Keväisiä uutuuksia sisustus- ja sesonkiosastolla.

Shop

Sadevesitynnyri 50L ja 120L

79,00 139,00  sis. alv. 24%

Sadevedet talteen tyylillä. Ei enää eri värisiä käytettyjä tynnyreitä ja ämpäreitä talon nurkalla tai turhaa veden lotrausta hanasta. Tämä hieno aitoa tammitynnyriä jäljittelevä muovinen sadevesitynnyri kerää sadevedet talteen syöksytorvesta, siihen asennettavan lisäosan avulla.

Tämä tuote osamaksulla alk. 5,32 €/kk
Poista
Tuotetunnus (SKU): 6245-46 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sadevesitynnyri on kätevä tapa kerätä sadevedet talteen ja hyötykäyttöön. Keräämällä sadevedet ja käyttämällä ne puutarhan kukkien kasteluun, säästät vesilaskuissa ja saat luonnollista vettä kasveillesi.

Nämä aitoa tammitynnyriä muistuttavat muoviset sadevesitynnyrit on valmistettu läpivärjätystä muovista Sloveniassa. Ne kestävät Suomen sääolosuhteita ja ovat UV-suojattuja. Talveksi tynnyrit täytyy kuitenkin tyhjentää vedestä, koska veden jäätyessä muovitynnyri saattaa haljeta.

Sadevesitynnyreiden mukana tulee kansi ja muovinen hana.

Sadevesitynnyreitä on saatavilla kahtena eri kokona

  • 50 l
  • 120 l

Värivaihtoehtoina

  • tammi
  • kelo

Sadevesitynnyreihin saa myös jalustan, jolla saat korotettua tynnyriä ja veden ottaminen hanasta on näin helpompaa. Sadevesitynnyrit saa liitettyä suoraan katolta tulevaan sadeveden syöksytorveen erikseen tilattavalla vedensiepparilla.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot