Viherviisikko 25v.!  Silkkikasveilla ja ruukuilla maksuton toimitus postiin 10.-13.6.!

Shop

Silkki Isomaija ja Ecopots Amsterdam ruukku kork. n. 62cm

60,20  sis. alv. 24%

Silkkasvi-istutus sisältää tekokasvin ja Ecopotsin ruukun, mitkä toimitetaan samassa paketissa mutta toisistaan erillään. Eli voit itse istuttaa kasvin ruukkuun ja halutessasi koristella pinnan esim koristekivillä.

Tämä tuote osamaksulla alk. 4,76 €/kk
Poista

Kuvaus

Käyttö: Silkki Isomaija (Calathea roseopicta) ja Ecopots Amsterdam -ruukku ovat näyttävän näköinen istutus, jolla saat helpon viherilmeen sisustukseen. Istutus sisältää tekokasvin ja ruukun. Voit itse halutessasi lisätä ruukkuun vaikka koristekiviä pinnalle. Tekokasvi  sopii allergiakotiin, eläintalouksiin ja lapsiperheisiin. Tekokasvi-istutus on helppohoitoinen ja aina vihreä somiste.

Kasvi: Aidonnäköinen Isomaija, jossa on päältä vihreät ja alta punaiset lehdet. Kasvin lehtiä voi taivutella haluamaansa muotoon.
Kasvin korkeus: n. 62 cm.
Materiaali: muovi ja polyesteri. Kasvi voidaan puhdistaa joko juoksevan veden alla tai pyyhkimällä siivousliinalla.

Ruukku:
Pyöreä Ecopots Amsterdam -sarjan ruukku. Ruukkua on saatavilla useana eri harmaan sävynä. Ecopotsin ruukut ovat ekologisia, kierrätetystä muovista valmistettuja kestäviä ruukkuja. Ne sopivat sekä sisä-että ulkokäyttöön.
Ruukun koko: halk. 17 ja korkeus 15 cm

Korkeus:
Istutuksen kokonaiskorkeus n. 62 cm.

Lisätiedot

Väri

Harmaa, Tummanharmaa, Valkoharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot