Kestävät ja laadukkaat silkkiset kesäkukat nyt silkkikasvi-osastolla! Huoleton kesä, täältä tullaan!

Shop

Silkki Anopinkieli ja Ecopots Amsterdam ruukku kork. n.30cm

20,70  sis. alv. 24%

Silkkasvi-istutus sisältää tekokasvin ja Ecopotsin ruukun, jotka toimitetaan erillisinä. Voit itse kiinnittää kasvin ruukkuun, jos haluat ja koristella pinnan esim koristekivillä halutessasi.

Poista

Kuvaus

Käyttö: Söpö, pieni istutus, joka tuo pöydälle tai tasolle kivan viherläiskän. Istutus sisältää tekokasvin ja ruukun. Voit itse halutessasi lisätä ruukkuun vaikka koristekiviä pinnalle. Tekokasvi  sopii allergiakotiin, eläintalouksiin ja lapsiperheisiin. Se on helppohoitoinen, aina vihreä sisustuselementti.

Kasvi: Aidonnäköinen vihreälehtinen Anopinkieli.
Kasvin korkeus: n. 30 cm
Materiaali: muovi ja polyesteri. Kasvi voidaan puhdistaa joko juoksevan veden alla tai pyyhkimällä siivousliinalla.

Ruukku:
Pyöreä Ecopots Amsterdam -sarjan ruukku. Ruukkua on saatavilla useana eri harmaan sävynä. Ecopotsin ruukut ovat ekologisia, kierrätetystä muovista valmistettuja kestäviä ruukkuja. Ne sopivat sekä sisä-että ulkokäyttöön.
Ruukun koko: halk. 10,5 ja korkeus 9,2 cm

Korkeus:
Istutuksen kokonaiskorkeus n. 30cm.

Lisätiedot

Väri

Harmaa, Tummanharmaa, Valkoharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot