä. Haastavan projektista teki kompaktin toimiston lattiapinta-alan puute. Tilaan tuleville kasveille haluttiin löytää paikat, joissa ne pääsivät kunnolla esille ja osaksi toimiston sisustusta.

Tilan vihersisustus alkaa jo ennen toimistoon astumista. Toimiston oven ulkopuolella on ensimmäinen viihtyisä oleskeluryhmä, johon kuuluu osaksi eläviä ruukkukasveja. Eläviksi viherkasveiksi valittiin muun muassa anopinkieltä, kentiapalmua ja pullojukkaa. Myös toimiston sisätiloista löytyy perinteisiä ruukkuistutuksia, mutta toimiston näyttävimmät kasvielementit ovat tilaan varta vasten suunnitellut amppeliryhmät, jotka ovat täynnä erilaisia kasveja ja yrttejä.

Moderneja amppeliryhmiä löytyy toimistolta kaksi kappaletta, ja ne jäljittelevät tyylillisesti tilan näyttäviä valaisimia. Ensimmäinen yrteistä muodostuva amppeliryhmä on heti ulko-oven läheisyydessä kymmenenmetrisen Epoq-keittiönsaarekkeen yläpuolella. Amppeliryhmän tankoon kiinnitetyt ruukut ohjaavat katseen tummaan saarekkeeseen ja keittiöön korostaen niitä kauniisti.

Toinen amppeliryhmä löytyy neuvotteluhuoneesta. Neuvotteluhuoneessa lattiapinta-alaa oli hyödynnettävissä vähän, joten amppeliryhmä oli sinne looginen ratkaisu – näin tilaan saatiin näyttävyyttä ja modernia ilmettä. Amppeliryhmä luo myös jatkuvuutta tilojen sisustuksissa.

Eläville lattiakasveille ja roikkuville silkkikasveille on sovittu hoitosopimukset, jotka takaavat, että toimiston työntekijät pääsevät nauttimaan viherkasvien hyödyistä helposti ja vaivattomasti.

Projektin tiedot

Asiakas

Gigantti Oy Ab

Missä

Helsinki

Projektin sisältö

Myyjä

kenneth
Kenneth Björklöf
Operatiivinen johtaja

Viherkasveilla saadaan korostettua tilan tyylikkyyttä ja tuotua myös esille muita tilan kalusteita.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitseeko yrityksesi, taloyhtiösi tai kiinteistösi viherrakentamisen tai vihersisustamisen palveluita? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme Sinuun yhteydessä. Yhdessä teemme teidänkin ympäristöstänne vihreän ja viihtyisän.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia.  Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Aiheesta lisää

Viherviisikkokauppa.fi Salon messuilla 14.-15.1.2023

Viherviisikkokauppa.fi oli mukana Salo2023-messuilla. Katso tunnelmat messuilta.

Viherviisikon joulun ajan aukioloajat

Toimistomme on suljettuna 21.-28.12.2022. Tapio Posti päivystää numerossa 0400 698850.

Antti Ketonen ja Viherviisikko yhteistyössä joulumieltä jakamassa

Yhteistyökumppanimme Antti Ketosen kanssa päätettiin pistää studio pystyyn neuvottelutilaamme ja nauhoittaa muutama joululaulu teitä kaikkia ilahduttamaan. Joululaulujen yhteyteen halusimme myös laittaa arvonnan, jossa palkintona oli silkki joulukuusi Antin valitsemilla koristeilla.