Keväisiä uutuuksia sisustus- ja sesonkiosastolla.

Shop

Silkki Anopinkieli ja Ecopots Amsterdam ruukku kork. n.43cm

35,20  sis. alv. 24%

Silkkasvi-istutus sisältää tekokasvin ja Ecopotsin ruukun, mitkä toimitetaan samassa paketissa mutta toisistaan erillään. Eli voit itse istuttaa kasvin ruukkuun ja halutessasi koristella pinnan esim. koristekivillä.

Poista

Kuvaus

Käyttö: Silkki Anopinkieli ja Ecopots Amsterdam -ruukku ovat näppärän kokoinen istutus, jolla saat pöydälle tai tasolle kivan vihreän ilmeen. Istutus sisältää tekokasvin ja ruukun. Voit itse halutessasi lisätä ruukkuun vaikka koristekiviä pinnalle. Tekokasvi  sopii allergiakotiin, eläintalouksiin ja lapsiperheisiin. Tekokasvi-istutus on helppohoitoinen ja aina vihreä somiste.

Kasvi: Aidonnäköinen vihreälehtinen Anopinkieli.
Kasvin korkeus: n. 43 cm
Materiaali: muovi ja polyesteri. Kasvi voidaan puhdistaa joko juoksevan veden alla tai pyyhkimällä siivousliinalla.

Ruukku:
Pyöreä Ecopots Amsterdam -sarjan ruukku. Ruukku on saatavilla usean eri harmaan sävyssä. Ecopotsin ruukut ovat ekologisia, kierrätetystä muovista valmistettuja kestäviä ruukkuja. Ne sopivat sekä sisä-että ulkokäyttöön.
Ruukun koko: halk. 13 ja korkeus 11,4 cm

Korkeus:
Istutuksen kokonaiskorkeus n. 43 cm.

Lisätiedot

Väri

Harmaa, Tummanharmaa, Valkoharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot