Viherviisikko 25v.!  Silkkikasveilla ja ruukuilla maksuton toimitus postiin 10.-13.6.!

Shop

LivePicture1 viherkasvitaulu valkoinen

613,80 799,80  sis. alv. 24%

Viherkasvit parantavat tutkitusti sisäilmaa puhdistamalla sekä vapauttamalla ilmaan happea. Puhdistuksen lisäksi, viherkasvi-istutuksilla saadaan kuivaan sisäilmaan kosteutta.  Paketti sisältää kiinnitystarvikkeet sekä selkeän asennusohjeen.

Tämä tuote osamaksulla alk. 21,37 €/kk
Poista

Kuvaus

Mobilanen seinälle asennettavat LivePicture-vihertaulumoduulit ovat erinomainen ratkaisu varsinkin silloin, kun halutaan säästää lattiatilaa tinkimättä viihtyvyydestä. Vihertaulumoduuli on kompaktin kokoinen ja sen ylläpito on helppo. Kasvit voidaan vaihtaa vaivattomasti uusiin, kun halutaan uutta ilmettä taikka myötäillä eri sesonkeja kuten vaikkapa joulua tai pääsiäistä. Modulin kastelujärjestelmä perustuu kapillaarijärjestelmään, joka varmistaa itsessään, että kasvit saavat juuri tarvitsemansa määrän vettä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia.
KOKO: pituus: 72 cm, korkeus: 72 cm, syvyys: 7 cm
VÄRIT: Valkoinen / hopea / tumma harmaa
MATERIAALI: KEHYS: akryyli, ISTUTUSKASETTI: Polypropyleeni
PAINO: 12 Kg ilman kasveja ja kasteluvettä
ISTUSTUSKASETTI: Sisältää yhden istutusmoduulin, joihin mahtuu 9 kasvia yhteensä
KASTELU: Kastelusäiliön tilavuus n. 14 litraa. Sisältää vesimittarin.
ASENNUS: Toimitetaan kiinnitysosien ja ohjeiden kera
KÄYTTÖ: Voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa
KASVISUOSITUKSET: Sisäviherkasveja, kuten pitsilehti, kulta- ja herttaköynnös, tiivislohikäärmepuu, pesäraunioinen jne.
Istutukseen käytetään viherkasveja, jotka menestyvät parhaiten kasvitaulun moduuleissa. Viherkasvien lajikkeet saattavat vaihdella saatavuuden mukaan. Toimitamme tuotteen rullakossa. Talvikaudella, marras- huhtikuussa, emme lähetä aitoja viherkasveja, vaan viherkasvitaulut pitää noutaa toimipisteeltämme Koivuhaasta.

Lisätiedot

Viherkasveilla vai ilman?

Viherkasvitaulu kasveilla, Viherkasvitaulu ilman kasveja

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Checkout -palvelun maksuehdot