Mobilane-viherseinä

MOBILANE-viherkasvitaulut 

Mobilane-viherkasvitauluilla luot viihtyisän ja tyylikkään ympäristön työpaikallesi. Kasvien ei tarvitse enää olla tavanomaisesti ruukuissa ja tasoilla, vaan Mobilane-viherseinätuotteilla tuot vihersisustamiseen uuden ulottuvuuden.

Mobilane-viherkasvitaulut ovat moderni ja terveysvaikutteinen sisustuselementti, jonka ylläpito on helppoa. Viherkasvitaulun kapillaarikastelujärjestelmä varmistaa automaattisesti sen, että kasvit saavat vettä tarvitsemansa määrän. Ja kasvien vaihtaminen ja uusiminen viherkasvitauluun on vaivatonta. Mobilane-viherkasvitauluja on saatavilla viitenä eri kokoisena valmismallina ja useana eri värivaihtoehtona.

MOBILANE-viherkasviseinät 

Tarjoamme mittatilauksena tehtyjä Mobilane-viherkasviseiniä toimistoihin ja julkitiloihin. Viherkasviseinä voi olla vain muutaman neliön kokoinen tai jopa useita kymmeniä neliöitä. 

Mobilane-viherkasviseinä on kehyksetön LivePanel-moduuli, jolla onnistuvat kustomoidut ratkaisut kaiken kokoisiin tiloihin. Saisiko teidän toimistoonne olla hieno, inspiroiva ja kustannustehokas LivePanel-viherseinä?

Kysy lisää Mobilane-viherseinätuotteista ammattitaitoiselta myyntitiimiltämme tarjouspyynnöllä tai ota yhteyttä myynti@viherviisikko.fi

MOBILANE viherkasvitaulut

LivePicture GO

Pieni viherkasvitaulu
Koko: 51,6 x 51,6 x 11,2 cm, 4–6 kasville
Värit: valkoinen, punainen, tummanharmaa tai musta

LivePicture 1

Viherkasvitaulu
Koko: 72 x 72 x 7 cm, 9 kasville
Värit: valkoinen, hopea tai tummanharmaa

LivePicture 2

Viherkasvitaulu
Koko: 112 x 72 x 7cm, 18 kasville
Värit: Valkoinen, hopea tai tummanharmaa

MOBILANE viherkasviseinät

LivePicture XL

Iso viherkasvitaulu
Koko: 112 x 170 x 7 cm, 54 kasville
Värit: Valkoinen, hopea tai tummanharmaa

LiveDivider

Viherkasviseinäke 2-puolinen
Koko: 112 x 180 x 28 cm, 108 kasville
Värit: Valkoinen tai hopea

LivePanel

Viherkasviseinä
Modulaarinen ratkaisu uniikkeihin ja näyttäviin vihersisustustuksiin.

Tarjouspyyntö

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, palvelemme myös sähköpostitse osoitteessa myynti@viherviisikko.fi

Tarjouspyyntö
Olen kiinnostunut

Lomakkeella lähetetyt tiedot ovat täysin luottamuksellisia. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle tai käytetä suoramarkkinointiin. Käsittelemme lomakkeen kautta saatuja tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vihersisustamisen työnäytteitä

Kuka viherviisikko?

Olemme yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Meiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet sekä vaihtolavat pihatalkoisii.

Otamme mielellämme vastuullemme myös yrityksesi sisätilat. Vihersisustuspalvelustamme saat kauniit ja ilmaa puhdistavat viherkasvit sekä aidon näköiset silkkikasvit sinulle räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille tarjoamme lisäksi hoitopalvelun, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!