Kestävät ja laadukkaat silkkiset kesäkukat nyt silkkikasvi-osastolla! Huoleton kesä, täältä tullaan!

Shop

Silkki ruukkuruusu

17,20  sis. alv. 24%

Kaunis, aidonnäköinen ruusu, joka kukkii vaikka et muistaisi sitä kastellakaan. Ihana kukkiva kasvi itselle tai lahjaksi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 59052332 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Silkki ruukkuruusu punaisen tai valkoisen värisenä. Ruukkuruusu on aidonnäköinen tekokasvi, joka pysyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Ruukkuruusu on helppohoitoinen ruusu, joka on aina kukassa ja timmissä, satoi tai paistoi. Ruusu ei kaipaa vettä eikä tarvitse muutakaan huolenpitoa. Riittää kun pyyhit siitä pölyt välillä. Voit myös halutessasi suihkuttaa ruusun juoksevan veden alla.

Tekokasvi on oiva vaihtoehto ei-viherpeukalolle, lapsi- ja eläintalouksiin sekä ihmiselle, joka ei halua hoitaa eläviä kasveja.

Valkoisen ruukkuruusun korkeus on n. 40cm ja punaisen ruukkuruusun korkeus on n. 35cm.

Materiaali: muovi ja polyesteri, kukissa aitoa silkkiä.

Kauniin kukkaistutuksen saat laittamalla ruusun esim. Ecopotsin ruukkuun ja viimeistelemällä istutuksen koristekivillä.

Lisätiedot

Väri

punainen, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot