Kesäiset tekokasvit parvekkeelle tai terassille löydät kasvit -osastoltamme.

Shop

LivePictureGo viherkasvitaulu punainen

202,10 302,60  sis. alv. 24%

Nauti LivePictureGo:n luovuudesta ja sen helppoudesta. Tee oma vihersisustus ja suunnittele halutessasi vaikka useamman viherkasvitaulun ryhmä. LivePictureGo-viherkasvitaulua voit käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Viherkasvien istutuskasetit ovat vaivattomia irroittaa, ja pääset helposti istuttamaan sen istutustaskuun omat viherkasvisi, juuri niin usein kuin haluat, oman makusi mukaan. Taulun kiinnitys tapahtuu kahdella ruuvilla ja paketti sisältää selkeän asennusohjeen.

Tämä tuote osamaksulla alk. 9,01 €/kk
Poista

Kuvaus

Vehreän innovatiivinen, Mobilanen LivePictureGo-viherkasvitaulu sopii niin kotiin kuin työpaikallesikin. Sinun ei enää tarvitse olla viherpeukalo voidaksesi nauttia viherkasveista ja niiden vehreydestä. Viherkasvitaulun moduulin vesisäiliön selkeän mittarin avulla voit tarkistaa, mikä on kasviesi kulloinenkin kastelutarve. Vesisäiliössä on tarvittava vesikapasiteetti noin viikolle. Moduulin kastelutoiminta perustuu kapillaarijärjestelmään, joka varmistaa itsessään, että kasvit saavat juuri tarvitsemansa määrän vettä ilman, että sinun tarvitsee siitä huolehtia.
KOKO: pituus: 51,6 cm, korkeus: 51,6 cm, syvyys: 11,2 cm
VÄRIT: Valkoinen / Tummanharmaa / Punainen / Musta
MATERIAALI:KEHYS: akryyli, ISTUTUSKASETTI: Polypropyleeni
PAINO: 2,7 Kg ilman kasveja ja kasteluvettä, niiden kanssa n. 5 Kg
ISTUSTUSKASETTI: Sisältää kaksi istutustaskua, joihin mahtuu max. 6 kasvia yhteensä
KASTELU: Kastelusäiliön tilavuus n.2 litraa. Sisältää vesimittarin.
ASENNUS: Toimitetaan kiinnitysosien ja ohjeiden kera
KÄYTTÖ: Voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa
KASVISUOSITUKSET: Sisäviherkasveja, kuten pitsilehti, kulta- ja herttaköynnös. Voit halutessasi istuttaa myös yrttejä.
Istutukseen käytetään viherkasveja, jotka menestyvät parhaiten kasvitaulun moduuleissa. Viherkasvien lajikkeet saattavat vaihdella saatavuuden mukaan. Toimitamme tuotteen rullakossa. Talvikaudella, marras-huhtikuussa, emme lähetä tuotteita vaan ne pitää hakea toimipisteeltämme, Koivuhaasta.

Lisätiedot

Mitat51.6 × 11.2 × 51.6 cm
Kasveilla vai ilman?

Viherkasvitaulu ilman kasveja, Viherkasvitaulu kasveilla

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot